- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.921
[QUOTE="benibekleyin, post: 63933731
Bazı noktalarda haklısınız evet. Hayatımızın bütününü göremediğimiz için sadece geçmişte ve o an yaşadığımız detaylarla değerlendiriyoruz bu yüzden de neden niçin gibi soruların cevabını bulamıyoruz. Bende bebeğimi kaybettim ve hep düşündüm daha kötüsü de olabilirdi diye ve nankörlük mü ediyorum yoksa dedim çünkü ben 7 haftalıkken kaybettim ama bi başkası doğum sancısı çekmiş, bebeğinin odasını hazırlamış, kıyafetler almış ve kucağına bile alamadan kaybetmiş. Bunu yaşamadığım için biyerde şükrettim ve bi yerde şanslı olduğumu düşündüm. Ama bazen öyle anlar oldu ki dua etmekle çözemeyeceğimi düşündüm. Sabah erken kalkıp suya okuyup içmeler, günlerce kağıda yazdığım duayı üzerimde taşımalar daha biçok şey. Ama olmadı olmuyo bugün herkes çocuğuyla bayram fotoğrafı atarken ben yine onlara bakıyorum. Bi tek sen misin bunları yaşayan diceksiniz ama bi yerden sonra dua da fayda etmiyo diye düşünmeden edemiyorum.
Ben de iki gün önce babamın eşinin hamile olduğunu gördüm rüyamda ve hala üzerimden atamıyorum
Ne kadar süredir bekliyorsunuz?
Bende yaşadığım için anlıyorum o boşluğu
Burda herkes bekliyor aynı hislerle
Allah kimilerine hemen veriyor kimisine 3-5 sene sonra kimisine daha uzun sürede
Önümüzü görebilsek bu kadar üzülmeyiz elbet
Bence bu, duaların fayda etmemesiyle alakalı bişey değil onu biz bilemeyiz neticede
Sadece bir an var o an gelmedikçe olmuyor işte o ânı tayin eden Allah ...herkesin öleceği gün yazıldığı gibi doğacağı günde yazılmış
Allah tekrar kayıp yaşatmasın hiçbirimize