- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.861
burdayım canısıbenibekleyin kiz nerdesin? Kuzucuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım canısıbenibekleyin kiz nerdesin? Kuzucuk
Kiz hamilelik nasil gidiyorburdayım canısı
neyse bir şey demek istemiyorum nankörlük olmasınKiz hamilelik nasil gidiyor
Masallah guzel ilerlesin sonra cinsiyet telaşi cikarneyse bir şey demek istemiyorum nankörlük olmasın
benimki ağır geçenlerden diyip susayım en iyisi
ama dün kalp atışını duyduk teyzesi
Canım sana ne soracağım, korona ile alakalı doktorun ne diyor, ne öneriyor?neyse bir şey demek istemiyorum nankörlük olmasın
benimki ağır geçenlerden diyip susayım en iyisi
ama dün kalp atışını duyduk teyzesi
hiçbir şeyCanım sana ne soracağım, korona ile alakalı doktorun ne diyor, ne öneriyor?
Ama hamileliktr riskli falan diye bir şeyler demiyor dimi? Bemim doktorlar da korkma dediler ama bilemedim yaahiçbir şey
benimki biraz rahat, gerçi beni de tanıyor dikkat ettiğimi biliyor diye de dememiş olabilir.
ama genel konuştuğumuzda üzülme yavaş yavaş normalleşiyoruz doğumuna kadar her şeyin eskisi gibi olacağına inanıyorum dedi
valla bence ilaç bulundu ama halka duyurmadılar gibi hissediyorum. çünkü benim gittiğim hastane baya normale dönüyordu hatta artık eşimi de almaya başladı doktor odaya. girişte ateş de ölçmüyorlarAma hamileliktr riskli falan diye bir şeyler demiyor dimi? Bemim doktorlar da korkma dediler ama bilemedim yaa
Kız diyorum cinsiyet31 mart, 30 yaşındayım canım
Sokaklara bakınca bu rahatlığın başka nedeni olamaz herhalde diyorum ben devalla bence ilaç bulundu ama halka duyurmadılar gibi hissediyorum. çünkü benim gittiğim hastane baya normale dönüyordu hatta artık eşimi de almaya başladı doktor odaya. girişte ateş de ölçmüyorlar
hahaha kuzum nasıl oldu öyleKız diyorum cinsiyet
Bir yerde okumustum sat la yaş toplami cift rakamsa erkek tek rakamsa kiz diyehahaha kuzum nasıl oldu öyle
hahahahah hadi bakalım inşallah kuzum
Bir yerde okumustum sat la yaş toplami cift rakamsa erkek tek rakamsa kiz diye
orada erkek görünüyor canım.Birde çin takvimi vardi baktin mi onada benibekleyin
Kiz 30,yaş mart ayi çin takviminde kız gosteriyoorada erkek görünüyor canım.
tüm belirtiler kız gibi ama bana da erkek gibi geliyor
hahaha ama sat değil de rahme düşüş ayı önemli değil mi orda ? çünkü nisan ortasında döllenmiş yumurtamKiz 30,yaş mart ayi çin takviminde kız gosteriyo