- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.941
aaa doğru ama var gibi duruyor hayırlısı olsunP.tesiye kaldı yarın kapalı sağlık ocağı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa doğru ama var gibi duruyor hayırlısı olsunP.tesiye kaldı yarın kapalı sağlık ocağı
İnşallah çok teşekkürleraaa doğru ama var gibi duruyor hayırlısı olsun
Adet gecikti miİnşallah çok teşekkürler
Hay maşallah bunu bakmasakta görürüzKızlar merhaba hepinize ben aslında aranızda eskıyım grubu ilk ayından beri takip ediyorum defalarca pes edip cıktım uyelıkten tekrar girdim 2 yıldır istiyorduk ve sonunda oldu sanirim bir de siz bakın
Kurkmatolum mavi Boncugumm 3 umuz kalmıstık oncekı aylarda konusmustuk ben depresyona girip aranızdan ayrılmıs tim sızın ıcın de dua ediyorum Rabbım tez zamanda boyle bır fotograf atmayı size de nasip etsınHay maşallah bunu bakmasakta görürüz
Allah razı olsun tatlım. Eski kullanıcı adın bu muydu ben seni hatırlayamadımKurkmatolum mavi Boncugumm 3 umuz kalmıstık oncekı aylarda konusmustuk ben depresyona girip aranızdan ayrılmıs tim sızın ıcın de dua ediyorum Rabbım tez zamanda boyle bır fotograf atmayı size de nasip etsın
Yok degil o kadar degıstırdım ki benim bir kızım var 5 yasında normal olmustu son 2 yılı askın istiyorduk klomen VS her seyı denedik olmuyordu sımdı nasip ettı RabbımAllah razı olsun tatlım. Eski kullanıcı adın bu muydu ben seni hatırlayamadım
Çok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah farklı bişeyler yaptın mı yoksa akışına mı bıraktınYok degil o kadar degıstırdım ki benim bir kızım var 5 yasında normal olmustu son 2 yılı askın istiyorduk klomen VS her seyı denedik olmuyordu sımdı nasip ettı Rabbım
Bu ay hıc bir sey yapmadım ama cok dua ettim ve gercekten dua ettıgım ıcın oldu diye dusunuyorumÇok sevindim canım sağlıkla gelsin inşallah farklı bişeyler yaptın mı yoksa akışına mı bıraktın
Canım sorun olmazda eski nickini söyler misin merak ettim kimdin İnşallah sıra bizdedir yaaaBu ay hıc bir sey yapmadım ama cok dua ettim ve gercekten dua ettıgım ıcın oldu diye dusunuyorum
Asel37 insallah canım Allah buyukCanım sorun olmazda eski nickini söyler misin merak ettim kimdin ☺ İnşallah sıra bizdedir yaaa
Ayy tamam şimdi bildimAsel37 insallah canım Allah buyuk
Kalça çıkığı teşhisi konuldu canım 15 gündür atel takılı yaşına kadar tedavi gerekir dediler düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildiNe derdi bebeğim
Kalça çıkığı teşhisi konuldu canım 15 gündür atel takılı yaşına kadar tedavi gerekir dediler düzelme olmazsa ameliyata kadar gider denildi
Kızlar merhaba hepinize ben aslında aranızda eskıyım grubu ilk ayından beri takip ediyorum defalarca pes edip cıktım uyelıkten tekrar girdim 2 yıldır istiyorduk ve sonunda oldu sanirim bir de siz bakın
Ediyorum tabıkı canım Rabbım hıc bekletmeden size de nasip etsin insallah ben sımdıye karar ne varsa denedım artık tup bebek demıstı doktor burda sizinle de konusup kendimce konuyu kapatmıştım bu ay hıc bısey denemedim ramazan zaten hatta rşim bu ay zaten olmaz ne kadar Bı araya geldik diye trıp lere giriyordu ama iste veren Allah yaotıgım tek sey cokkkk fazla dua etmek oldu size de ediyorum ınsallah bekletmeden hayırlısı ile sizi de mutlu etsinCanımmmm hayırlı olsun Allah sağlıkla kavuştursun ❤ bizlere de nasip olur inşallah nolur bizede dua et birkaç kişi kaldık burda
bişey kullanmışmıydın ovulasyon testi denedinmi o ay bide ilişki sıklığını merak ettim?