- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
- #9.321
Gittim canım kbbye hiç birşey çıkmadı hatta doktor demir eksikliği de böyle sorunlar yapabilir dedi tahlil verdi temiz çıktı. Zaten ilaç vermem sana dedi. Hastanedeki bütün geçmişimi görüyo bilgisayardan. Çok uğraşmışsın ilaçlar bebek için zararlı dedi. Tuzlu suyu kaynatıp buharını ağzımdan alıp burnumdan vercem yatmadan öncede tuzlu suyla gargara yapıp burnumu temizliycem. Çok iyi gelecektir dedi. Ciğerlerimin neme ihtiyacı varmışgeçmiş olsun cnm yengemde 5 aylık hamiş seninle aynı durumda bir şurup vermiş doktor...ihmal etme git kuzum.....
ciddi birşey olmamasına sevindim kuzum geçmiş olsun tekrar....bendede kasık karın ağrıları devam ediyor ara ara kesiliyor büyüyor yumurcaklar.....Gittim canım kbbye hiç birşey çıkmadı hatta doktor demir eksikliği de böyle sorunlar yapabilir dedi tahlil verdi temiz çıktı. Zaten ilaç vermem sana dedi. Hastanedeki bütün geçmişimi görüyo bilgisayardan. Çok uğraşmışsın ilaçlar bebek için zararlı dedi. Tuzlu suyu kaynatıp buharını ağzımdan alıp burnumdan vercem yatmadan öncede tuzlu suyla gargara yapıp burnumu temizliycem. Çok iyi gelecektir dedi. Ciğerlerimin neme ihtiyacı varmış
Benimde sağ kasığımda yuvarlak birşey var sanki. Arada ağrıyo sinirimi bozuyo uyuz şeyciddi birşey olmamasına sevindim kuzum geçmiş olsun tekrar....bendede kasık karın ağrıları devam ediyor ara ara kesiliyor büyüyor yumurcaklar.....
Hayy bende glukofen kullanıyorum. Ne zaman birakcaz bilmiyorum. Bi ara glifor kullanmıştım da doktorum glukofen kadar etkili değil dedi. Ömür boyu kullancakmışım pko yüzünden:) ben gliforu kullanmaya başlayalı 5 ay oldu
benim çoğunlukla solda....daha çok veririm kuzum iştah yok::::::::::::::Benimde sağ kasığımda yuvarlak birşey var sanki. Arada ağrıyo sinirimi bozuyo uyuz şeyleyloş 2 kilo vermişin banada nasip olur inş
benim çoğunlukla solda....daha çok veririm kuzum iştah yok::::::::::::::
Sonra alırsın hele şu dönemi bi atlat. Bende aç geziyorum tartı gram oynamiyo wallabenim çoğunlukla solda....daha çok veririm kuzum iştah yok::::::::::::::
hamdolsn oğlumdada yoktu bundada yok bulantı kusma....o da olsa hiç alamam...Sonra alırsın hele şu dönemi bi atlat. Bende aç geziyorum tartı gram oynamiyo wallaama bulanti çekmektense aç kalıp dikkat etmek daha kolay gibi geldi bana. Öğürmek insanı çok zorluyo elin ayağım titriyo gözlerim yaşarıyo oyu içim şişti walla
aynen canım bana doğum yapana kadar dediHayy bende glukofen kullanıyorum. Ne zaman birakcaz bilmiyorum. Bi ara glifor kullanmıştım da doktorum glukofen kadar etkili değil dedi. Ömür boyu kullancakmışım pko yüzünden
eşim anestezi almama karşı o yüzden normal için zorlayacağım kendimicanım anestezili ol hsg den hiiiiiiiç korkma
nie karşıki cok basit bi işlemeşim anestezi almama karşı o yüzden normal için zorlayacağım kendimi
evet eşim evdeydi yeni çıktı:)bugun biz senden önce geldik
slm cnm nasılsın?SELAM KIZLARRR