- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.101
Şimdi videodan baktimda ben onu sürekli yapıyorum. Ama adını bilmiyordum. Plateste ısınma hareketi olarak geçiyorduCanım biz daha öğrenemedik sanırım 1 arkadaş öğrendi o kadar. Sen 2015 eylül annelerinden misin?
Canım kegel egzersizi bide perine masajı. Masaja daha çok var ama egzersizi yapabiliriz sanırım. Doktoruma sorucam çünkü yapınca oraya kan akışı oluyomuş gibi hissediyorum sorun olmasın bide
İnşallah canım yine bekleriiizzgel cnm bekleriz :)hepinize guzel bi hamilelik dilerim
Ne diyon kız senŞimdi videodan baktimda ben onu sürekli yapıyorum. Ama adını bilmiyordum. Plateste ısınma hareketi olarak geçiyordu
Ebru Şallı videolarinda hep en başında 5 ana kural var onlardan 1.di. Belki denk gelmemişsindir hamilelikte yapiliyorsa ben tekrar başlayayım bu egzersiz e ozaman.bu faydali paylaşım için teşekkürler babyNe diyon kız senbende plates yapiyodum ama hiç denk gelmedi
yok kız o değilEbru Şallı videolarinda hep en başında 5 ana kural var onlardan 1.di. Belki denk gelmemişsindir hamilelikte yapiliyorsa ben tekrar başlayayım bu egzersiz e ozaman.bu faydali paylaşım için teşekkürler baby
Perina mesajını daha arastırmadim kiyok kız o değilçişini tutuyormuş gibi yap bırak yap bırak bu kegel egzersizi perine masajı bambaşka birşey. Yanlış bisey yapma sakın
nasılsın kuzum?günaydın
sen çalışmaya başladınmıgünaydın arkadaşlar
cnm gecikmedir mutlaka ama bence durumu haberdar etmelisin................Günaydın arkadaşlar
kızlar benim cuma adet olmam gerekiyodu ameliyat sonrası hiç düzensizlik yaşamamıştım korunuyoruz hamile kalma gibi bi ihtimal yokta doktorumu aramalımıyım sizce yoksa 3 gün gecikme normalmi biraz daha bekleyeyimmi
1 haftacık verselerdi barine yazıkkii
korkuyorumcnm gecikmedir mutlaka ama bence durumu haberdar etmelisin................
korkma kuzum herşeyin çözümü vardır hamile olduğunu sanmıyorum korunmadan dolayı sadece tedbiren doktoru ara ya da evde test varsa yapsana......korkuyorum
doktor gerek görmedi canım zaten rapor werrdi yoksa burda da oturuyorum zaten bişe yaptıgım yok bakalm haftaya çarşamba teste gideceğiz1 haftacık verselerdi barineyse cnm sen yorma kendini bilmeyene de bahane uydur hastayım diye hiç ağır iş yapma:)
şafak 9 hadi hayırlısı ....doktor gerek duymadıysa sorun yok kuzum .....ezel bol su iç tatlım tammmaaaammmıdoktor gerek görmedi canım zaten rapor werrdi yoksa burda da oturuyorum zaten bişe yaptıgım yok bakalm haftaya çarşamba teste gideceğiz