Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlık ocağında neye baktırsam 0 çıkıyor benimde. Başka yerde ver bence. Yada sisteme düşmemiş diye 0 yazıyordur

Saglik ocagindami yaptirmistin canim. Galiba saglik ocaginda biriktirip kanlari toplu öglenden sonra gönderiyorlar diye biliyorum
yok kuzum hastanede yaptırmıştım ben özelde
Kızlar 1 test daha yaptim. Test manyagi oldum. :110: .artık test almaya eczaneye gitmeye utanmaya basladim . Eki Görüntüle 2654233
Bence gayet nettt
E nabiza simdi düştü canim 0 cikmiş . 😢. Insallah bir yanlislik vardir.
Eki Görüntüle 2654262
Kuzum referans değeri bile yazmıyor mutlaka bi yanlışlık vardır.

Artik kan alacak damar kalmadi. En iyisi salı gününü beklemek. Fazla üstüne düştükcede ters gidiyor
Yaaaa öyle düşünme senin sabah attığın testten bile koyu bu test boşuna üzüldüğünü düşmüyorum çok net ben buradayım diyor ayrıca e nabızda bu kadar çabuk düşmez hele ki sağlık ocağında yaptırdığın daha da uzun sürüyor sen sağlık ocağının sitesinden bak kantahlil sonucları diye yazınca çıkıyor bandrol numarası veriyorlar cıkmak üzeredir sonucun kuzum dua ediyorum sana

Yaaaa öyle düşünme senin sabah attığın testten bile koyu bu test boşuna üzüldüğünü düşmüyorum çok net ben buradayım diyor ayrıca e nabızda bu kadar çabuk düşmez hele ki sağlık ocağında yaptırdığın daha da uzun sürüyor sen sağlık ocağının sitesinden bak kantahlil sonucları diye yazınca çıkıyor bandrol numarası veriyorlar cıkmak üzeredir sonucun kuzum dua ediyorum sana
Evet canım haklısın. Ben dün kan verdim ya hala e nabıza düşmedi mesela

Sagolasin canim. Rabbim seninde güzel gönlüne göre versin tezzzz zamanda.

allah allaa nasıl yaaa en basit bri kan verme.. sen çok mu kastın kendini kan neden gelmediki

Canim benim damarlarim cok cok ince ama derim çok kalinmiş. O yüzden kan alacak damari bulamiyorlar.herseferinde en az 3 kere farkli yer deniyorlar. Tabi uzman tecrübeli hemsireler nasilsa tek seferde aliyor. Mesela gittigim özel hastanede beni taniyorlar artik. Kan verecegim zaman eski bir hemsire var onu çagiriyorlar o tek seferde aliyor

Hic aklima gelmedi inanki. Salı günü beta hcg ve insilün direncini özelde 130tl verince dedimki saglik ocagina yaptirayim.
Aklında bulunsun bak mesela bizim burda özel yaşam var çok iyi de bir doktoru var Tuğba hanım 50 TL muayenesi o kadar uygun ki dermancan var o da öyle kan tahlilleri daha da uygun hormon tahlilimi de 40 TL ye yapmışlardı

Aklında bulunsun bak mesela bizim burda özel yaşam var çok iyi de bir doktoru var Tuğba hanım 50 TL muayenesi o kadar uygun ki dermancan var o da öyle kan tahlilleri daha da uygun hormon tahlilimi de 40 TL ye yapmışlardı

Cok cok iyi valla. Zaten hastane degil doktor önemli

Kızlar sonucum cıkmıs . Salı günü 177.50 perşembe günü 359 .şükürler olsun rabbime . Insallah bu sefer devam eder. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. :dua: :dua: :dua:
Masallah kuzum sen haklısın korkmanda ne kasar desek de işte Neyse önümüze bakalım artık hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah moralini de hep hep yüksek tut 🤲🏻🤲🏻💕🥰

Masallah kuzum sen haklısın korkmanda ne kasar desek de işte Neyse önümüze bakalım artık hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah moralini de hep hep yüksek tut 🤲🏻🤲🏻💕🥰

Tesekkürler canimmm . Rabbim isteyen bütün kardeşlerimize nasip etsin insallah. :KK200: :dua:

X