- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.121
nolur nolmaz diye test yaptım genede bişe çıkmadıda adet gecikmesi neden olur o korkutuyo beni öğleye doğru arayayım bari drukorkma kuzum herşeyin çözümü vardır hamile olduğunu sanmıyorum korunmadan dolayı sadece tedbiren doktoru ara ya da evde test varsa yapsana......
tüh yaaaaabu arada kızlar unutmadan yazayım pazar günü itibariyleçok nadir girecem kayınvalidem geliyor ve herhalde uzun zaman burada......
tmm kuzum korkma testte çıkmadıysa mevsim değişikliğinden olur...............nolur nolmaz diye test yaptım genede bişe çıkmadıda adet gecikmesi neden olur o korkutuyo beni öğleye doğru arayayım bari dru
valla emin değilim arada sizi yakalayamazsam da yazarım.....tüh yaaaaagenede arada kaçarsın canım he
tamam canım inşallah olurumda farklı bişe çıkmaz umarım her dra gidişimde olumsuz bişe duymaktan korkuyorum artıktmm kuzum korkma testte çıkmadıysa mevsim değişikliğinden olur...............
olumlu bak cnm miyomdan kurtuldun artık herşey düzene girecek......zaman sadece..........tamam canım inşallah olurumda farklı bişe çıkmaz umarım her dra gidişimde olumsuz bişe duymaktan korkuyorum artık
ewet şafak 9 :) nie bol su içiyim :/şafak 9 hadi hayırlısı ....doktor gerek duymadıysa sorun yok kuzum .....ezel bol su iç tatlım tammmaaaammmı
sen iç ablanı dinle iyi gelir su besler kuzum:)ewet şafak 9 :) nie bol su içiyim :/
ben hiç su içemiyorumda ondan sordum kuzumsen iç ablanı dinle iyi gelir su besler kuzum:)
bende senin gibiydim ama resmen şu an suyla besleniyorum MAŞALLAH çok içiyorum oda çok iyiymiş rahim kasılmasına iyi geliyormuş ve bebeğin tutunmasında yardımcıymış su:)kasılmayı engellediği için......ben hiç su içemiyorumda ondan sordum kuzumiçmeye çalışıyorum ama
günaydın gençlertamam canım inşallah olurumda farklı bişe çıkmaz umarım her dra gidişimde olumsuz bişe duymaktan korkuyorum artık
cnm başlar bu hafta böyle balık yüzer gibi hatta pıt pıt atıyor benimkiler hep öncesinde bence hissedersin ama hissetmeyen de çok ....gazı da bu veletler bu haftalarda sıkıştırdıkları için yaşarsın normal kuzum:))))bence bebiştir:)günaydın gençler
Canım hiç korkma madem. Bı sure düzensizlik olur. Ben en gec 28. Gün oluyodum 26 ya kadar düştü sonra bi ay 31 gün olmadım Allahım dedim yoksa hamilemiyim kafamda deli sorular testlerin biri geldi diğeri gitti tam doktora gitcektim hamilemiyim diye adet oldum
İki üç gün bekle baktın olmuyorsun doktora gir.
Leylooooooşşşş benim sıpayi hissetme ihtimalim yüzde kaç. Yatınca içimde birşey kayıyor bastırarak gazdır o diyorum ama değil gibide bilmiyom ben
Ay ne biliyim çok baktım netten ilk gebelikte imkansız diyolar gerçi benimki 3. Sayılır amacnm başlar bu hafta böyle balık yüzer gibi hatta pıt pıt atıyor benimkiler hep öncesinde bence hissedersin ama hissetmeyen de çok ....gazı da bu veletler bu haftalarda sıkıştırdıkları için yaşarsın normal kuzum:))))bence bebiştir:)
valla imkansız değil cnm benim oğlanıda hissetmiştim ben bunuda hissediyorum tadını çıkar:)))bu hafta korkularda bitecek emin ol çünkü artık hissediyorsun:)))Ay ne biliyim çok baktım netten ilk gebelikte imkansız diyolar gerçi benimki 3. Sayılır amabisey kayiyo işte
Hadi inşallahvalla imkansız değil cnm benim oğlanıda hissetmiştim ben bunuda hissediyorum tadını çıkar:)))bu hafta korkularda bitecek emin ol çünkü artık hissediyorsun:)))
:))))))))hamileliğin kafasıda böyle oluyor yok tatlım bence hissedersin yatınca özellikle ama inan ben bazen otururkende hissedebiliyorum takla mı atıyo napıyosa artık:)))))))))Hadi inşallah
Doktora sormaya da çekiniyorum neyin kafasını yasiyon sen dersedikkat ettim yatınca oluyo sadece oda her zaman değil dün akşam oldu ilk. Heyt dedim nooluyo orda
Hahhayt akrobat olcak seninki desene:))))))))hamileliğin kafasıda böyle oluyor yok tatlım bence hissedersin yatınca özellikle ama inan ben bazen otururkende hissedebiliyorum takla mı atıyo napıyosa artık:)))))))))
ayyyyyyy babası yeni oturmayı öğrendi bu yaştaHahhayt akrobat olcak seninki desene