- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.921
[QUOTE="benibekleyin, post: 63933731
Bazı noktalarda haklısınız evet. Hayatımızın bütününü göremediğimiz için sadece geçmişte ve o an yaşadığımız detaylarla değerlendiriyoruz bu yüzden de neden niçin gibi soruların cevabını bulamıyoruz. Bende bebeğimi kaybettim ve hep düşündüm daha kötüsü de olabilirdi diye ve nankörlük mü ediyorum yoksa dedim çünkü ben 7 haftalıkken kaybettim ama bi başkası doğum sancısı çekmiş, bebeğinin odasını hazırlamış, kıyafetler almış ve kucağına bile alamadan kaybetmiş. Bunu yaşamadığım için biyerde şükrettim ve bi yerde şanslı olduğumu düşündüm. Ama bazen öyle anlar oldu ki dua etmekle çözemeyeceğimi düşündüm. Sabah erken kalkıp suya okuyup içmeler, günlerce kağıda yazdığım duayı üzerimde taşımalar daha biçok şey. Ama olmadı olmuyo bugün herkes çocuğuyla bayram fotoğrafı atarken ben yine onlara bakıyorum. Bi tek sen misin bunları yaşayan diceksiniz ama bi yerden sonra dua da fayda etmiyo diye düşünmeden edemiyorum.
Ben de iki gün önce babamın eşinin hamile olduğunu gördüm rüyamda ve hala üzerimden atamıyorum
Merhaba cnm , insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin. 6 ay once bende sezeryan oldum yanimda kizkardesim kaldi. Evet esinizde kalabilir yalnuz siz belli bi sure yatakta yatarken bebegin bezini ustunu degistirme islemleri oluyor siz mudahale edwmiyorsunyz. Egerki esiniz bu konuda egitim aldiysa yaninizda kalabilir. Yoksa panik yasayabilir. Sonucta minicik bir bebege ilk kez dokunmak zordur. O yuzden bir bayan varsa bayan kalsin. Esiniz disardan eksikler konusunda destek olur.Herkese merhaba, doğum yapmış arkadaşlara bir sorum var, malum pandemi sürecindeyiz 2 gün sonra doğumum var ve hastane sadece 1 kişinin yanımda olmasına izin veriyor,tedbir dolayısıyla ziyaretçide yasak, annem 67 yaşında olduğu İçin dışarı çıkma yasağı var zaten rahatsız ama yine de bana bakmak içim çabalıyor canım annem. Hastanede yanımda eşim kalacak ancak etrafımdaki herkes bir kadının kalması gerektiğini söylüyor, kadınsız olmaz erkek anlamaz rezil olursun oralarda falan diyorlar bu doğru mu arkadaşlar, sezeryan doğumu yapıcam, bebek hemşiresi,doğum koçu vs olan her şeyi tam teşekküllü bir hastane olucam, sizce ne yapmam gerek,tecrübeliler yardımcı olursa çok sevinirim
İyiyim bebeğim aynı yaşamaya devam sen napıyon nasılsınnn
İyi çok şükür canım bende pek giremiyorum artık buralara girdikçe bir bakıyım diyorumİyiyim bebeğim aynı yaşamaya devam sen napıyon nasılsınnn
Bebişten fırsat mı olmuyorİyi çok şükür canım bende pek giremiyorum artık buralara girdikçe bir bakıyım diyorum☺
Bebiş ve bebişin dertlerinden diyelim kuzumBebişten fırsat mı olmuyor
Ne derdi bebeğimBebiş ve bebişin dertlerinden diyelim kuzum
Gebelik heralde göremedim ama pozitif
Gebelik testiGebelik heralde göremedim ama pozitif
bence kan verin yarın sabahGebelik testi
P.tesiye kaldı yarın kapalı sağlık ocağıbence kan verin yarın sabah