- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
-
- Konu Sahibi The Calender
- #1.061
hayır canım bi kere 11 gün geçmişti işte ama daha önceki yıllarda iki ayda bi hasta olduğum olmuştu ama bu bi kaç yıl önce yani bir iki yıldr hiç gecikmem olmuodu cuma günü 21. gün olcakgülüm hiç belli olmaz peşin hükümlü olma belki farklı bişeydir bir kan ver bakalım inşallah güzel haber alırsın...ezelim hiç bu kadar uzamışmıydı ve cuma günü kaçıncı günün?
inşallah hayra alamettir cnm...pkodan kaynaklandığını sanmıyorum bakalım cuma belli olur hayırlısı....hayır canım bi kere 11 gün geçmişti işte ama daha önceki yıllarda iki ayda bi hasta olduğum olmuştu ama bu bi kaç yıl önce yani bir iki yıldr hiç gecikmem olmuodu cuma günü 21. gün olcak
BEN 2,5 AYLIK EVLİYİMişte bende öleydim sıkıyordum ve ıslanmıyordum o da sızlamaya neden oluyordu muhtemelen seninde ondandır...kaç yıllık evlisin
İLK ZAMANLAR ENFEKSİYONA ÇOK MÜSAİT OLUYOMUŞ DEĞİLMİbende de wardı we enfeksiyon çıktı canım
amiiinnnn canımmmm aminnnnn... tüm kalbimle diliyorum, Rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın, evlat hasretiyle sınamasınkalmaz Evelallah diyorum ya çoook duyduk böyle geç döllenme deyip sağlıkla ilerleyen gebelikler inşallah seninde onlarınki gibi ağlıkla ilerler cnm....
amiiiiinnnn cnm naptın varmı gelişme?amiiinnnn canımmmm aminnnnn... tüm kalbimle diliyorum, Rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın, evlat hasretiyle sınamasın
Evet canım kayganlastirici gibi bişey.O kayganlastrici tarzi bisey mi ki acaba?
oluyor canım geç-erken yumurtlama yada 2 kez yumurtlama oluyor..Ya aslında ayin 26 27 si gibi adet olmam lazım. Acaba evde ovulasyon testi var bi denesem mi ki? Ben bu ay yumurtladim adetin 3.gunu doktor yumurtladin dedi. 2kere yumurtlama oluyor muki 1 ayda
günaydın peteğim....Evet canım kayganlastirici gibi bişey.
ewet canım bende 10 aylık ewlıyım ılk zamanlarda genelde cıkıo zatenİLK ZAMANLAR ENFEKSİYONA ÇOK MÜSAİT OLUYOMUŞ DEĞİLMİ
kan testi yaptırdım öğlen alcam canım sonuçları.. çok heycanlıyımmm ne kadar zormuş yaaaamiiiiinnnn cnm naptın varmı gelişme?
inşallah diorumda dilim söylüo sadece içim hiç demioinşallah hayra alamettir cnm...pkodan kaynaklandığını sanmıyorum bakalım cuma belli olur hayırlısı....
valla cnm en güzelini iki arkadaşım yaptı öğrendikten 10 gün sonra doktora gittiler inan ikisininde Maşallah sağlıklı hiç kan vermediler öğrendikten sonra:)Allah nasip etsin cümlemize tabi sağlıkla kucağımıza almayı.....kan testi yaptırdım öğlen alcam canım sonuçları.. çok heycanlıyımmm ne kadar zormuş yaaahamile kalmak ayrı bi zor, kaldıktan sonra ilerlicekmi sağlıklımı değilmi diye beklemek ayrı bi zorluk. Rabbim yardımcımız olsun walla, çıldırmamak elde değil.
Pek günüm aydın olmadı ama sizede Günaydın lolipoplarımgünaydın peteğim....
cnm yani herşey yolunda dimi......kız senin bu doktoruna bayıldım ben bilsem bende gelirim aynı doktora:)kızlar doktordan geldim. rahim temiz ellerime sağlık çok güzel almışım walla dedi
uzun uzun inceledi. hsg nin sonucuna göre histeroskopi yapabiliriz dedi. NEY? dedim
cnm iki hakkın vardı ikisinide kaybettin ömrün boyunca hamile kalıp çocuk mu düşürcen dedi
bazı test sonuçları çıktı protein c düşük görünüyo dedim o zaman iğne başlıcaz dedi.
tahlilleri topla hsg yi çekin hepsinin sonuçlarıyla gel dedi
zaten adetinin düzene girmesi 2 ayı bulur dedi
ne oldu cnm yaramaz bişey yok inşallah.....Pek günüm aydın olmadı ama sizede Günaydın lolipoplarım
mutlaka buraya da yaz dua ediyorum sana cnm.....kan testi yaptırdım öğlen alcam canım sonuçları.. çok heycanlıyımmm ne kadar zormuş yaaahamile kalmak ayrı bi zor, kaldıktan sonra ilerlicekmi sağlıklımı değilmi diye beklemek ayrı bi zorluk. Rabbim yardımcımız olsun walla, çıldırmamak elde değil.
ewet aslında en güzeli öle ama riskli bişi canım ne kadar önce dr a gidersen okadar iyi malum dış gebelik olur o olur bu olur. herşeyin başındayken müdahale etmek daha kolaydır. hoş bende 9 gün sonra gittim ama değerler düşük olunca çaresizce beklemekten ve dua etmekten başka bişi gelmiyor eldenvalla cnm en güzelini iki arkadaşım yaptı öğrendikten 10 gün sonra doktora gittiler inan ikisininde Maşallah sağlıklı hiç kan vermediler öğrendikten sonra:)Allah nasip etsin cümlemize tabi sağlıkla kucağımıza almayı.....