- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.077
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #1.801
erken degil mi test içinGünaydin kizlar mutlu sabahlar benim bat 8 nisan bu sabah test yaptim negatif yine olmadi galiba. Zaten hic belirtide yok .ben burda demirbaşım galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erken degil mi test içinGünaydin kizlar mutlu sabahlar benim bat 8 nisan bu sabah test yaptim negatif yine olmadi galiba. Zaten hic belirtide yok .ben burda demirbaşım galiba
erken degil mi test için
anladım canım cok saolun valla bilmiyodum niyet etmiştim öyle ama koymazsam günah olmaz herhalde deme ya ben muhammed diyodum eşimde furkanda olsun demişti ben öyle niyet etmiştim bi kaç ay önce öyle dua etmiştim hep o ara fazla takıntı yapmıştım şimdi üzülüyorum rabbimden hayırlısını istesem o benim gönlümdekini bilirdi zaten benim için hayırlıysa verirdi zaten öyle bi dua varmış bende o yuzden oyle okumuştum hepYoo illa tek isim şart değilde bazı kişilerden öyle duydumda ondan dedim canım sen daha iyi bilen birine sorarsın istersen
Çünkü Furkan ismi tek başına zaten ağır bir isimmiş
Çok geçmiş olsun canım ya kıyamam söylediğinin iyi oldu cok saolun tabi hamile olduğum bile belli değil ama bi oğlumuz olursa kesin adı belliydi yani işte muhammed isminden vazgeçemem hep öyle dua ettim çünkü en güzeli tek isim koymak erkek olursa benim arladaşımın oğlunun adı adem furkan ama cocuk cok uslu sessiz sakin 5yaşında şuan belkide her çocuğa ağır gelmiyodur kime ağır gelip gelmiceni de bilemeyiz en güzeli iş ciddiye binerse iyice bi araştırmak doğana kadarŞöyle soyliyeyim biz muhammed eymen koyduk dogdugundan beri çok hep ağlıyor çok huzursuz bir çocuk hep hastaydı enfeksiyonu hiç bitmedi o kadar ilaç kullanmasına rağmen egzema oldu hatta bu yüzden kırkı bitince sünnet bile yaptık enfeksiyon gitsin diye hiç fayda etmedi şimdi bile çok çok ağlıyor yerinde durmuyor uykusu yok ağlarken mosmor olur bilmiyorum düşün kv dem bile ben şimdiye kadar torun buyuttum bunun gibisini görmedim dedi sadece oda değil benim ailem bile söyledi keşke ya muhammed tek koysaydim yada eymen ki ben çınar istiyordum olmadı:) ışte böyle uzun oldu biraz belki ilgisi yoktur ama bazen agir gelebiliyor benim yeğenim de çok şey yaşadı doğduğunda iki uc ameliyat geçirdi konu dışı oldu
Amin canım inşallah ya öyle insan iater istemez istiyo tabiki rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah gönlümüze göreAy ne güzel Rabbim banada nasip etsin Sanada oğlan versin inşallah insan ikisinide tatmak istiyor. Allah burdaki isteyen herkesede nasip etsin
amin canım inşallah seninde kandilin mübarek olsunMiraç Kandilimiz mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde ne isteğimiz varsa kabul etsin. En kısa zamanda hayırlısıyla bebiş haberleri alalım.
Belki geç döllenmedir canım tekrar gidip kan ver istersenÇünkü gerçekten çok silik ve gölge gibi
Erkek bebeklerde böyle bir durum oluyormuş diye duymuştum.Kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun tekrardan dün gece şeffaf akıntı içinde tırnak ucu kadar kahverengilik görmüştüm peçetede sabah kalktığımda normal akıntım vardı kajverengilik yoktu sevinsem mi ki artık yerleşme böyle bişey deme bat 3 nisan yani yarın
Ayyy canım inşallah hamilesindir inşallah yerleşmedir.Kızlar günaydın kandiliniz mübarek olsun tekrardan dün gece şeffaf akıntı içinde tırnak ucu kadar kahverengilik görmüştüm peçetede sabah kalktığımda normal akıntım vardı kajverengilik yoktu sevinsem mi ki artık yerleşme böyle bişey deme bat 3 nisan yani yarın
Benim bat 3nisan ben dün öğlen 4 saatlik idrarla yapmıştım cok silik çıkmıştı canım benim zaten geç geçer hep idrara hcg herkeste bir olmuyo yani dahada 5gün varmış çıkmama ihtimali de var erken döllenmişse bi ihtimal silik çıkma ihtimali de var bazı kişilerin 5gün varlen öğrendim yazdığınıda cok görmüştüm ama ben ilişkinin üzerinden en az 11 12 en vok 14 gün geçince idrara geçtiğini okumuştum hepkızlar benim de çok kasık agrım var. regle 5 gün var sızce test yapayım mı? agrı korkutuyo beni
İki kızım var ikisindede yerleşme yaşamadım canım birinde 5 haftalıkken kanamam olmuştu üstüne görme şeklinde atmı adet gibiydi ilk hamileliğimdede 7 8 haftalıktı yoğun koyu kahve akıntım olmuştu oda,böyle değildi inşallah dediğin gibidir kuzumErkek bebeklerde böyle bir durum oluyormuş diye duymuştum.
İlk defa böyle bişey geliyo başıma canım silik çizgiden sonra bu olay bana biraz daha umut verdi vallahi 1bucuk yıldır kendimde hep yerleşme kanaması arıyodum böyle bişeymiş demekki hiç zaten adet başlangıcındaki kahverengi lekelenmeme benzemiyoduAyyy canım inşallah hamilesindir inşallah yerleşmedir.
İki kızım var ikisindede yerleşme yaşamadım canım birinde 5 haftalıkken kanamam olmuştu üstüne görme şeklinde atmı adet gibiydi ilk hamileliğimdede 7 8 haftalıktı yoğun koyu kahve akıntım olmuştu oda,böyle değildi inşallah dediğin gibidir kuzum
Benimde ilk hamileliğimde 5. haftada hafif lekelenme olmuştu şimdi kızım var 11 aylık.İlk defa böyle bişey geliyo başıma canım silik çizgiden sonra bu olay bana biraz daha umut verdi vallahi 1bucuk yıldır kendimde hep yerleşme kanaması arıyodum böyle bişeymiş demekki hiç zaten adet başlangıcındaki kahverengi lekelenmeme benzemiyodu
Bak canım böyle bi şey kan vermek istemiyorum hemen iğne çok yakıyo canımıBelki geç döllenmedir canım tekrar gidip kan ver istersen
Ben 12 yıl sonra bidaha anne olcam bende yalnızım allah yardım eder inşallahOoo maşallah 2 evladın varmış Allah bağışlasın ya hiç olmasaydı o zaman çok kötü olurdun . Yine olur inşallah stres yapma
Peki 2.doğumunda 17 ay araları dedinya
Benimde oğlumlada arası inşaallah nasip olursa 27 ay olacak...sen ne gibi sıkıntılar yaşadım canım çok zor oluyo dimi ben tekim sadece eşim var yanımda başka yardımcım yok düşünüp duruyorum ama Allah yardım eder inşaallah
Dişi spermler çok uzun süre yumurtlama gününe kadar yaşıyo erkek olanlar 2 kalabiliyo yumurtlamadan 2 gün önceyse kalma ihtimalin yüksekGunaydin kizlar bende takipteyim yogunluktan yazammiom fazla ama 3 nisandi bat persembeye kadar beklicem olmazsam test yapicam. Cok umutlu degildim bu aydan iliski bi kere olmustu yumurtlamadan iki gun once olur mu bilmiom. Bakalim hayirlisi hic adet olma hissi yok ama.