- 19 Şubat 2016
- 1.556
- 1.727
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm dun gece bide sabah test yaptim birazdan atayim resmini var gibi insallah..
Eki Görüntüle 2602552 cok silik olan dun gece digeri bu sabah
Regl olunca diğer ay alıcam. Akıntıdan anlamıyorum ki. Şimdi geçmiştir zaten büyük ihtimalle.Ben innovita kullanıyorum n11'den alıyorum
Yeşil olanları daha hassastı şimdi renk renk çıkarmışlar mavisi pembesi...şeffaf akıntın geldi mi? Onu sipariş edip sana gelene kadar yumurtlaman geçmesin?
Regl olunca diğer ay alıcam. Akıntıdan anlamıyorum ki. Şimdi geçmiştir zaten büyük ihtimalle.
insallah cnm evet demistin sen ama pek iinanamadimdarisi size insallah .bende sag selamet tamamlarim insallah..Al bak işte ne kadar belirginleşmiş
demekki değerin artıyor hadi sağlıkla büyüsün inşallah
insallah cnm evet demistin sen ama pek iinanamadimdarisi size insallah .bende sag selamet tamamlarim insallah..
aynen öyle oldu cnm ya Allah im korkularimizdan emin kilsin hepimiziAmin canım tabi böyle hemencecik gelince âni şok etkisi oldu sende o yüzden inanamadın ben şimdi kalsam korkudan hemen sevinemem bile
Yeni uyandım
Yeni uyandım
Yok genelde bu saatte uyanıyorum boncuğumNiye yavrum uykusuz muydun?
Yok genelde bu saatte uyanıyorum boncuğum
Kız bu gece valla bunu düşündüm. Eşim biraz hastaydı gece uyanıp onu kontrol ettim sürekli. Ben buna dayanamam bakıcı tutarım ahahh. Moldovyalıİnşallah bi uşağın olsunda görürüm o zaman seni şimdilik tadını çıkar bakalım
Kız bu gece valla bunu düşündüm. Eşim biraz hastaydı gece uyanıp onu kontrol ettim sürekli. Ben buna dayanamam bakıcı tutarım ahahh. Moldovyalı
Heralde mecbur kalınca yaparım bendeAnne olunca öyle bi dayanırsınki sen orasını düşünme kuşum bende eskiden öyle derdim rahatıma düşkündüm çocuk olmadan önce 11-12'ye kadar yatardım çocuk olduktan sonra süperman oldum pardon süperwoman
merhaba cnm nasilsin ne yapiyorsun?
Uyumuyor cnm bu kiz. Kus uykusu resmen. Gaz derdimiz ayri zaten ..Minişin gazı mı var yoksa geceleri uyumuyor mu?
Aynenn.. ben ozluyorumm valla yaptigim sekerlemeleri :))İnşallah bi uşağın olsunda görürüm o zaman seni şimdilik tadını çıkar bakalım