Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba hepinize ben aslında aranızda eskıyım grubu ilk ayından beri takip ediyorum defalarca pes edip cıktım uyelıkten tekrar girdim 2 yıldır istiyorduk ve sonunda oldu sanirim bir de siz bakın

Eklentiler

• IMG-20200529-WA0026.jpeg
    IMG-20200529-WA0026.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar merhaba hepinize ben aslında aranızda eskıyım grubu ilk ayından beri takip ediyorum defalarca pes edip cıktım uyelıkten tekrar girdim 2 yıldır istiyorduk ve sonunda oldu sanirim bir de siz bakın
Hay maşallah bunu bakmasakta görürüz 😀

Kurkmatolum mavi Boncugumm 3 umuz kalmıstık oncekı aylarda konusmustuk ben depresyona girip aranızdan ayrılmıs tim sızın ıcın de dua ediyorum Rabbım tez zamanda boyle bır fotograf atmayı size de nasip etsın
Allah razı olsun tatlım. Eski kullanıcı adın bu muydu ben seni hatırlayamadım

Yok degil o kadar degıstırdım ki 🤦‍♀️ benim bir kızım var 5 yasında normal olmustu son 2 yılı askın istiyorduk klomen VS her seyı denedik olmuyordu sımdı nasip ettı Rabbım
Çok sevindim canım 😘 sağlıkla gelsin inşallah 💕 farklı bişeyler yaptın mı yoksa akışına mı bıraktın

Canımmmm hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun 🤗❤ bizlere de nasip olur inşallah nolur bizede dua et birkaç kişi kaldık burda😔
bişey kullanmışmıydın ovulasyon testi denedinmi o ay bide ilişki sıklığını merak ettim?

Canımmmm hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun 🤗❤ bizlere de nasip olur inşallah nolur bizede dua et birkaç kişi kaldık burda😔
bişey kullanmışmıydın ovulasyon testi denedinmi o ay bide ilişki sıklığını merak ettim?
Ediyorum tabıkı canım Rabbım hıc bekletmeden size de nasip etsin insallah ben sımdıye karar ne varsa denedım artık tup bebek demıstı doktor burda sizinle de konusup kendimce konuyu kapatmıştım bu ay hıc bısey denemedim ramazan zaten hatta rşim bu ay zaten olmaz ne kadar Bı araya geldik diye trıp lere giriyordu ama iste veren Allah 🤗 yaotıgım tek sey cokkkk fazla dua etmek oldu size de ediyorum ınsallah bekletmeden hayırlısı ile sizi de mutlu etsin 😊

X