- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
-
- Konu Sahibi The Calender
- #10.081
Korku yok korku.Ben ne badireler atlattim.Agri,kanama,tansiyon yüksekliği vs.ama hep inandım bu sefer olacak dedim kendimi hiç üzmedim. Malum 2 dusukten sonra insan stres yapıyor ya yine olursa diye.Ama olumsuz düşünmeye hayırkorkuyorumm
Senin 2.bebis olduğu için mi bu kadar erken hissediyorsun bende hala tık yokvallahi bu hafta başladı benim hisler hareketleri hissetmeye başladım bu hafta malum benim göbek buruşmuş valiz gibi açıldıkça anlıyom bebişimin hareketlerini:)sizin ilk ya bir kaç hafta geçince anlarsınız:)
ALLAH A EMANETİZKorku yok korku.Ben ne badireler atlattim.Agri,kanama,tansiyon yüksekliği vs.ama hep inandım bu sefer olacak dedim kendimi hiç üzmedim. Malum 2 dusukten sonra insan stres yapıyor ya yine olursa diye.Ama olumsuz düşünmeye hayır
AMİİİİİİNNNNNNNNNNNNN ...........yap şu takvimi hadi:)ne kadar şükr etsek az topiğimiz hamiş doldu inşaallah ezel sevgi elif istyen herkeste bize yetişir rabbimiz ol der hayırlısıylA
bitli az önce egzersizlerden bahsetmişsin isimlerini yazarmısın tekraro ne ki
bende hissetmiyorum hastaymışım gibi geliyo iyileşmek istiyorum artıkartık hissetmek istiyorum yoksa iğne vurmaktan baz geccem. Doktor kandırıyormu beni acaba diyorum
evet kuzum sıpa her zorladığında hissediyorum bazen sıkıştırıyo bazen takla atıyo gibi ama eşime söylüyorum bak kıpırdıyo diye adam hiç hissetmiyo doktora sordum evet ikinci hissedersin diyo:))))Senin 2.bebis olduğu için mi bu kadar erken hissediyorsun bende hala tık yok
cnm valla 10. haftada bakan arkadaşlar kız dedi şimdi erkektir deniyo ama henüz kendisini göstermedi bilemiyorum o yüzden 1 ay sonra randevum:))))))slm kizlar hepinize saglikli hayirli bi hamilelik diliyorum soruma gelince kacinci haftada cinsiyeti ogrendiniz ve nub teorisini yapip tersi cikan oldumu :)
Bna doktorum nub teorisine göre 12.haftada kız dedi ama 16.haftada erkek olduğunu öğrendik yani bende tutmadı nubslm kizlar hepinize saglikli hayirli bi hamilelik diliyorum soruma gelince kacinci haftada cinsiyeti ogrendiniz ve nub teorisini yapip tersi cikan oldumu :)
abi olacak evet :))))))bakalım RABBİM sağlıkla kavuştursun bizleri İNŞALLAH sonra isimleri buluruz:)))En büyük bebiş şimdi benim ki sizin bebislere abilik yapıcak inşallah.
Canım biz daha öğrenemedik sanırım 1 arkadaş öğrendi o kadar. Sen 2015 eylül annelerinden misin?slm kizlar hepinize saglikli hayirli bi hamilelik diliyorum soruma gelince kacinci haftada cinsiyeti ogrendiniz ve nub teorisini yapip tersi cikan oldumu :)
Canım kegel egzersizi bide perine masajı. Masaja daha çok var ama egzersizi yapabiliriz sanırım. Doktoruma sorucam çünkü yapınca oraya kan akışı oluyomuş gibi hissediyorum sorun olmasın bidebitli az önce egzersizlerden bahsetmişsin isimlerini yazarmısın tekrar
Bizim ismimiz hazır bileabi olacak evet :))))))bakalım RABBİM sağlıkla kavuştursun bizleri İNŞALLAH sonra isimleri buluruz:)))
Bazen böyle seğirme pıtırtı kıpırtı gibi birşeyler oluyo hatta kan hucum ediyo ama yok yok diyom gazdır o gazevet kuzum sıpa her zorladığında hissediyorum bazen sıkıştırıyo bazen takla atıyo gibi ama eşime söylüyorum bak kıpırdıyo diye adam hiç hissetmiyo doktora sordum evet ikinci hissedersin diyo:))))
Canım biz daha öğrenemedik sanırım 1 arkadaş öğrendi o kadar. Sen 2015 eylül annelerinden misin?
Canım kegel egzersizi bide perine masajı. Masaja daha çok var ama egzersizi yapabiliriz sanırım. Doktoruma sorucam çünkü yapınca oraya kan akışı oluyomuş gibi hissediyorum sorun olmasın bide
Biraz zaman geçsin bende gelicem orayaevet 2015 eylul annelerindenim
banada nuba gore kiz diolar umarom dwgismez kizdircnm valla 10. haftada bakan arkadaşlar kız dedi şimdi erkektir deniyo ama henüz kendisini göstermedi bilemiyorum o yüzden 1 ay sonra randevum:))))))
gel cnm bekleriz :)hepinize guzel bi hamilelik dilerimBiraz zaman geçsin bende gelicem oraya