- 6 Mayıs 2014
- 2.339
- 505
- Konu Sahibi The Calender
- #9.341
napalım kar kış kıyamet işte sen naptın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdada kar rüzgarlı dışarı çıkılmıyo inan çok soğuk.....bende iyiyim oturuyorum paso...........napalım kar kış kıyamet işte sen naptın canım
eylül annelerine bakıyorum arada çoğu kişi düşük yaşamış inan imtihan korku ve endişe insanı yıpratıyor,benim lekeler devam ediyor kesilir gibi oluyo sonra yine ama içimi rahatlatan kahverengi kremsi akıntı bilmiyorum ezel ya...İNŞALLAH yakında sende hamiş kalırsan anlarsın ama bu sefer korkular bitmiyor....en iyisi walla canım ben işe çok zor geldim
iyiyim canım hava soğuk karlı çalışıyorum.. ctesi randevu almayı düşünüyorum kontrole gitcem inşallah herşey yolundadır..slm cnm nasılsın?
İNŞALLAH cnm iyi haberlerini bekliyoruz...iyiyim canım hava soğuk karlı çalışıyorum.. ctesi randevu almayı düşünüyorum kontrole gitcem inşallah herşey yolundadır..
biraz dayan boşu boşuna akciğerlerini durdurtma diyor ya uyanamazsan diyornie karşıki cok basit bi işlem
cnm ya senin için endişeleniyor ama işte basit bişey anestezili olmadım ben ağrı eşiğin düşük değilse 1 dk süren bir adet sancısı düşün:)biraz dayan boşu boşuna akciğerlerini durdurtma diyor ya uyanamazsan diyor
inşaAllah hayırlı haber alırsın canımiyiyim canım hava soğuk karlı çalışıyorum.. ctesi randevu almayı düşünüyorum kontrole gitcem inşallah herşey yolundadır..
dua edin benim için lütfen bu hsg kabusum oldu resmen inşaAllh rahat geçercnm ya senin için endişeleniyor ama işte basit bişey anestezili olmadım ben ağrı eşiğin düşük değilse 1 dk süren bir adet sancısı düşün:)
inşallah canım her gidişimde bişe duymaktan psikolojim bozuluyo Rabbim beterinden korusun..İNŞALLAH cnm iyi haberlerini bekliyoruz...
canım o kısa süreli bi anestezidir bu kdr korkma ben kürtaj oldum anestezili 2 ay sonra ameliyat oldum Rabbim yardımcımız olsun ama korkma yanibiraz dayan boşu boşuna akciğerlerini durdurtma diyor ya uyanamazsan diyor
inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahdua edin benim için lütfen bu hsg kabusum oldu resmen inşaAllh rahat geçer
inşaAllah . .inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Allahım ya endişelenio ewet ama öyle çok wermiolarki düşün 1o dakika içinde hem bayılıosun hem hsg cekılıo hem ayılmış oluosunbiraz dayan boşu boşuna akciğerlerini durdurtma diyor ya uyanamazsan diyor
o zaman neymişşş eylül annelerine bakmıyomuşuz ok leyla hanım zaten bizim aslında en büyük hatamz okuma boşwereylül annelerine bakıyorum arada çoğu kişi düşük yaşamış inan imtihan korku ve endişe insanı yıpratıyor,benim lekeler devam ediyor kesilir gibi oluyo sonra yine ama içimi rahatlatan kahverengi kremsi akıntı bilmiyorum ezel ya...İNŞALLAH yakında sende hamiş kalırsan anlarsın ama bu sefer korkular bitmiyor....
evet cnm hala devam ediyor bugün tam 21 gündür:sorun yoktur umarım ama 9,10. haftalarda normal deiyo kuzumgünaydın.benimde birkaç gündür yoktur ama bu sabah yine kahverengi lekelenmem olmuş.senin de devam ediyor mu polyanna?
ay evet ya:)))o zaman neymişşş eylül annelerine bakmıyomuşuz ok leyla hanım zaten bizim aslında en büyük hatamz okuma boşwer
kuzum yaz bize sonuç noldu sağlıklı olsun ama kız istiyorsun galiba?Günaydın kızlar hepiniz bomba gibisinizdir inşallah.BBugün 3te randevum var ama dışarı fırtına soğuk buz gibi nasıl gidicem bilemiyorum. Ama inş güzel haberlerle dönerim ve bide cinsiyetimizii ogrensek ne güzel olurdu