Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Mavi
Selamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillâhirrahmânirrahim diyerek başlıyorum inşâAllah en kısa zamanda hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz 😀
Sadece bat bekleyenleri listeye alıyorum,
direkt hamile olanları malesef 😐
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi😉
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin🤲🌹🌹🌹🌹😚

Çok mu üzüntülüsün? Çok mu sıkıntıdasın?
Bak ne diyor Yaradan...
"Rabbin şüphesiz sana verecek ve sende hoşnut olacaksın."(Duha suresi 5.ayet)

---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili kardeşlerim listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın😊😜
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.🌹🌹🌼🌷🌷

🤰🤰🤰HAMİŞLERİMİZ🤰🤰🤰

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm 👉 10 Mayıs'ta 10+3'de gebeliği sonlandırıldı 😔

@Yazgele 👉 Sat:14 eylül 👉 :anneadayı::emir_bebek:ERKEK
@Damla1989 👉 24 Eylül 👉 :anneadayı::emir_bebek:ERKEK
@balbebekk 👉 :anneadayı::emir_bebek:
benibekleyin benibekleyin 👉 Sat: 30 Mart 👉:anneadayı::emir_bebek:

📢🤱 DOĞUM YAPAN ANNELERİMİZ🤱📢
@Eneaciz👉 25 kasım saat: 14:15'te 38+2'de meleğine kavuştu :anne:
@Reyosero 👉 25 kasım saat: 10:30'da 39+1'de meleğine kavuştu :anne:
@Hayal Kocak 👉 1 aralık 38+3'te meleğine kavuştu :anne:
@Tatlim12345 👉 Meleğine kavuştu :anne:
@sukufenazz 👉 20 ocakta 34 haftalık meleğine kavuştu :anne:
@mervana8794👉 10 Şubat saat 20:30'da 37 haftalık meleğine kavuştu :anne:
@Lostinparadise 👉 16 şubatta kavuştu :anne:
@hayaksii 👉 Meleğine kavuştu :anne:
@fer_nur👉 17 Nisan saat 22:00'de 37+5'te meleğine kavuştu :anne:
@Emine Hatayli👉 20 nisan saat 15:58'de 39+0'da meleğine kavuştu :anne:
@hayalinizle 👉 Meleğine kavuştu :anne:

🌺🌼🌺MELEĞİNİ UMUTLA BEKLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ🌺🌼🌺

K KurkmantoluS 👉 27 mayıs
@Smile Forever👉
@Kutsalll Enerjiii 👉
@Nurov 👉

@Umutumut82 👉
@Papyoon 👉
@Nisanesintisi01 👉
@Semaknc 👉
@Loriklorik 👉
@Bohemianrapsodi 👉 2 nisan
@AlyaHira 👉 14 mayıs
@Beriberiberil 👉 27 mayıs
@AyTerapisii 👉 8 mayıs
Nereye yazmalıyım emin değilim benim sat 10 mayıs listeye ekleyebilir misiniz

Bayramınız mübarek olsun canlar
sağolun beni düşündüğünüz için ❤️ bunaldım bazı sıkıntılar falanda olunca giresim gelmedi☹️ iyisinizdir inşAllah

ben artık bu mucizenin Allah’tan geleceği inancımı kaybetmeye başladım. Belki de O vermiyordur, belki düşündüğümüz gibi dualarımızı duyup kabul edip etmemekle ilgilenmiyordur. Belki doğayı kendi akışına bırakmıştır artık. Yoksa şimdiye kadar ettiğim duaları kabul eder bana mucizemi verirdi. Dün bir arkadaşımın fotoğrafını gördüm hamileymiş. Bu kızın çok büyük bi kisti vardı ve ilk tanıştığımızda onu hamile sanmıştım. Benim hiçbir sorunum yokken olmamasını anlayamıyorum. Üzülerek söylüyorum ki Artık duaya inanmıyorum.

Size sadece şunu söylemek istiyorum
Peygamberimiz (sav) Allah'ın en sevdiği kuluydu ama en büyük sıkıntıları da o yaşadı
Allah isteseydi güllük gülistanlık geçen bir ömrü olurdu
Sanki onu bizden daha mı az seviyorduda o sıkıntıları çekti? Duaların kabulü 3 türlü olur denilmiş. 1.si o an kabul olur, 2.si kabul olmuştur ama zamanı gelmemiştir , 3.sü karşılığı ahirette verilecektir. Duaların hiçbiri boşa gitmez. Zekeriyya peygamber 90 yaşını aşmışken çocuk diledi Allah'tan ,ona o yaşta hz. yahyâ 'yı nasip etti Allah
Bizse daha genç yaştayken 1-2 sene geçince hemen salıyoruz kendimizi. Benimde şuan sorunum yok ve 1 sene önce bebeğimi kaybettim ama elbet bunun bir nedeni vardı Allah katında, ben bilemem O bilir.
Az önce kuzenimin eşinin hamile olduğunu öğrendim kendisi 40 yaşında ve süpriz olmuş.
Yani sözün özü, Allah'ın planlarını biz bilemeyiz, biz istemeye devam edicez üzülsekde elimizden bişey gelmez, Yaratan O ... Nasılki hepimizin gözü kaşı bedeni karakteri aynı değilse , aynı anda da hamile kalamayız. Sizin dualarınızda belki kabul olduda zamanını bekliyor bide burdan bakın

Allah’a inanırım şükrederim o kadar. sadece sevdiklerimizi yanımızdan alma diye dua ederim çok uzun süredir. onun dışında anne olmak için dua etmeyi bıraktım.
dindar bile değilim duayla olmuyor bence de.
beş arkadaşım doğumda dua etti bana yıllarca olmadı. tam saldım hamile görünce dalga geçmeye başladım iyi aslında böyle yan gelip yatıyorum demeye başladım mucizevi bir şekilde hamile olduğumu öğrendim.
galiba kafada bitirmekle alakalı.

Kuzum belki daha önce ettiğin dualar veya sana dua edenlerin duası veya benim ettiğim dualar kabul olduda hamile kaldın nerden bileceksin🙂 şuan hamile kaldığına göre demekki duan kabul olmuş
Sana bununla ilgili kendimdende bi çok örnek verebilirim
Analar evlatlarına boşuna mı dua ediyolar
Babaların bedduaları boşuna mı tutuyo?
Sadece zamanı gelmediği için kabul olmadı zannediyoruz ama bak bi bakmışsın hamile kalmışsın, sende buna bi örneksin

Herkese merhaba, doğum yapmış arkadaşlara bir sorum var, malum pandemi sürecindeyiz 2 gün sonra doğumum var ve hastane sadece 1 kişinin yanımda olmasına izin veriyor,tedbir dolayısıyla ziyaretçide yasak, annem 67 yaşında olduğu İçin dışarı çıkma yasağı var zaten rahatsız ama yine de bana bakmak içim çabalıyor canım annem. Hastanede yanımda eşim kalacak ancak etrafımdaki herkes bir kadının kalması gerektiğini söylüyor, kadınsız olmaz erkek anlamaz rezil olursun oralarda falan diyorlar bu doğru mu arkadaşlar, sezeryan doğumu yapıcam, bebek hemşiresi,doğum koçu vs olan her şeyi tam teşekküllü bir hastane olucam, sizce ne yapmam gerek,tecrübeliler yardımcı olursa çok sevinirim

Kuzum belki daha önce ettiğin dualar veya sana dua edenlerin duası veya benim ettiğim dualar kabul olduda hamile kaldın nerden bileceksin🙂 şuan hamile kaldığına göre demekki duan kabul olmuş
Sana bununla ilgili kendimdende bi çok örnek verebilirim
Analar evlatlarına boşuna mı dua ediyolar
Babaların bedduaları boşuna mı tutuyo?
Sadece zamanı gelmediği için kabul olmadı zannediyoruz ama bak bi bakmışsın hamile kalmışsın, sende buna bi örneksin
Mesela bende kuzuma çok dua ettim namazlardan sonra 😇🥰 benibekleyin benibekleyin

Herkese merhaba, doğum yapmış arkadaşlara bir sorum var, malum pandemi sürecindeyiz 2 gün sonra doğumum var ve hastane sadece 1 kişinin yanımda olmasına izin veriyor,tedbir dolayısıyla ziyaretçide yasak, annem 67 yaşında olduğu İçin dışarı çıkma yasağı var zaten rahatsız ama yine de bana bakmak içim çabalıyor canım annem. Hastanede yanımda eşim kalacak ancak etrafımdaki herkes bir kadının kalması gerektiğini söylüyor, kadınsız olmaz erkek anlamaz rezil olursun oralarda falan diyorlar bu doğru mu arkadaşlar, sezeryan doğumu yapıcam, bebek hemşiresi,doğum koçu vs olan her şeyi tam teşekküllü bir hastane olucam, sizce ne yapmam gerek,tecrübeliler yardımcı olursa çok sevinirim

Öncelikle hayırlı doğumlar. İlk çocuk sanırım
Benim ablam 2 ay önce doğum yaptı annem yanında kalamadı aslında annem kalacaktı ama 1 oğlu olduğu için ona evde bakmak için ablamın yanında eşi kaldı ve herhangi bi sıkıntı yaşamadı. Sezeryan doğumun dezavantajı yanında hep birine ihtiyaç duymak, otururken kalkarken, yürürken vs...
Anneniz bile yanınızda olsa onunda yapacağı şey aynı sizin kolunuzdan tutar tuvalete giderken bebeği emzirirken kucağınıza verir falan... yani bana göre kadın olmasada olur
Bebekle ilgili, emzirememekle ilgili vs bi sorun olduğunda zaten hemşireler ilgileniyolar ilgilenmek zorundalar sonuçta

İlk bebek miydi ilkse anneye ihtiyaç duyabilirain o da manevi olatak
Ha tamam bekleyenler bat veriyorda ondan sordum beklenen adetin ne zaman bu arada hoşgeldin🌹
Hmmm anladım pardon😇13 haziran benim Bat teşekkürler😊

Size sadece şunu söylemek istiyorum
Peygamberimiz (sav) Allah'ın en sevdiği kuluydu ama en büyük sıkıntıları da o yaşadı
Allah isteseydi güllük gülistanlık geçen bir ömrü olurdu
Sanki onu bizden daha mı az seviyorduda o sıkıntıları çekti? Duaların kabulü 3 türlü olur denilmiş. 1.si o an kabul olur, 2.si kabul olmuştur ama zamanı gelmemiştir , 3.sü karşılığı ahirette verilecektir. Duaların hiçbiri boşa gitmez. Zekeriyya peygamber 90 yaşını aşmışken çocuk diledi Allah'tan ,ona o yaşta hz. yahyâ 'yı nasip etti Allah
Bizse daha genç yaştayken 1-2 sene geçince hemen salıyoruz kendimizi. Benimde şuan sorunum yok ve 1 sene önce bebeğimi kaybettim ama elbet bunun bir nedeni vardı Allah katında, ben bilemem O bilir.
Az önce kuzenimin eşinin hamile olduğunu öğrendim kendisi 40 yaşında ve süpriz olmuş.
Yani sözün özü, Allah'ın planlarını biz bilemeyiz, biz istemeye devam edicez üzülsekde elimizden bişey gelmez, Yaratan O ... Nasılki hepimizin gözü kaşı bedeni karakteri aynı değilse , aynı anda da hamile kalamayız. Sizin dualarınızda belki kabul olduda zamanını bekliyor bide burdan bakın
[QUOTE="benibekleyin, post: 63933731

Bazı noktalarda haklısınız evet. Hayatımızın bütününü göremediğimiz için sadece geçmişte ve o an yaşadığımız detaylarla değerlendiriyoruz bu yüzden de neden niçin gibi soruların cevabını bulamıyoruz. Bende bebeğimi kaybettim ve hep düşündüm daha kötüsü de olabilirdi diye ve nankörlük mü ediyorum yoksa dedim çünkü ben 7 haftalıkken kaybettim ama bi başkası doğum sancısı çekmiş, bebeğinin odasını hazırlamış, kıyafetler almış ve kucağına bile alamadan kaybetmiş. Bunu yaşamadığım için biyerde şükrettim ve bi yerde şanslı olduğumu düşündüm. Ama bazen öyle anlar oldu ki dua etmekle çözemeyeceğimi düşündüm. Sabah erken kalkıp suya okuyup içmeler, günlerce kağıda yazdığım duayı üzerimde taşımalar daha biçok şey. Ama olmadı olmuyo bugün herkes çocuğuyla bayram fotoğrafı atarken ben yine onlara bakıyorum. Bi tek sen misin bunları yaşayan diceksiniz ama bi yerden sonra dua da fayda etmiyo diye düşünmeden edemiyorum.
Ben de iki gün önce babamın eşinin hamile olduğunu gördüm rüyamda ve hala üzerimden atamıyorum:KK43:

Mesela bende kuzuma çok dua ettim namazlardan sonra 😇🥰 benibekleyin benibekleyin

Aynen kimin duasının kabul olduğunu biz bilemeyiz duam kabul olmadı diyebilmek için önünü görmen gerek
Görüyormuyuz? Hayır... Görmediğimiz bilmediğimiz bi konu hakkında nasıl yorum yapabiliriz melekler bile dua ediyolar her saniye

X