- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- Konu Sahibi The Calender
- #10.661
Merhaba kizlarrr nasilsinizzzz :) kizlar coraspin kullanan varmi aranizda acep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen cnm RABBİM korusun ayrıntılı ultrasonamı girdin yani?iyidir heralde dün uzandım elimi karnıma koydum ninni söylerken tekmelediadam akıllı ilk kez heh işte bu bizim kerata dedim doktora ense kalınlığını sordum kaybolmuş dedi burnuna baktı kısaymış burnu dedim eşimin burnuda küçüktür ona çekmiştir belki eşimin burnu estetikli gibidir ona bakıp bakım dua ederdim hep inşallah seninki gibi olur diye insanı bi telaş alıyo işte. prenatal test yapalım istersen dedi ona da durumum el vermez yapcak bişey yok. çok sağlıklıymış ben enseyi sorunc bunu söyledi işimiz her zamanki gibi Allah a dualara kalmış durumda
yok kuzum ben kullanmıyorumda ne için bu ilaç....Merhaba kizlarrr nasilsinizzzz :) kizlar coraspin kullanan varmi aranizda acep
ben kullanıyorum canım hayırdır?Merhaba kizlarrr nasilsinizzzz :) kizlar coraspin kullanan varmi aranizda acep
ben rutin kontrole gittim. ama doktor iyice inceledi. 21 mayısta kanunide gircem ayrıntılıyaaynen cnm RABBİM korusun ayrıntılı ultrasonamı girdin yani?
Ya pihtilasmayua karsi onlem icin verdide ishal oldum afedersin icmiycem yani testim temiz cikti devlette yptirdigim testte onlem icin verdi ama icmiycem yaayok kuzum ben kullanmıyorumda ne için bu ilaç....
Canim ben ishal oldum cok fena yani anlamadim acaba yan etkimi dieben kullanıyorum canım hayırdır?
ben rutin kontrole gittim. ama doktor iyice inceledi. 21 mayısta kanunide gircem ayrıntılıya
doktor içme dediyse içme ama kendi kendine bırakmaYa pihtilasmayua karsi onlem icin verdide ishal oldum afedersin icmiycem yani testim temiz cikti devlette yptirdigim testte onlem icin verdi ama icmiycem yaa
Ay canım bulantı deme bana 18 haftaya kadar hergün bulantı kusma artık serumlarla ayakta kaliyordum 5 kilo vermistim ama şimdi fazlasiyla geri almaya başladımAyyy insallah erkencik gelmez zamaninda guselce buyuyupte gelir canim en guzel zamanlar alisveris zamani :) seyyy senin bulantin oluyomuydu kuzum
ohhh ohhh misss benimde basladi ama insafli benim bebis bazen zorluyo bazen raahatlatiyo aman kilo en sonki sorun :) al al kocaman olsun bebissss :)Ay canım bulantı deme bana 18 haftaya kadar hergün bulantı kusma artık serumlarla ayakta kaliyordum 5 kilo vermistim ama şimdi fazlasiyla geri almaya başladım
cnm bende şüphe ediyorum bir ay öncesine kadar 7 bardağı buluyordu içtiğim su şu bir aydır nedense içemiyorum ondanmı artık bilemicem bakalım bugün öğlen gidecem belli olur belkide evham yapıyom ama korktum nedenseKızlar bebişlerinizin iyi olmasına çok sevindim.
Ahhhh leylam ben o enfeksiyon illetinden hiç kurtulamıyorum. Başlarda çok ağır geçirdim ilaçlarla atlattim ama şimdi hep var doktor bol su iç diyor ama vcye gitmekten sıkıldım su içmekten bıktım öyle devam ediyoruz bakalım nolacak
kuzum sen yinede ara doktorunu sor nolur nolmaz peteğim:)Canim ben ishal oldum cok fena yani anlamadim acaba yan etkimi die
günaydııınnngünaydınlar herkese...................
günaydın cnmgünaydııınnn
niye kimse yok yaww herkes uyuyomu acabagünaydın cnm
kimse girmiyor eskisi gibiniye kimse yok yaww herkes uyuyomu acaba
aynen yahukimse girmiyor eskisi gibi
patik örüyorum :)şimdiden bayağı bişey hediye geldi nereye koyacam şaşırdım dolap ve yatak almadık henüz son iki ayda hallederiz dedik böyle işte siz hazırlığa başladınızmı.?aynen yahu
naptın haırlıklara başladınmı
teeee benim zıbınlarım kundaklarım duruyomuş annem onları hazırlamış yeni zıbınlar falan almış ordayken bi tane yelek ördüm. bi dünyada yelek var bana tulum falan almak kalmış nasıl temiz kullanmış saklamış anlamadımpatik örüyorum :)şimdiden bayağı bişey hediye geldi nereye koyacam şaşırdım dolap ve yatak almadık henüz son iki ayda hallederiz dedik böyle işte siz hazırlığa başladınızmı.?