- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- Konu Sahibi The Calender
- #10.141
Tamam tamam babada da varmış kesin akrobatayyyyyyy babası yeni oturmayı öğrendi bu yaştavalla ona çektiyse havada takla atar çok hiperaktif sorma:))))
Bu hatunlar nere kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamam babada da varmış kesin akrobatayyyyyyy babası yeni oturmayı öğrendi bu yaştavalla ona çektiyse havada takla atar çok hiperaktif sorma:))))
çalışıyolarya çalışkan hanım bunlar ................Tamam tamam babada da varmış kesin akrobat
Bu hatunlar nere kaçtı
nasılsın kuzum?
korkuyorum
Allah yardımcıları olsunçalışıyolarya çalışkan hanım bunlar ................
cnm benim az kaldı İNŞALLAH geçecek, iç karnın geniştir kuzum benimde başladı tiksinmeler ve hafif mide dalgalanmalarınerdeyse 15. haftadayım ama hala bulantılarım devam ediyor ,anlamadım kendimi gitti dün çok iyiydim.samsunda hava çok güzeldi ve balkonum güneşden sıcacıktı.iki saat güneşte oturdum,rahatladım,mutlu oldum... sen nasılsın? bu arada mide bulantım olmasa hamile olduğumun farkında olmayacağım sanki,bende ne bir pıt pıt ,ne kıpırtı yok.karnımda aynı dümdüz hiç büyümedi
korkma canım.benim bir arkadaşımla aynı durumdasınız ve onunda adeti 4 gün gecikmiş.zaten şubat dan dolayı çoğu hatunun adeti gecikirmiş.
AMİN sen başladınmı örgü yada battaniye işlerine birde sabun yapıyomuş herkes yada erken ama doğum şekerleri falan...............Allah yardımcıları olsun
ben bi süredir iyi hissediyorum ama cumartesi yiğitlik yaptım eşimle dışarı çıktık. Eve dönerken yolda öğür öğür canım çıktı. Sonuç eve yetişemedim apartmanda çıkardım bide bu pazar sınava gircem girebilicemmi bilmiyorumnerdeyse 15. haftadayım ama hala bulantılarım devam ediyor ,anlamadım kendimi gitti dün çok iyiydim.samsunda hava çok güzeldi ve balkonum güneşden sıcacıktı.iki saat güneşte oturdum,rahatladım,mutlu oldum... sen nasılsın? bu arada mide bulantım olmasa hamile olduğumun farkında olmayacağım sanki,bende ne bir pıt pıt ,ne kıpırtı yok.karnımda aynı dümdüz hiç büyümedi
ne sınavı bu kuzum?ben bi süredir iyi hissediyorum ama cumartesi yiğitlik yaptım eşimle dışarı çıktık. Ece dönerken yolda öğür öğür canım çıktı. Sonuç eve yetişemedim apartmanda çıkardım bide bu pazar sınava gircem girebilicemmi bilmiyorum
Üniversitene sınavı bu kuzum?
9. Aya kadar bekliycem yada doğana kadarAMİN sen başladınmı örgü yada battaniye işlerine birde sabun yapıyomuş herkes yada erken ama doğum şekerleri falan...............
TAMAM canım öle yapayımgünaydın gençler
Canım hiç korkma madem. Bı sure düzensizlik olur. Ben en gec 28. Gün oluyodum 26 ya kadar düştü sonra bi ay 31 gün olmadım Allahım dedim yoksa hamilemiyim kafamda deli sorular testlerin biri geldi diğeri gitti tam doktora gitcektim hamilemiyim diye adet oldum
İki üç gün bekle baktın olmuyorsun doktora gir.
tamam kuzum bugunude atlatayım bakayımnerdeyse 15. haftadayım ama hala bulantılarım devam ediyor ,anlamadım kendimi gitti dün çok iyiydim.samsunda hava çok güzeldi ve balkonum güneşden sıcacıktı.iki saat güneşte oturdum,rahatladım,mutlu oldum... sen nasılsın? bu arada mide bulantım olmasa hamile olduğumun farkında olmayacağım sanki,bende ne bir pıt pıt ,ne kıpırtı yok.karnımda aynı dümdüz hiç büyümedi
korkma canım.benim bir arkadaşımla aynı durumdasınız ve onunda adeti 4 gün gecikmiş.zaten şubat dan dolayı çoğu hatunun adeti gecikirmiş.
inşallah geçer bulantılarınız annelerinize sorsanıza hamilelikleri nasılmış benim bi arkadaşım 6 ay mide bulantısı kusma yaşıyo 7.ayda erken doğum riski oluyo meğer anneside ölemiş ama doğumları dikişsiz ve gerçekten bi avazda pırt diye çıkartıyo 2.doğumunda doğumhaneye yetişemeden doğurduinşallah kızlar,3 aydan sonrası hamileliin balayısı diyorlarmış,yaşasak biran önce şu balayını artık...
dikişsiz yırtıksiz normal doğum tek hayaliminşallah geçer bulantılarınız annelerinize sorsanıza hamilelikleri nasılmış benim bi arkadaşım 6 ay mide bulantısı kusma yaşıyo 7.ayda erken doğum riski oluyo meğer anneside ölemiş ama doğumları dikişsiz ve gerçekten bi avazda pırt diye çıkartıyo 2.doğumunda doğumhaneye yetişemeden doğurdu
bende aynısını düşünüyordum ezel kandırdı beni:))))9. Aya kadar bekliycem yada doğana kadar
TAMAM canım öle yapayım
tamam kuzum bugunude atlatayım bakayım
inşallah geçer bulantılarınız annelerinize sorsanıza hamilelikleri nasılmış benim bi arkadaşım 6 ay mide bulantısı kusma yaşıyo 7.ayda erken doğum riski oluyo meğer anneside ölemiş ama doğumları dikişsiz ve gerçekten bi avazda pırt diye çıkartıyo 2.doğumunda doğumhaneye yetişemeden doğurdu
ay napmışım ben nie kandırmışım okuyamıyorum hepsinibende aynısını düşünüyordum ezel kandırdı beni:))))
uyus örgü ör diye kandırdın beni duygularımla oynadınay napmışım ben nie kandırmışım okuyamıyorum hepsini
zaman geçmiyo valla:))haa ör ör zaman geçer iyi gelir :)
Yok anam ben o riski göze alamam cık olmazbende aynısını düşünüyordum ezel kandırdı beni:))))