- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
-
- Konu Sahibi The Calender
- #9.301
Ay ne güzel çok az kalmış bebeğine kavuşmana keşke benim de hemen gelse o günler.insan çok sabırsızlanıyor ama zaman hiç geçmiyor.ayyy inşallah canım ya hayırlısı bakalım...
önceliğim izne ayrılmak... sonrasında doğum olabilir :)
canım sizde bir problem yoktu değilmi yanlış hatırlamıyorsam bana hiç bir şey vermiyor drgliforu yumurtalıklardaki insülin direncini kırmak için kullanıyorum canım estrofem rahimi kalınlaştrıp haırlıomş progestan da tutunmayı kolaylaştrıomuş canım :/
hayırlısıyla seninde geçer canım... çok şükür ben azalttım ama bugünlerinin kıymetini bil... şimdi herşey zor gözünü korkutmak gibi de olmasında... hareketlerin kısıtlanıyo falan o anlamda söylüyorumAy ne güzel çok az kalmış bebeğine kavuşmana keşke benim de hemen gelse o günler.insan çok sabırsızlanıyor ama zaman hiç geçmiyor.
O konu da haklısın canım. Ama şimdi mide bulantısı,yoğun baş ağrısı,yüksek tansiyon derken insan huzursuz oluyor bişey olacak mı diye.o günlere geleyim de tek sorunum hareketsizlik oolsun.ama Rabbim yine de en beterlerinden korusun hepimizi inshayırlısıyla seninde geçer canım... çok şükür ben azalttım ama bugünlerinin kıymetini bil... şimdi herşey zor gözünü korkutmak gibi de olmasında... hareketlerin kısıtlanıyo falan o anlamda söylüyorum
AMİN CANIM cümlemizin inşallahcnm benim düzelttim farketmemişim dillerine sağlık RABBİM de sizin gönlünüzdekini tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin....İNŞALLAH....
Oglum:)aminn tesekkur ederim.darisi tum isteyenleeALLAHım kızını bağışlasın verdiğin bilgiler için teşekkürler.....
görünürde bi problem yok ama bende pko war sadece senin sorunun stres dio bi sorun yoksa wermesin zaten canımcanım sizde bir problem yoktu değilmi yanlış hatırlamıyorsam bana hiç bir şey vermiyor dr
kuzum elektrik kesildi yeni geldi....bende hamiş kaldığım ay glifor kullanmıştımgörünürde bi problem yok ama bende pko war sadece senin sorunun stres dio bi sorun yoksa wermesin zaten canım
en kısa zamanda bu belirtiler sizinle olsunherkese merhaba nasılısınız?bulantısı olanlar yapabilirlerse 1 tatlı kaşığı kuru kekiği suyla yutun bulantıyı kesermiş saraçoğlu söylüyordu
hayırlısı bir nefeste kurtulursunuz İNŞALLAH bebişinle fotonu görürüz dimi kız:)))çok geçmiş olsun canım haberim yoktu.. dikkat et kendine ihmal etme sakın ilaçlarını falan...
ben Allah nasip ederse 19 şubattan itibaren evdeyim valla sabırsızlıkla o günü bekliyorum geçmiyo günler
hep aynı düşüncelerdeydim bende az kaldı cnm benim......medipolde çektirmedim ama elife gidiyorum artık:)canım çok sıkılıyor rabbim beterinden korusun ama yoruldum ara verelim diye düşünüyorum sonra peşinden bu günüde değerlendirelim belki tutar rabbim izniyle diyorum saatlerce sırt üstü yatıyorum sonra umutla bekleyişe geçiyorum ve kırmızı...
bu ay hsg çekileceğim çok korkuyorum medipolde çekilen varmı?
iyi yapıryosun insan kendini iyi hissetdiği dra gitmeli senin bir billgin varmı canım medipolde hsg çekimi ağrısız sistemmidir?hep aynı düşüncelerdeydim bende az kaldı cnm benim......medipolde çektirmedim ama elife gidiyorum artık:)
cnm çok donanımlı bir hastane mutlaka anestezili de olsan normalde olsan rahat geçer diye düşünüyorum......inşaAllah canım
iyi yapıryosun insan kendini iyi hissetdiği dra gitmeli senin bir billgin varmı canım medipolde hsg çekimi ağrısız sistemmidir?
ciddimi nie kii bu hamileliğinde mikuzum elektrik kesildi yeni geldi....bende hamiş kaldığım ay glifor kullanmıştım
canım anestezili ol hsg den hiiiiiiiç korkmacanım çok sıkılıyor rabbim beterinden korusun ama yoruldum ara verelim diye düşünüyorum sonra peşinden bu günüde değerlendirelim belki tutar rabbim izniyle diyorum saatlerce sırt üstü yatıyorum sonra umutla bekleyişe geçiyorum ve kırmızı...
bu ay hsg çekileceğim çok korkuyorum medipolde çekilen varmı?
bu hamileliğimde innırmısın akıntı var diye birde hamileliğe hazırlıyormuş diye:)ciddimi nie kii bu hamileliğinde mi
:) ben gliforu kullanmaya başlayalı 5 ay oldubu hamileliğimde innırmısın akıntı var diye birde hamileliğe hazırlıyormuş diye:)
limit dolmuş bu ay son olsun:) ben gliforu kullanmaya başlayalı 5 ay oldu
inşallah kuzummmlimit dolmuş bu ay son olsun