- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.001
işteyim işlerim yoğundu çok bakamamıştım sizde gelişmeler var gibi demimerhaba cnm nasilsin ne yapiyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işteyim işlerim yoğundu çok bakamamıştım sizde gelişmeler var gibi demimerhaba cnm nasilsin ne yapiyorsun?
Aynenn.. ben ozluyorumm valla yaptigim sekerlemeleri :))
Uyumuyor cnm bu kiz. Kus uykusu resmen. Gaz derdimiz ayri zaten ..
iyiiz hamdolsun boncugum
nabalim iste iş gùc ugrasiyoruz..
sen nasilsin
evet cnm benim pek umidim yoktu ama surprizim geldi cok sukur..işteyim işlerim yoğundu çok bakamamıştım sizde gelişmeler var gibi demi
Ama bebis yoldamievet cnm benim pek umidim yoktu ama surprizim geldi cok sukur..
evet cnmAma bebis yoldami
tesekkur ederim cnm darisi sizlere olsun hep beraber sonuna kadar birlikte paylasalum sevincimizi insallah
Valla harika habertesekkur ederim cnm darisi sizlere olsun hep beraber sonuna kadar birlikte paylasalum sevincimizi insallah
Cnm rabbim en kisa zamanda verir insallahBende o uykusuz kaldığım emzirdiğim günleri çok özlüyorum
Yok cnm aramam heralde :) anca bi tane ikinciye bakacak gucum kalmaz.Geçecek o günler geçici...öyle bigün geliyorki insan o günleri de arıyor
amin insallah cnm.Valla harika haber
Cok sevindim senin adina.. darisi bizlere insallah.
Meraba canım hava çok güzel kendimi temizliğe verdim malum grip geçirdim evi dezenfekte ettim bugün sen napıyon iyimisin çizelgen yok senin kaç haftalık oldun çok az kaldı inşallah
Yok cnm aramam heralde :) anca bi tane ikinciye bakacak gucum kalmaz.
Cnm benim haklisin ama ben bu konuda kararliyim .manevi yonden bakamam. Bunu zor bakiyorum. Rabbim dayanma gucu veriyor ama ilk baslarda nabzim yorgunlyktan 40 lara kadar dustu.ikinciye Gucum yetmez. Kizimin kardesi gibi arkadaslari olur ins. Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Tek duam bu. Benim de zor saerlarda oldu. Rabbim saglikli sihhatli yetistirmeyi nasip eder ins.Zamanla fikirler de değişebiliyor canım
büyük konuşmamak lazım:)
Kızın büyüyünce etrafındaki herkesin arkadaşlarının kardeşi olduğunu görünce o da heveslenip isteyebilir ki çocukların çoğunda kardeş aşkı oluyor belli bi yaşa gelince...
Sen düşünmeyebilirsin tabi o ayrı bişey ama bazen düşünmek zorunda kalabiliyoruz
Hayırlısı olsun
çizelge yapmadım canım bu hafta 32. haftam ilk hamilelik gibi değil sanki yaş ilerledikçe bünyem kaldırmıyo gibi 37. haftada değilde 32. haftada ayrılacak gibiyim işten çarşamba kontrol var bakalım hayırlısıMeraba canım hava çok güzel kendimi temizliğe verdim malum grip geçirdim evi dezenfekte ettim bugün sen napıyon iyimisin çizelgen yok senin kaç haftalık oldun çok az kaldı inşallah
Cnm benim haklisin ama ben bu konuda kararliyim .manevi yonden bakamam. Bunu zor bakiyorum. Rabbim dayanma gucu veriyor ama ilk baslarda nabzim yorgunlyktan 40 lara kadar dustu.ikinciye Gucum yetmez. Kizimin kardesi gibi arkadaslari olur ins. Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Tek duam bu. Benim de zor saerlarda oldu. Rabbim saglikli sihhatli yetistirmeyi nasip eder ins.
Hayırlısı olsun cnm hakkında yaştan değil de havalardan yediklerimizden içtiklerimizden doğum yapınca rahatlarız inşallah öyle umuyorumçizelge yapmadım canım bu hafta 32. haftam ilk hamilelik gibi değil sanki yaş ilerledikçe bünyem kaldırmıyo gibi 37. haftada değilde 32. haftada ayrılacak gibiyim işten çarşamba kontrol var bakalım hayırlısı