Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm aramam heralde :) anca bi tane ikinciye bakacak gucum kalmaz.

Zamanla fikirler de değişebiliyor canım
büyük konuşmamak lazım:)
Kızın büyüyünce etrafındaki herkesin arkadaşlarının kardeşi olduğunu görünce o da heveslenip isteyebilir ki çocukların çoğunda kardeş aşkı oluyor belli bi yaşa gelince...
Sen düşünmeyebilirsin tabi o ayrı bişey ama bazen düşünmek zorunda kalabiliyoruz
Hayırlısı olsun

Zamanla fikirler de değişebiliyor canım
büyük konuşmamak lazım:)
Kızın büyüyünce etrafındaki herkesin arkadaşlarının kardeşi olduğunu görünce o da heveslenip isteyebilir ki çocukların çoğunda kardeş aşkı oluyor belli bi yaşa gelince...
Sen düşünmeyebilirsin tabi o ayrı bişey ama bazen düşünmek zorunda kalabiliyoruz
Hayırlısı olsun
Cnm benim haklisin ama ben bu konuda kararliyim .manevi yonden bakamam. Bunu zor bakiyorum. Rabbim dayanma gucu veriyor ama ilk baslarda nabzim yorgunlyktan 40 lara kadar dustu.ikinciye Gucum yetmez. Kizimin kardesi gibi arkadaslari olur ins. Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Tek duam bu. Benim de zor saerlarda oldu. Rabbim saglikli sihhatli yetistirmeyi nasip eder ins.

Meraba canım hava çok güzel kendimi temizliğe verdim malum grip geçirdim evi dezenfekte ettim bugün 😃 sen napıyon iyimisin çizelgen yok senin kaç haftalık oldun çok az kaldı inşallah
çizelge yapmadım canım bu hafta 32. haftam ilk hamilelik gibi değil sanki yaş ilerledikçe bünyem kaldırmıyo gibi 37. haftada değilde 32. haftada ayrılacak gibiyim işten çarşamba kontrol var bakalım hayırlısı

Cnm benim haklisin ama ben bu konuda kararliyim .manevi yonden bakamam. Bunu zor bakiyorum. Rabbim dayanma gucu veriyor ama ilk baslarda nabzim yorgunlyktan 40 lara kadar dustu.ikinciye Gucum yetmez. Kizimin kardesi gibi arkadaslari olur ins. Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Tek duam bu. Benim de zor saerlarda oldu. Rabbim saglikli sihhatli yetistirmeyi nasip eder ins.

Tabiki kendi durumunu en iyi sen bilirsin Allah dilediğin gibi nasip etsin tatlım:)
Bende sağlığım yerindeyken istiyorum inşallah daha fazla geçmeden nasip olur
Allah herkesi dilediğine erdirsin

çizelge yapmadım canım bu hafta 32. haftam ilk hamilelik gibi değil sanki yaş ilerledikçe bünyem kaldırmıyo gibi 37. haftada değilde 32. haftada ayrılacak gibiyim işten çarşamba kontrol var bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun cnm hakkında yaştan değil de havalardan yediklerimizden içtiklerimizden doğum yapınca rahatlarız inşallah öyle umuyorum😃

X