- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.961
sağol kuşummm:)) iyim hamdolsun iyi oturmalar dileyeyim oyleyse..
Valla kuzu hiç bilmiyorum ki ama doğurmuş olması lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol kuşummm:)) iyim hamdolsun iyi oturmalar dileyeyim oyleyse..
Valla kuzu hiç bilmiyorum ki ama doğurmuş olması lazım
Çok sağol cnm bugün daha iyiyim Elhamdülillah dediklerini hep yaptım limona bağlıyorum iyi olmamı zaten çok şükür antibiyotiği enfeksiyon kanıma karışmış o yüzden kullandım 4 gün gün de 1 içtim bugün icmicem inşallah korkuyom çocuğa bişey olur diye sen naptın varmı belirti inşallahAh canım hiçbişey etki etmiyo mu
geçmiş olur inşallah Allah şifa versin
hamileyken daha zor atlatmak tabi
Kuşburnu içmenin sakıncası yok dimi?
Kuşburnuları ortadan bölüp kaynar suyun içine at ağzı kapalı 10 dk kaynat süzdürüp iç onun c vitamini oranı çok yüksek
Onun dışında ılıktan sıcak suya taze zencefili at limon sık 1 kaşık da varsa bal ekle bu da şifadır... Antibiyotik gribe hiç fayda etmiyor
Şifa bu faydalı gıdalarda
İyiyiz canım çok şükür 1,5 aylık olduk. Toparlanıyoruz yavaş yavaş. Sen nasılsın senin nasıl gidiyor var mı güzel haberler?sukufenazz nasılsın canım meleğin iyi mi toparlandı mı biraz?
Maviboncugumm bu listedekiler bir kaç kişi doğurdu haber vermediler cnm
Çok sağol cnm bugün daha iyiyim Elhamdülillah dediklerini hep yaptım limona bağlıyorum iyi olmamı zaten çok şükür antibiyotiği enfeksiyon kanıma karışmış o yüzden kullandım 4 gün gün de 1 içtim bugün icmicem inşallah korkuyom çocuğa bişey olur diye sen naptın varmı belirti inşallah
insallah cnm insallah hersey guzel olacakAllah daha iyi etsin canım enfeksiyon risklidir ama tedavi edilmezse daha büyük risk
Korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle
Zaten doktor hamilelere göre olan ilaçları veriyolar benim ablamında hamileliğinin ilk aylarında yoğun enfeksiyonu vardı doktor antibiyotik verdi daha sonra geçti onunda eli kulağında 38 haftalık oldu onu ve bütün hamileleri Rabbim sağ salim kurtarsın
Kuzum ben bu ay yumurta takibi yaptırdım iğne vuruldum bekliyorum inşallah Rabbim yüzümü güldürür bu ay beni ve burdaki arkadaşlarıma da nasip eder yine negatif görürsem bu sefer daha fazla üzülücem çünkü bu kadar uğraşınca insan daha fazla beklenti içine giriyor bakalım Allah büyük hayırlısını diliyorum....
hayirli aksamlar kizlar nabersiniz??@Maviboncugumm bat ne zaman?
aynen baktim siz yoksunuz oyle oraya takiliyorum digeer cocuklarda da takılıyordum ekim annelerine..bakalim insallah devam eder sizde gelirsiniz insallah cok aktif o topikler..esine gecmis olsun cnmm aman dikkat salgin var..Hayırlı geceler canım etiket olmadığından bildirim gelmemiş bana kendim sayfaya bakınca gördüm:) eşim üşüttü şimdi de ona ıhlamur kaynattım kış bitti şükürki önümüz bahar ...benim bat belli olmuyo ama geçen ay 18'inde olmuştum daha var yani
Sen ne yaptın? Bakıyorum Kasım anneleri grubunda takılıyosun:) ah bizde olabilecekmiyiz bakalım
aynen baktim siz yoksunuz oyle oraya takiliyorum digeer cocuklarda da takılıyordum ekim annelerine..bakalim insallah devam eder sizde gelirsiniz insallah cok aktif o topikler..esine gecmis olsun cnmm aman dikkat salgin var..
uyumuyoruzzz...
İyiyiz canım çok şükür 1,5 aylık olduk. Toparlanıyoruz yavaş yavaş. Sen nasılsın senin nasıl gidiyor var mı güzel haberler?
Bir şey yapmıyorum canım beklemedeyim. Olmazsa ovuasyon testi alıp kendim deniyim diyorum.
cnm dun gece bide sabah test yaptim birazdan atayim resmini var gibi insallah..
Bir şey yapmıyorum canım beklemedeyim. Olmazsa ovuasyon testi alıp kendim deniyim diyorum.
Regl deģilim. Yumurtlama dönemindeyim. Marka bilmiyorum şu an bakmadım hangisinden alsam diye.Adetin kaçıncı günü? Hangi markadan alıyosun?
Regl deģilim. Yumurtlama dönemindeyim. Marka bilmiyorum şu an bakmadım hangisinden alsam diye.