- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.161
yok kuzum bakma böyle söylediğime 6 ay dolmadan bende hiç hazırlığa girişmeyi düşünmüyorum zaten öncesi erken 3,5 ayda neler değişiyor artık ışık hızıyla gün gün moda:)))Yok anam ben o riski göze alamam cık olmaz
Bi beşik hevesim var onada zaten daha çok var
Bazen acaba sadece hastane çıkışıyla battaniye falanmı alsam diye düşünüyorum doğunca yavaş yavaş herseyini alırız diyorum ama bilmiyorumyok kuzum bakma böyle söylediğime 6 ay dolmadan bende hiç hazırlığa girişmeyi düşünmüyorum zaten öncesi erken 3,5 ayda neler değişiyor artık ışık hızıyla gün gün moda:)))
inşallah canımmdikişsiz yırtıksiz normal doğum tek hayalim
Ayyy Allah korusun RAbbim yardımcın olsun canımanneme benzediysem ayvayı yedim canım.annem 6 ay mide bulantısı yaşamış ama doğumları çok zor olmuş.zaten kardeşimin doğumunda bitkisel hayatta kaldı 3 gün,sonrasında ALLAH ım bize bağışladı annemizi.ben çok kararsızım normal doğum konusunda ama buna ilerleyen zamanlarda karar verilecek şimdi çok erken değil mi?
sallanmaması kötü işte bebeği alıştırmana da bağlı ma sallanan bişey olsa daha iyi olur gibi geliyo.....Bazen acaba sadece hastane çıkışıyla battaniye falanmı alsam diye düşünüyorum doğunca yavaş yavaş herseyini alırız diyorum ama bilmiyorum
Chicco mudur nedir onun bi beşiği var yatağın yanına koyuyorsun bebekle aynı yatakta yatıyormuşsun gibi oluyo sezeryan falan olursa iyi olur diye düşünüyorum bitek 1 sene falan anca kullanır bide sallanmiyo
Allah senden razı olsun canım...leyloşum ben okudum tatlımmm
cümlemizden inşallah canımAllah senden razı olsun canım...
Canim benim 4.ay bitti hala balayı falan görmediM. Ama inş sizler yaşarsınız.Bu arada ben Bebeğimi hiç hissetmedim.ilk hamilelikte 20.haftada hissedilir dedi doktorum o yüzden hiç kasmıyorum. Hayırlısı artık.inşallah kızlar,3 aydan sonrası hamileliin balayısı diyorlarmış,yaşasak biran önce şu balayını artık...
günaydın cnm nasılsın?günaydın arkadaşlarrrr
Ağrı olması normalmi kuzum ....doktora sorsaydın keşke:)iyiyim canımda kasıklarım çok ağrıo nedense ya
Canim benim 4.ay bitti hala balayı falan görmediM. Ama inş sizler yaşarsınız.Bu arada ben Bebeğimi hiç hissetmedim.ilk hamilelikte 20.haftada hissedilir dedi doktorum o yüzden hiç kasmıyorum. Hayırlısı artık.
günaydın cnm ben daha kayıt yaptırmadım ya......günaydın hatunlar,nasılsınız? bende az önce sağlık ocağından geldim.işyerime çok yakın olduğu için rutin tahlilleri orda yaptırıyorum.
elalmami,sanırım bende senin gibiyim,kasmıyorum ama ilk gebeliğim olduğu için merak ediyorum ister istemez
ya benım kasıklarımdaki ağrı 1 haftadr falan war yumurtlama zamanı die düşünmüştüm doktorada sölemiştim ama bişe söylemedi tumurtlama dönemi bitti hala niye ağrrki anlamıyorumAğrı olması normalmi kuzum ....doktora sorsaydın keşke:)
bilemedim ki kuzum dur bir bakayım kasık ağrısı olanlara neden oluyomuş?ya benım kasıklarımdaki ağrı 1 haftadr falan war yumurtlama zamanı die düşünmüştüm doktorada sölemiştim ama bişe söylemedi tumurtlama dönemi bitti hala niye ağrrki anlamıyorum