Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet cnm ilk oyle olur tabi.sen ilk kontrole gittinmi kalp vs duydunmu
ilk kontrole gittim canım keseyi gördük her şey yolunda sağlıklı dedi yolku da gördük ama henüz bebeği göremedik. olumsuzu düşünmüyorum hiç doktor da baya rahatlattı önümüzdeki perşembe yine gideceğim görmeye bebişi

ilk kontrole gittim canım keseyi gördük her şey yolunda sağlıklı dedi yolku da gördük ama henüz bebeği göremedik. olumsuzu düşünmüyorum hiç doktor da baya rahatlattı önümüzdeki perşembe yine gideceğim görmeye bebişi
hadi bakalim insallah kalp atimi nida duyarsin cnm. tabi hep olumlu düşünelim olumlu olsn insallah

Bir de özel değilse sorununuz neydi de verdi? Bende pkos var eşimde bir şey yok
Kusura bakmayın yeni girdim geç oldu cevap icin ben de yumurtalık kisti olmustu yumurtlaman sağlıklı olmaz yanı kaliteli olmaz bu ay dedi kist gitmesi için verdi adetle atarsın dedi ola ki hamile kalırsan da bebeğin tutunmasını sağlar dedi evet kistim gitti o ay işe yaramıştı

Ablam doktor bana yumurtalıkların çok iyi görünüyor dedi pko olmasan kendiliğinden kalırdın dedi ondan mı bakmadı acaba amh değerime
Bana da doktorlar öyle dedi yumurtaların çok iyi bu durumda bakmamıza gerek yok dediler ben geçen ay baktırdım çok şükür haklı çıktılar iyi çıktı sonucum

X