Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım ne diyim Rabbim hayırlı kapılar açsın dua ediyorum duadan başka ne var ki elimizde ☹ yaş ilerledikçe insan daha huzursuz oluyor ama elbette ki Allah Ol deyince şüphesiz olur. .
Rabbim bize zaman vermis..
Ondan habersiz bir can gelirmi dunyaya yaprak kipirdamazken..
Ben hamdolsun iyim cok sukur bgunume..
Rabbimden hayatimin bircok alaninda tecelliyat bekledim.. ve Ona dayaninca her sorun cozuldu bu cozülmediyse eger bunda vsrdur Yaradanin bildiği.. bebek özlemim cok ama birgün bunuda yasayacsģim insallah diye inancimi koruyirum.

Rabbim bize zaman vermis..
Ondan habersiz bir can gelirmi dunyaya yaprak kipirdamazken..
Ben hamdolsun iyim cok sukur bgunume..
Rabbimden hayatimin bircok alaninda tecelliyat bekledim.. ve Ona dayaninca her sorun cozuldu bu cozülmediyse eger bunda vsrdur Yaradanin bildiği.. bebek özlemim cok ama birgün bunuda yasayacsģim insallah diye inancimi koruyirum.

Senin inancına kurban♥️ mâşallah sana😘🌹

valla mecburen küçüğüm hasta.kayinvalidem hala bende kosusturma arti kan verme olayı biraz zor geliyo nedense.. adetim bugun yada yarin di.ama gelen giden yok zaten.en iyisi sabir adet olacakmisim hissi var hemde birebir..🤷‍♀️ama mide bulantısı var sabahlari. bakalim
Kandan niye korkuyosun kuzu anlamadım

Hastayım cnm gribal enfeksiyon kaptım 3 günden beri antibiyotik Banamısın demedi bugün biraz daha iyiyim hiç halim yok aman dikkat edin sizlerde topluma girerken salgın var resmen 😔

Ah canım hiçbişey etki etmiyo mu🙁
geçmiş olur inşallah Allah şifa versin 🤲
hamileyken daha zor atlatmak tabi
Kuşburnu içmenin sakıncası yok dimi?
Kuşburnuları ortadan bölüp kaynar suyun içine at ağzı kapalı 10 dk kaynat süzdürüp iç onun c vitamini oranı çok yüksek
Onun dışında ılıktan sıcak suya taze zencefili at limon sık 1 kaşık da varsa bal ekle bu da şifadır... Antibiyotik gribe hiç fayda etmiyor
Şifa bu faydalı gıdalarda

X