- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.681
cnm ya:)aynen eltimde bir sürü göndermiş yelek ceket örgü işi tamam sadece ilk ay giyeceği hastane kıyafetleri falan eksik alınacak birde puset falan zaten eylülde araba kullanacak değiliz onuda yaza yakın alırız herhalde yatağı hazır dolap alınacak yatakta gelecek daha ohooooooo çok çalışmamız gerek çokkkkkkk:)teeee benim zıbınlarım kundaklarım duruyomuş annem onları hazırlamışyeni zıbınlar falan almış ordayken bi tane yelek ördüm. bi dünyada yelek var bana tulum falan almak kalmış nasıl temiz kullanmış saklamış anlamadım
ben biraz yavaş ilerliyorum daha para veripte hiç bişey almadık. beşiği babamlar alcakmış hatta annem doğduktan sonramı alalım öncemi diye sordu bilemedik. onlarda benim doğum zamanı hacca gitcekler napcam bilmiyomcnm ya:)aynen eltimde bir sürü göndermiş yelek ceket örgü işi tamam sadece ilk ay giyeceği hastane kıyafetleri falan eksik alınacak birde puset falan zaten eylülde araba kullanacak değiliz onuda yaza yakın alırız herhalde yatağı hazır dolap alınacak yatakta gelecek daha ohooooooo çok çalışmamız gerek çokkkkkkk:)
yok kuzum benim çatlak zaten çoktu iyice büyüdü karnım o yüzden........bizde bişey almadık yatak kaynımdan geliyo:)sonra çocuk odası alırız erken daha......vitamin başladım demir hapına da başladım ama kabızlık için attım kenara duruyo çok rahatsızlık vericiydi......ben bile bazen karnım büyük olmazsa anlamıcam çoğunlukla bende hiçbişey hissetmiyorum.....ben biraz yavaş ilerliyorum daha para veripte hiç bişey almadık. beşiği babamlar alcakmış hatta annem doğduktan sonramı alalım öncemi diye sordu bilemedik. onlarda benim doğum zamanı hacca gitcekler napcam bilmiyomvitamin falan başladınmı sen. bana doktorum hiç bişey vermedi hamile gibide hissetmiyorum zaten çatlaklar için napim dedim badem yağı sür dedi annen çatladıysa sende çatlarsın dedi. annemdede iki çatlak var karnında. hamileliğin benimki gibi gidiyo dedi hala hamile olduğumu anlamıyolar yer vermiyolar minibüslerde falan
ilaçlarmı kabız yaptı. bu çatlaklar kalsiyum eksikliğinden oluyomuşyok kuzum benim çatlak zaten çoktu iyice büyüdü karnım o yüzden........bizde bişey almadık yatak kaynımdan geliyo:)sonra çocuk odası alırız erken daha......vitamin başladım demir hapına da başladım ama kabızlık için attım kenara duruyo çok rahatsızlık vericiydi......ben bile bazen karnım büyük olmazsa anlamıcam çoğunlukla bende hiçbişey hissetmiyorum.....
ilaçlar yaptı cnm 10 gün zor dayandım:)oğlum da çok oldu çatlak aşırı derecede o yüzden buruşuk çarşaf gibi göbişim:))))kalsiyummuymuş nedeniilaçlarmı kabız yaptı. bu çatlaklar kalsiyum eksikliğinden oluyomuşsıpalar bizden en çok kalsiyumu çekiyolarmış. bakalım nolcek
e ilaçlar yerine nolcak şimdi başka bişey vermedimi? kalsiyummuş yaa saraçoğlu öyle diyo. bide badem yağı sürün diyo.ilaçlar yaptı cnm 10 gün zor dayandım:)oğlum da çok oldu çatlak aşırı derecede o yüzden buruşuk çarşaf gibi göbişim:))))kalsiyummuymuş nedeniilginç...
ayın 5 inde randevum o zaman ilaçların yerine bişey verecekmi soracağım zaten ben hatırlatmasam onlarıda vermeyecekti:)badem yağı sürsemde bir faydası olmaz benim artıke ilaçlar yerine nolcak şimdi başka bişey vermedimi? kalsiyummuş yaa saraçoğlu öyle diyo. bide badem yağı sürün diyo.
ay oda kıllanma yapıyomuş zaten kıllıyım hepten adam gibi olurum ben yaaaayın 5 inde randevum o zaman ilaçların yerine bişey verecekmi soracağım zaten ben hatırlatmasam onlarıda vermeyecekti:)badem yağı sürsemde bir faydası olmaz benim artık((sen sür mutlaka :)
sorma göbek gerilince kıllar hepten coştu:)ay oda kıllanma yapıyomuş zaten kıllıyım hepten adam gibi olurum ben yaaa
benim kıllar sararmaya başladısorma göbek gerilince kıllar hepten coştu:)
biliyomusun ilk oğlumda hepsi döküldü o hamilelik sayesinde tüysüz kaldım:)kollar bacaklar mis gibi olmuştu bunda nolur bilemem.....benim kıllar sararmaya başladıakşamları iğne vururken bakıyorum altın gibi parlıyo bi anlam veremedim
ohh missbiliyomusun ilk oğlumda hepsi döküldü o hamilelik sayesinde tüysüz kaldım:)kollar bacaklar mis gibi olmuştu bunda nolur bilemem.....
valla cnm benim öyle olmuştu ama ada yapıyordum hep belki oda etki etmiştir diye düşünmüştüm........ohh missben o kadar aman aman kıllı değiimde karnımdakileri sevmiyom dün doktora karnımdakileri alıp gittim dökülürse bayram ederim heralde ay bu sararma dökülme alameti olması kıs
haaa benim göbek deliğine doğru uzanan çizgi şeklinde bi bölüm var geri kalan kısımda problem yokvalla cnm benim öyle olmuştu ama ada yapıyordum hep belki oda etki etmiştir diye düşünmüştüm........
inşallah cnm....aşermemi ikinci ay tek birşyle yaşadım ama hiç olmadı sonrahaaa benim göbek deliğine doğru uzanan çizgi şeklinde bi bölüm var geri kalan kısımda problem yokaman oda kalsın sıpa sağlıklı doğsunda inşallah. aşerdiğin bişey var mı kıs
nasılsın cnm iyimisin ne var ne yok.....kimse kalmadı buralarda .....günaydınlarrrrr