- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.701
iyiyim cnm ya benim rutin, sinirler artık oturmuş durumda bir ara tavan yapmıştı ama:)senin neden tepede iş yerimi yoksa:)ne olsun kuzum walla hayatla bogusuyoruz sinirlerimi tepemden indirmeye çalışıyorummm :) sen nasılsın
yok canım kaynana kayınpeder... araba almak istioduk uzun zamandr onlarda istiolar eşimde destek cık beraber alalım dedi, kayınpederde yok bende para dedi ama bi yandan da dioki küçük araba alma sığmayız yani sanki ortak bi iş yapıoruz bide fikir beyan edebilio sinir oldum bizde dün küçük bi araba aldıkiyiyim cnm ya benim rutin, sinirler artık oturmuş durumda bir ara tavan yapmıştı ama:)senin neden tepede iş yerimi yoksa:)
çok güzel yapmışsınız güle güle kullanın cnm......bizimkiler de ev alacaktık önce ortak alalım dendi sonra yan çizildi şimdi kaynanama ev bakıyorlar biz üç senedir alalım diye bir türlü cesaret edip başlayamadık şimdi herkesten para toplayıp ev bakıyo ...bizimde böyle hanım eşi emekli bu saate kadar almamış şimdi biz bakınca düşününce kendilerini ortyaya atıp kendine aldırıyor.......bencil insan benciildir işte napacaksınyok canım kaynana kayınpeder... araba almak istioduk uzun zamandr onlarda istiolar eşimde destek cık beraber alalım dedi, kayınpederde yok bende para dedi ama bi yandan da dioki küçük araba alma sığmayız yani sanki ortak bi iş yapıoruz bide fikir beyan edebilio sinir oldum bizde dün küçük bi araba aldıknasıl bozuluolar bi görmen lazımmm
walla bencil olsunlar hiç umrumda deil ben bi yığın borcun altına girdim zorlana zorlana ödeyeceğim Rabbim utandrmasın inşallah ama bu kadar sıkıntı cekerkende onların keyfine araba kullanamam hemen diolarki köye götürüp getrrsin bizi artık :O eşime dedim kesinlikle onların isteğine gitmeyecek bu araba yoksa helal etmiyorum dedim sonucta ikimzn emeğide war o paradaçok güzel yapmışsınız güle güle kullanın cnm......bizimkiler de ev alacaktık önce ortak alalım dendi sonra yan çizildi şimdi kaynanama ev bakıyorlar biz üç senedir alalım diye bir türlü cesaret edip başlayamadık şimdi herkesten para toplayıp ev bakıyo ...bizimde böyle hanım eşi emekli bu saate kadar almamış şimdi biz bakınca düşününce kendilerini ortyaya atıp kendine aldırıyor.......bencil insan benciildir işte napacaksın
ay bendede yok o. adam gözümün içine bakıyo bişey istede getirim diye. ekşi ve tuzluya yatkınlık var bende tansiyonum düşüyo ondandır heraldeinşallah cnm....aşermemi ikinci ay tek birşyle yaşadım ama hiç olmadı sonradün eşim aramış canın bişey istiyomu diye yok hayatım çok tasarruflu bir oğlun olacak aşerme duygumu yok etti diyorum:)))))))
şekerim gördüm arabanızı kazasız belasız kullanın inşallah ne kadara aldınız kıs sıfırmı?walla bencil olsunlar hiç umrumda deil ben bi yığın borcun altına girdim zorlana zorlana ödeyeceğim Rabbim utandrmasın inşallah ama bu kadar sıkıntı cekerkende onların keyfine araba kullanamam hemen diolarki köye götürüp getrrsin bizi artık :O eşime dedim kesinlikle onların isteğine gitmeyecek bu araba yoksa helal etmiyorum dedim sonucta ikimzn emeğide war o parada
ben burdayım şeker bu hatunlar nerde yawkomşum geldi şimdi yolculadım kıslar nereye kayboldunuz?
gittiler:)siz napıyosunuz:)ben burdayım şeker bu hatunlar nerde yaw
bu gün bi kalktım saat 12 olmuşgittiler:)siz napıyosunuz:)
bende şimdi bişeyler atıştırıyorum acıktım inan....bu gün bi kalktım saat 12 olmuş12 de kahvaltı ettim ama hala açııımmmm
hiç kilo aldınmı leyloşbende şimdi bişeyler atıştırıyorum acıktım inan....
yok kuzum hiç kilo almadım en son nisan başı gitmiştim mayısın ilk haftsı randevu var bakalım nolmuş:)hiç kilo aldınmı leyloş
benim doktorum tartmıyo beni ben kendim evde tartılıyorumyok kuzum hiç kilo almadım en son nisan başı gitmiştim mayısın ilk haftsı randevu var bakalım nolmuş:)
en son iki hafta önceydi tatlım tartıldım aynıyım bende almıyorum sadece göbek büyüyor ama en son gittiğimde 185 gr dı çocuk doktor çok iyi dedi:Sbenim doktorum tartmıyo beni ben kendim evde tartılıyorum
300 grmmış. doktora iyimi dedim hayır çok iyi dedi hayır diyince kafayı yicektimsenin bebiin nasıl kilosu daha doğrusu gramı:)
ne zman gittin cnm en son:)300 grmmış. doktora iyimi dedim hayır çok iyi dedi hayır diyince kafayı yicektim
pazartesi gittim canımne zman gittin cnm en son:)
MAŞALLAH bakalım bizim sıpa ne kadar olmuş salı ya randevum var:)bu arada kabızlık ya da mide ekşimesi yaşıyomusun birde benimki şu son bir haftadır kımıl kımıl bayağı farketmeye başladım ..........pazartesi gittim canım