- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
- #9.021
Tmm kuzum arada bende girerim çok dua edeceğim size:)inşallahh kazasız belasız gell yavrum benimm inşallahhh ben burdayımm merak etmeyin sizzzazalsakta burdayız
kafa dağıt kuzum çok iyi gelecek İNŞALLAH....şehir dışına çıkamam canım doktora dewam etcem çünkü ewde olcam ama gezip tozcam biraz ewimde wakit geçircem o bile iyi geliir bana
inşallah kuzummmkafa dağıt kuzum çok iyi gelecek İNŞALLAH....
BEN VARIM ELİFFFFFFFFFFFFFFFtabii canımm kimse yokk kendi kendime konuşurum ama boşş bıakmam ben yazarım hep buraya
BEN VARIM ELİFFFFFFFFFFFFFFF
kuzum sen çalışıyorun dimi?BEN VARIM ELİFFFFFFFFFFFFFFF
biz gelene kadar idare edin beraber:))))tamam kuzucumm artık takılırız iki kişi
edicez artıkın yapcak bişi yokkbiz gelene kadar idare edin beraber:))))
yasuyasuyu da çağırın:)arada gireim diyorum ama nerden girecem i o telaşta:)))edicez artıkın yapcak bişi yokk
yanii sen keyfinee bak gelince konuşuruzzz bolll booolllyasuyasuyu da çağırın:)arada gireim diyorum ama nerden girecem i o telaşta:)))
sağol cnm ben gitmeden diğer arkadaşı başlarız.......yanii sen keyfinee bak gelince konuşuruzzz bolll booolllsureyide bugün başlıyım namazdan sonraa bitircem arkadaşım leylanın niyetine okuyorum onun dualarını kabul et yarabbim diycemmm
çalışıyorum canım canavar bi müdürümüz var kadın o ekranı görcek diye böle çok rahat yazamıyorum herzaman ama hep açık online duruyo sayfamkuzum sen çalışıyorun dimi?
elifcim senin eşinin aileside trabzondamı yoksam siz iş içinmi ordasınızyanii sen keyfinee bak gelince konuşuruzzz bolll booolllsureyide bugün başlıyım namazdan sonraa bitircem arkadaşım leylanın niyetine okuyorum onun dualarını kabul et yarabbim diycemmm
kadın idarecimi ALLAH yardımcın olsun:)))))))çalışıyorum canım canavar bi müdürümüz var kadın o ekranı görcek diye böle çok rahat yazamıyorum herzaman ama hep açık online duruyo sayfam
bizim burda öle idarecilik sistemi yokta kadın mali müşavir yoksa kağıt üstünde müdür değil yani ama uyuz çokkadın idarecimi ALLAH yardımcın olsun:)))))))
okudum bitti yavrum 1400 tane Allah dileğini niyetini kabul etsin canım benimsağol cnm ben gitmeden diğer arkadaşı başlarız.......
iş için şekerim gümüşhanedeyiz eşim ün. akademisyen mecburen zaten aileside rizede yakın yaneeeeeelifcim senin eşinin aileside trabzondamı yoksam siz iş içinmi ordasınız
Anladım canım yakınmış iwetttiş için şekerim gümüşhanedeyiz eşim ün. akademisyen mecburen zaten aileside rizede yakın yaneeeee