- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.801
anlamadım ki daha bir şey şimdi keseyi görmeye gidiyorumBen burdayim kuzucuk benim kuzucukta şükür iyi hamilelik nasil gidiyor neler yapiyirsun?
bakalım görebilecek miyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadım ki daha bir şey şimdi keseyi görmeye gidiyorumBen burdayim kuzucuk benim kuzucukta şükür iyi hamilelik nasil gidiyor neler yapiyirsun?
selam kızlarrrrr
sizi unutmadım nasılsınız?
@Hayhatun nerelerdesin sen ya?
K KurkmantoluS naptın kuzucum yine mi korunma?
fer_nur bebiş nasıl canımmm?
Mavi Boncugumm iyi misin biraz daha kuşum?
@Lostinparadise nerelerdesin kız?
Kuzucuk beni haberdar edermisin doktordan gelince merak ederim ben etiketle beni kız emianlamadım ki daha bir şey şimdi keseyi görmeye gidiyorum
Gorersin merak etme kendini yıpratma boyleanlamadım ki daha bir şey şimdi keseyi görmeye gidiyorum
Aynen kuzum devam. Bayramdan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım. Sen naptın gördün mü keseyiselam kızlarrrrr
sizi unutmadım nasılsınız?
@Hayhatun nerelerdesin sen ya?
K KurkmantoluS naptın kuzucum yine mi korunma?
fer_nur bebiş nasıl canımmm?
Mavi Boncugumm iyi misin biraz daha kuşum?
@Lostinparadise nerelerdesin kız?
Kuzucuk bak dedim ben sana takma diye kafaya oldu5+1 dedi doktor. keseyi ve yolku gördü. sıkıntı yokmuş haftaya yine çağırdı bebeği görelim sonraki hafta da kalp atışını duyarız dedi
benden daha hevesli valla
Ne yapayım canım bebekle uğraşıyorum
Çok sık girmiyorum kuzum ondandırK KurkmantoluS seroooo napıyooon? Hiç göremedim seni uzun zamandır.
Iyiysen sorun yok bebeğim. ben de üstüste banlandım göremedimdi.Çok sık girmiyorum kuzum ondandır ☺
Ban iyidir kafa dinlersinIyiysen sorun yok bebeğim. ben de üstüste banlandım göremedimdi.
Dinledim birazBan iyidir kafa dinlersin
Çok teşekkür ederim ablacığım. Amh nedir orda yazıyor mu? Bulamadım bir türlüHormon sonuçların normal canım
Eşininki de sayı çok iyi,morfoloji normal sadece ileri hız sınırda gibi ama o da sorun olmaz sanıyorum
Çok teşekkür ederim ablacığım. Amh nedir orda yazıyor mu? Bulamadım bir türlü
Ablam doktor bana yumurtalıkların çok iyi görünüyor dedi pko olmasan kendiliğinden kalırdın dedi ondan mı bakmadı acaba amh değerimeBişey değil canım amh yumurtalık rezervini gösteren hormon ona ayrı bakıyolar
herhangi bi zamanda bakılabilir
Sonucu 10 günde çıkar
ohaaa o kadar oldu mu yaaa maşallaaaahmerhaba kizlar ..nasilsiniz.. biz doktordan geldik cok şükür hersey yolunda simdilik..kızımız oluyor mus
evet cnm 2 oglum vardi kiz istiyordum degismezse ibsallah kiz dedi doktorohaaa o kadar oldu mu yaaa maşallaaaah
senin oğlun vardı değil mi zaten?