- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
-
- Konu Sahibi The Calender
- #8.961
Ne güzel doktorum bana kilo ver dedi. Nasıl olcak bilmiyoooomkızlar iştahım yok ağzımın içinde değişik bir tat var sürekli şimdi kendimi zorladım yemek için bu gidişle hiç yemekle aram olmayacak...
cnm oğlumdada böyleidim 12 kilo aldım doğumda çocuk 3900 doğdu ben hemen eski kiloya dönmüştüm ama cuma günü keseyi görmeye gittiğimde tartıda 57,5 görünce şok oldum 56 idim çünkü:)Ne güzel doktorum bana kilo ver dedi. Nasıl olcak bilmiyoooom
Ayy ne küçük kilolar bunlar hıh ben atlet şort 77 çıkıyom tabi bizim tartı dijital. Bi ara diyetisyene gittim onun yağ falan ölçen tartısı 2 kilo eksik tartıyoducnm oğlumdada böyleidim 12 kilo aldım doğumda çocuk 3900 doğdu ben hemen eski kiloya dönmüştüm ama cuma günü keseyi görmeye gittiğimde tartıda 57,5 görünce şok oldum 56 idim çünkü:)
MAŞALLAH boy uzunmu bari benim boy kurtarmaz valla fazlasınıAyy ne küçük kilolar bunlar hıh ben atlet şort 77 çıkıyom tabi bizim tartı dijital. Bi ara diyetisyene gittim onun yağ falan ölçen tartısı 2 kilo eksik tartıyoduiki kilo düşsemmi ne
Ayy nerde 1.58 1.60 anca varım. Gözü çıkasıca insülin direnci hep onun yüzündenMAŞALLAH boy uzunmu bari benim boy kurtarmaz valla fazlasını
sağlık olsunda verirsin kiloları cnm...bende 35 den sonra 7-8 kilo aldım boyda senle aynı valla yakışmıyor bana.....Ayy nerde 1.58 1.60 anca varım. Gözü çıkasıca insülin direnci hep onun yüzündenbu bide vermis halim 82ydim ayh evlerden ırak. Doktorum ilaç verdide anca verdim onuda
canım aşercen heralde sen inşallah çabuk geçer bu değişik tat durumlarıkızlar iştahım yok ağzımın içinde değişik bir tat var sürekli şimdi kendimi zorladım yemek için bu gidişle hiç yemekle aram olmayacak...
bende kuzuuuuuuummmmhastayım bendee iş yerindeyimm walla kaçasım war benımdee çalşmak istemıyorum artıııkkkkkkkkkkkkk
hmm Rabbim şifa versin canım dr kontroledesin sonuçta hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun bebişiniCanım bende yok yok. Pıhtılaşmam var onun için aspirin kullanıyorum. Folikasit zaten kullanılması lazım. Insülin direnci var onun için glukofen prolaktinim yüksek onun için dostinex kullanıyorum. Pıhtılaşma olduğu için hamilelik olunca kan sulandırıcı iğnede başladık...
canım kalp atışları için ne zaman gitcen dr alttanmı muayene etti seni kaç haftalıkmış gebeliğincnm oğlumdada böyleidim 12 kilo aldım doğumda çocuk 3900 doğdu ben hemen eski kiloya dönmüştüm ama cuma günü keseyi görmeye gittiğimde tartıda 57,5 görünce şok oldum 56 idim çünkü:)
Kilo kime yakışmış ki bize yakışsınsağlık olsunda verirsin kiloları cnm...bende 35 den sonra 7-8 kilo aldım boyda senle aynı valla yakışmıyor bana.....
cnm 5+3 dedi cuma günü alttan baktı 15 gün sonra gel dedi bende ayın 3 ünde gideceğim......inan yemek için zorluyorum kendimi ya ....hafif bulanmaya başladı midem ..canım aşercen heralde sen inşallah çabuk geçer bu değişik tat durumları
bende kuzuuuuuuummmm
hmm Rabbim şifa versin canım dr kontroledesin sonuçta hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun bebişini
canım kalp atışları için ne zaman gitcen dr alttanmı muayene etti seni kaç haftalıkmış gebeliğin
öyle deme kuzum bak sibel cana löp löp ama fıstık:))))))))Kilo kime yakışmış ki bize yakışsındiyetisyen izin vermişti 95e kadar çıkabilirsin dedi nolcak bilmiyom valla.
He he yer fıstığıöyle deme kuzum bak sibel cana löp löp ama fıstık:))))))))
vitamin verdimi Leyloşum.. böle çubuk kraker filan bulundur hep yanında çok asitli meyve yeme portakal filan elma ayva mideyi yumuşatıyo gebelikte ayva yemek iyimiş gamzeli bi kızçen olur bakarsınnnnn :)cnm 5+3 dedi cuma günü alttan baktı 15 gün sonra gel dedi bende ayın 3 ünde gideceğim......inan yemek için zorluyorum kendimi ya ....hafif bulanmaya başladı midem ..
aynen donuyom sabah kalkıyom ter içindeyim.......yerfıstığı:)))))))))))He he yer fıstığı. Yeme leyloş yemee şaka bi yana bende istemiyom. Ay bide üşüyom. Sonra sabah bi uyanıyom terlemişim nasıl bişey anlamadım
verdi gülüm herkesin içine kız doğuyo galiba:)))teyzesi yerim hemen:)vitamin verdimi Leyloşum.. böle çubuk kraker filan bulundur hep yanında çok asitli meyve yeme portakal filan elma ayva mideyi yumuşatıyo gebelikte ayva yemek iyimiş gamzeli bi kızçen olur bakarsınnnnn :)
eski formuna dönmüş cnm MAŞALLAH....kız bitlii sen beni öldürcen waallaa yaaa