- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
-
- Konu Sahibi The Calender
- #8.981
iyiyim cnm bende baktım kimse yok ara ara giriyorum kaçaklar:))))canım bugun işler çok yoğundu ancak gelebildim nasılsın bugun?
kuzumm buradayım arada bakıorumm ayyykızlar kimse yok bugün ezel sevgi elif?
günaydın cnm yalnız kaldım evet ......bugün doktoramı çok güzellllllllllllllllllllllllkuzumm buradayım arada bakıorumm ayyyleylamm yalnımı kalmışş ben bugün dr gitcem bakalım yumoş kaç mm olmüşşş perşmbeye bakalımm
günaydın cnm.....napıyorsun sendemi yoğundun dün?günaydınnnn
evettt bugün gidiomm bakalım ne var ne yok bide progestan istiycem veriolar herkesegünaydın cnm yalnız kaldım evet ......bugün doktoramı çok güzellllllllllllllllllllllll
içebiliyorsan al kuzum ben onu kullanırken çok zorlanmıştım:)evettt bugün gidiomm bakalım ne var ne yok bide progestan istiycem veriolar herkese
hamileyken 200 lük içiodum günde 3 kez fazla aşırı düşürmüyo ama bi 10 gün kullanılıyo sanırım ondada bişi olmaz anırım bebiş olsunda azıyım herşeyeiçebiliyorsan al kuzum ben onu kullanırken çok zorlanmıştım:)
hayırlısı vesile olsun kuzum:)valla ayakta uyuyordum kullanırken MAŞALLAH sana o zaman,yumurtlaman ne zaman?hamileyken 200 lük içiodum günde 3 kez fazla aşırı düşürmüyo ama bi 10 gün kullanılıyo sanırım ondada bişi olmaz anırım bebiş olsunda azıyım herşeye
cnm valla benim kafa gitgel affet:S nasıl oldun kuzumcanım izin alcam doktora gitcem demiştim ya dün için
işte bugün iğne yaparsa yarın çatlıycakkk çok heycanlı dimiii :)hayırlısı vesile olsun kuzum:)valla ayakta uyuyordum kullanırken MAŞALLAH sana o zaman,yumurtlaman ne zaman?
çatlattılar bu sıpalar bizi valla:))))))işte bugün iğne yaparsa yarın çatlıycakkk çok heycanlı dimiii :)
heee yaaaa bi doğsunlarrr poposuna poposuna vurcamm sıpanınçatlattılar bu sıpalar bizi valla:))))))
ben kendimde olmam sezeryan oluncada eşim vuracak bende uyanınca :))))bu arada jeli kullanan kızçeler unutmayın ilk ayda kalan çok nadir genelde ikinci ayda geliyor bu melekler ona göre pes etmek yok:)))ben her nekadar jele bağlasamda çatlatma yı kaçırmıştım kuzular hatırlatayım.......heee yaaaa bi doğsunlarrr poposuna poposuna vurcamm sıpanın
ehehehhe olsunn gelsinn bu ayy gelsinn sonra 3 ayy molaaa amelyat olur herhalde bennmmm eşşekben kendimde olmam sezeryan oluncada eşim vuracak bende uyanınca :))))bu arada jeli kullanan kızçeler unutmayın ilk ayda kalan çok nadir genelde ikinci ayda geliyor bu melekler ona göre pes etmek yok:)))ben her nekadar jele bağlasamda çatlatma yı kaçırmıştım kuzular hatırlatayım.......
ehehehhe olsunn gelsinn bu ayy gelsinn sonra 3 ayy molaaa amelyat olur herhalde bennmmm eşşek