- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.881
Yok öyle degilhahaha ama sat değil de rahme düşüş ayı önemli değil mi orda ? çünkü nisan ortasında döllenmiş yumurtam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok öyle degilhahaha ama sat değil de rahme düşüş ayı önemli değil mi orda ? çünkü nisan ortasında döllenmiş yumurtam
aaa tamam o zaman bakalım kız mı olacakYok öyle degil
Şunun şurasinda ne kalmişNapıyonuz ayol. 7 haftalık bebeğin cinsiyet tahmini yapan koca yürekli nurum benim fer_nur
Yok canım bilmiyorum balla bayağıdır girmiyor inşallah iyidirK KurkmantoluS boncuk nerelerde biliyor musun?
İnşallah bebeğim. Sen nasılsınTmm kürklüm inş kendisi iyidir
Şükür iyiyim bitekim hayirli bayramlarİnşallah bebeğim. Sen nasılsın
Sanada canikomŞükür iyiyim bitekim hayirli bayramlar
Acaba bizler ne kadar doğruyuz, ne kadar iyiyiz, be kadar doğru dua ediyoruz hiç düşündük mü, yada düşündünüz mü?? Allah beni duymuyor, duamı kabul etmiyor demek ne kadar basit bi cümle, heleki inanıyorsak. İnandığınızı farz ederek cevap veriyorum size, inanan biri değilseniz hiç okumayın bile. Bakın hadislerde ne deniyor??ben artık bu mucizenin Allah’tan geleceği inancımı kaybetmeye başladım. Belki de O vermiyordur, belki düşündüğümüz gibi dualarımızı duyup kabul edip etmemekle ilgilenmiyordur. Belki doğayı kendi akışına bırakmıştır artık. Yoksa şimdiye kadar ettiğim duaları kabul eder bana mucizemi verirdi. Dün bir arkadaşımın fotoğrafını gördüm hamileymiş. Bu kızın çok büyük bi kisti vardı ve ilk tanıştığımızda onu hamile sanmıştım. Benim hiçbir sorunum yokken olmamasını anlayamıyorum. Üzülerek söylüyorum ki Artık duaya inanmıyorum.
Yeni doğmuş bebeğini çöpe atıp giden kadın benim yanlış yaptığım neyi doğru yapmıştı peki? Benden daha mı çok namaz kılmıştı yoksa benden daha mı çok dua etmişti de evlat sahibi olmayı haketmişti?Acaba bizler ne kadar doğruyuz, ne kadar iyiyiz, be kadar doğru dua ediyoruz hiç düşündük mü, yada düşündünüz mü?? Allah beni duymuyor, duamı kabul etmiyor demek ne kadar basit bi cümle, heleki inanıyorsak. İnandığınızı farz ederek cevap veriyorum size, inanan biri değilseniz hiç okumayın bile. Bakın hadislerde ne deniyor??
Siz, kabul edileceğine yakînen inanarak, Allah’a dua ediniz. Allahü teâlâyı unutarak, gafletle edilen dua kabul olmaz.) [Tirmizi]
ve ayrıca bunları biliyor muyduk mesela??
Farzları yapmayanın, mesela namaz kılmayanın duası kabul olmaz.
Haramlardan sakınmayanın duası kabul olmaz. Ebülleys-i Semerkandi hazretleri, (Haram yiyenin, gıybet edenin ve haset edenin duası kabul olmaz) buyuruyor. Hadis-i şerifte de, (Duanın kabul olması için, yenilen ve giyilen helal olmalıdır) buyuruluyor. (Tergib-üs-salât)
Ve daha bilmediğimiz neler neler!
lütfen bu şekilde düşünmeyin. Allahtan ümit kesilmez diye boşa mı deniyor?
Benim çocuğum yok bende bekleyenlerdenim. Sizi anladım ve kötü niyetle bişey yazmadım. Sizinde bi anlık gafletle yazdığınızı düşündüm, o yüzden cevap verdim. Tabiki sizin inancınız kimseyi ilgilendirmez, heleki beni asla. Sadece bulunduğum topikteki mesajı gördüğüm için cevap verme gereği duydum.Yeni doğmuş bebeğini çöpe atıp giden kadın benim yanlış yaptığım neyi doğru yapmıştı peki? Benden daha mı çok namaz kılmıştı yoksa benden daha mı çok dua etmişti de evlat sahibi olmayı haketmişti?
Benim söylemek istediğim başka bişeydi siz yanlış anladınız sanırım. Yaratıcıya inanmıyorum demedim kaldi ki benim inancımı sorgulamak kimseye düşmez. İyi niyetle yazdığınızı düşünüyorum. Bi yerde haklısınız ben anne olmayı hakedecek ne yaptım, bu konuda hemfikiriz. teşekkür ederim cevabınız için.
İnşallah siz haklıdınızdır ve kabul olur dualarınızeddi06 bu arada yalan yok sırf sizin yorumunuzdan dolayı neden dualarımız kabul olmaz diye araştırdım. Ve benimde yanlış yaptığım çok şey varmış onu fark ettim Rabbim bilinçli dua edip, duam kabul oldu diyebilmeyi nasip etsin
Dualarımızİnşallah siz haklıdınızdır ve kabul olur dualarınız
Allah’a inanırım şükrederim o kadar. sadece sevdiklerimizi yanımızdan alma diye dua ederim çok uzun süredir. onun dışında anne olmak için dua etmeyi bıraktım.ben artık bu mucizenin Allah’tan geleceği inancımı kaybetmeye başladım. Belki de O vermiyordur, belki düşündüğümüz gibi dualarımızı duyup kabul edip etmemekle ilgilenmiyordur. Belki doğayı kendi akışına bırakmıştır artık. Yoksa şimdiye kadar ettiğim duaları kabul eder bana mucizemi verirdi. Dün bir arkadaşımın fotoğrafını gördüm hamileymiş. Bu kızın çok büyük bi kisti vardı ve ilk tanıştığımızda onu hamile sanmıştım. Benim hiçbir sorunum yokken olmamasını anlayamıyorum. Üzülerek söylüyorum ki Artık duaya inanmıyorum.