- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.901
canım bilmiyorum ki biraz canı sıkkın sanırım bu aralar. sağlık problemi yok çok şükürbenibekleyin kuzu boncuk niye girmiyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bilmiyorum ki biraz canı sıkkın sanırım bu aralar. sağlık problemi yok çok şükürbenibekleyin kuzu boncuk niye girmiyormuş
Anladım bebeğim inşallah hemen dönercanım bilmiyorum ki biraz canı sıkkın sanırım bu aralar. sağlık problemi yok çok şükür
belki interneti de bitmiş olabilir evde wifi yoktu sanırım onların. iki gündür konuşmadım ben de.Anladım bebeğim inşallah hemen döner
İyiyim bebeğim çok şükürbelki interneti de bitmiş olabilir evde wifi yoktu sanırım onların. iki gündür konuşmadım ben de.
sen nasılsın canım hala mı korunuyorsun ☹
Nereye yazmalıyım emin değilim benim sat 10 mayıs listeye ekleyebilir misinizSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz ❤
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı
@Yazgele Sat:14 eylül ERKEK
@Damla1989 24 Eylül ERKEK
@balbebekk
benibekleyin Sat: 30 Mart
DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZ
@Eneaciz 25 kasım saat: 14:15'te 38+2'de meleğine kavuştu
@Reyosero 25 kasım saat: 10:30'da 39+1'de meleğine kavuştu
@Hayal Kocak 1 aralık 38+3'te meleğine kavuştu
@Tatlim12345 Meleğine kavuştu
@sukufenazz 20 ocakta 34 haftalık meleğine kavuştu
@mervana8794 10 Şubat saat 20:30'da 37 haftalık meleğine kavuştu
@Lostinparadise 16 şubatta kavuştu
@hayaksii Meleğine kavuştu
@fer_nur 17 Nisan saat 22:00'de 37+5'te meleğine kavuştu
@Emine Hatayli 20 nisan saat 15:58'de 39+0'da meleğine kavuştu
@hayalinizle Meleğine kavuştu
MELEĞİNİ UMUTLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
K KurkmantoluS 27 mayıs
@Smile Forever
@Kutsalll Enerjiii
@Nurov
@Umutumut82
@Papyoon
@Nisanesintisi01
@Semaknc
@Loriklorik
@Bohemianrapsodi 2 nisan
@AlyaHira 14 mayıs
@Beriberiberil 27 mayıs
@AyTerapisii 8 mayıs
ay Allah aşkına bir bebek deneyemedin yaİyiyim bebeğim çok şükür
Evet korunuyoruz. Bayram sonrası gideceğim doktora
Ay sorma kuzu ya inşallh artık korun lafı duymak istemiyorumay Allah aşkına bir bebek deneyemedin ya
inşallah artık korunma tamam der doktor
Bizler iyiyiz kuzum ama seni merak ettikBayramınız mübarek olsun canlar
sağolun beni düşündüğünüz için ❤ bunaldım bazı sıkıntılar falanda olunca giresim gelmedi☹ iyisinizdir inşAllah
ben artık bu mucizenin Allah’tan geleceği inancımı kaybetmeye başladım. Belki de O vermiyordur, belki düşündüğümüz gibi dualarımızı duyup kabul edip etmemekle ilgilenmiyordur. Belki doğayı kendi akışına bırakmıştır artık. Yoksa şimdiye kadar ettiğim duaları kabul eder bana mucizemi verirdi. Dün bir arkadaşımın fotoğrafını gördüm hamileymiş. Bu kızın çok büyük bi kisti vardı ve ilk tanıştığımızda onu hamile sanmıştım. Benim hiçbir sorunum yokken olmamasını anlayamıyorum. Üzülerek söylüyorum ki Artık duaya inanmıyorum.
Allah’a inanırım şükrederim o kadar. sadece sevdiklerimizi yanımızdan alma diye dua ederim çok uzun süredir. onun dışında anne olmak için dua etmeyi bıraktım.
dindar bile değilim duayla olmuyor bence de.
beş arkadaşım doğumda dua etti bana yıllarca olmadı. tam saldım hamile görünce dalga geçmeye başladım iyi aslında böyle yan gelip yatıyorum demeye başladım mucizevi bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.
galiba kafada bitirmekle alakalı.
Hayır değilim gebelik istiyorum üstte sat verilmiştide ilk sayfada o sebeple yazdımHamilemisiniz yani anlamadım sat verince?
Hayır değilim gebelik istiyorum üstte sat verilmiştide ilk sayfada o sebeple yazdım
Mesela bende kuzuma çok dua ettim namazlardan sonra benibekleyinKuzum belki daha önce ettiğin dualar veya sana dua edenlerin duası veya benim ettiğim dualar kabul olduda hamile kaldın nerden bileceksin şuan hamile kaldığına göre demekki duan kabul olmuş
Sana bununla ilgili kendimdende bi çok örnek verebilirim
Analar evlatlarına boşuna mı dua ediyolar
Babaların bedduaları boşuna mı tutuyo?
Sadece zamanı gelmediği için kabul olmadı zannediyoruz ama bak bi bakmışsın hamile kalmışsın, sende buna bi örneksin
Herkese merhaba, doğum yapmış arkadaşlara bir sorum var, malum pandemi sürecindeyiz 2 gün sonra doğumum var ve hastane sadece 1 kişinin yanımda olmasına izin veriyor,tedbir dolayısıyla ziyaretçide yasak, annem 67 yaşında olduğu İçin dışarı çıkma yasağı var zaten rahatsız ama yine de bana bakmak içim çabalıyor canım annem. Hastanede yanımda eşim kalacak ancak etrafımdaki herkes bir kadının kalması gerektiğini söylüyor, kadınsız olmaz erkek anlamaz rezil olursun oralarda falan diyorlar bu doğru mu arkadaşlar, sezeryan doğumu yapıcam, bebek hemşiresi,doğum koçu vs olan her şeyi tam teşekküllü bir hastane olucam, sizce ne yapmam gerek,tecrübeliler yardımcı olursa çok sevinirim
İlk bebek miydi ilkse anneye ihtiyaç duyabilirain o da manevi olatakHerkese merhaba, doğum yapmış arkadaşlara bir sorum var, malum pandemi sürecindeyiz 2 gün sonra doğumum var ve hastane sadece 1 kişinin yanımda olmasına izin veriyor,tedbir dolayısıyla ziyaretçide yasak, annem 67 yaşında olduğu İçin dışarı çıkma yasağı var zaten rahatsız ama yine de bana bakmak içim çabalıyor canım annem. Hastanede yanımda eşim kalacak ancak etrafımdaki herkes bir kadının kalması gerektiğini söylüyor, kadınsız olmaz erkek anlamaz rezil olursun oralarda falan diyorlar bu doğru mu arkadaşlar, sezeryan doğumu yapıcam, bebek hemşiresi,doğum koçu vs olan her şeyi tam teşekküllü bir hastane olucam, sizce ne yapmam gerek,tecrübeliler yardımcı olursa çok sevinirim
Hmmm anladım pardon13 haziran benim Bat teşekkürlerHa tamam bekleyenler bat veriyorda ondan sordum beklenen adetin ne zaman bu arada hoşgeldin
[QUOTE="benibekleyin, post: 63933731Size sadece şunu söylemek istiyorum
Peygamberimiz (sav) Allah'ın en sevdiği kuluydu ama en büyük sıkıntıları da o yaşadı
Allah isteseydi güllük gülistanlık geçen bir ömrü olurdu
Sanki onu bizden daha mı az seviyorduda o sıkıntıları çekti? Duaların kabulü 3 türlü olur denilmiş. 1.si o an kabul olur, 2.si kabul olmuştur ama zamanı gelmemiştir , 3.sü karşılığı ahirette verilecektir. Duaların hiçbiri boşa gitmez. Zekeriyya peygamber 90 yaşını aşmışken çocuk diledi Allah'tan ,ona o yaşta hz. yahyâ 'yı nasip etti Allah
Bizse daha genç yaştayken 1-2 sene geçince hemen salıyoruz kendimizi. Benimde şuan sorunum yok ve 1 sene önce bebeğimi kaybettim ama elbet bunun bir nedeni vardı Allah katında, ben bilemem O bilir.
Az önce kuzenimin eşinin hamile olduğunu öğrendim kendisi 40 yaşında ve süpriz olmuş.
Yani sözün özü, Allah'ın planlarını biz bilemeyiz, biz istemeye devam edicez üzülsekde elimizden bişey gelmez, Yaratan O ... Nasılki hepimizin gözü kaşı bedeni karakteri aynı değilse , aynı anda da hamile kalamayız. Sizin dualarınızda belki kabul olduda zamanını bekliyor bide burdan bakın
Mesela bende kuzuma çok dua ettim namazlardan sonra benibekleyin