- 22 Ağustos 2015
- 29.552
- 86.104
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.921
Tup bebekle hortladi değerlerim buda fazla yumurta vermemden ohss olmamdan dolayi oldu sanirim...
Ver hormonu ver coskuyu:))
Ver hormonu ver coskuyu:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste seninki gibiydi benimde..Bakem benim toktor ne dicek
Senin eşin de sorun var mıydu balımIste seninki gibiydi benimde..
Fsh 4 tü lh 3.
O zaman pko yok dediler
Ama duzenlide yumurtluyordum.
Yani ultrason bulgusu onemli oluyor işte gerci bana ultrasonla bakiyorlar gene koyamadilar birsey.. tup bebek doktoruda hatta sendeki pko yok gibi birsey dedi. Yani ben 20 den fazla doktora gittm.
kuzum daha doktr bişey demedi k bilmiyorum ne yapacak. Bende rahimdeki yara için ilaç verecek.K KurkmantoluS senin hormonun şuan gayet normal.. hormon ilaci alma derim ama takviye seyler al.. yani bosa hormona bogma kendini.. bak yillardir aldim da noldu dengem bozuldu... eşindende isteyebilir test.
Bizde hersey iyi ama hepsini diskalife eden morfoloji 2. Artmadi gormedik arttigini..Senin eşin de sorun var mıydu balım
kuzum daha doktr bişey demedi k bilmiyorum ne yapacak. Bende rahimdeki yara için ilaç verecek.
İnşallah Rabbim nasip etsin balım benim. Yine de tüp deneyeceksiniz.Bizde hersey iyi ama hepsini diskalife eden morfoloji 2. Artmadi gormedik arttigini..
4 olmasi lazmdi en azindan.
Ama 2 ile de kalanlar var tabi cok oyaliyor.. bi zaman sora stresten kadindada sorunlar cikiyor duzen bozukuyor yani.
Artik 3ncude düsmemesini kucagima almayi temenni ediyorum.. heycanliyim.
Vakti gelmemişse o sekilde de olmayacakİnşallah Rabbim nasip etsin balım benim. Yine de tüp deneyeceksiniz.
bakalım benim eşimde nasıl çıkacak sonuçlar
Allah gönlüne göre versin canım arkadaşımVakti gelmemişse o sekilde de olmayacak
Biz deneyecegiz nasip artik nabalim..
Insallah hicbirsey cikmaz
Seninde tatlim.. hepimizin guzel haberler verecegi bi yil olur umarim.. biz bolbol dua edelim insallah Allah buyuk..Allah gönlüne göre versin canım arkadaşım
Amin kuzum aminSeninde tatlim.. hepimizin guzel haberler verecegi bi yil olur umarim.. biz bolbol dua edelim insallah Allah buyuk..
Iste seninki gibiydi benimde..
Fsh 4 tü lh 3.
O zaman pko yok dediler
Ama duzenlide yumurtluyordum.
Yani ultrason bulgusu onemli oluyor işte gerci bana ultrasonla bakiyorlar gene koyamadilar birsey.. tup bebek doktoruda hatta sendeki pko yok gibi birsey dedi. Yani ben 20 den fazla doktora gittm.
Hepsi sendeki pco hafif hicbir sorun teskil etmez dedi.. seronunda benim gibi durumu buyuk ihtimal..Cano pco lh yükselince olmuyor mu?
Yüksekliği daha sıkıntı diye biliyorum ama
O teşhis için hem ultrason bulguları hem amh ve hormon sonuçları hepsi beraber bakılıyor sen bilirsin zaten ama bazen doktorlar eksik bakabiliyolar veya abartabiliyolar
Tabi sen çok doktora gitmişsin ama eminim hepsi aynı şeyi söylememişlerdir
Hepsi sendeki pco hafif hicbir sorun teskil etmez dedi.. seronunda benim gibi durumu buyuk ihtimal..
Ama artabilirde sonra cunku yatkinlik oluyor.
Sonra arttiği oldu iste ondan bahsediyorum canim. Tup bebek tedavisindede 29 yumurtadan 17 tanesi dollendi..
Yani yumurta kaynakli durum olusmadi tedavimde.. guzel gecti. Kalitesiz cikmadi yumurtalar :)
Tup bebek doktorum da sendeki pco hafif dedi. Sol yumurtlaigimda var biraz buyuk ihtimal.
Yok yok benlik birsey yok..Anladım canım yumurtalarda sorun olmadığına göre genetik bi sorun yok değil mi veya rahim inceliği/kalınlığıyla ilgili bi sorun
Aşağıdaydı onlar balım sıkıntı yok onlarda ben referans dışıları gösterdimK KurkmantoluS şerom dikkatimi çekti senin prolaktin, tsh ve estradiol hormonlarına bakmamışlar mı göremedim de?
Yok yok benlik birsey yok..
Bizim is eş kaynakli zorlasiyor..
Hicbir doktor kotu birsey demedi..
Ikisi tutunmuştu ya 2nci denememde..
Ne bilim bende sorun olsa tutunurmuydu?
Saglikli embriyolst degildi buyuk ihtimal.. benlik birsey yok transfere gtmeden once doktor rahim seklimin cok guzel oldugunu soyledi. 3 cizgi seklinde..
Hepsi ayni sey soyluyor. Sadece morfoloji konusuna takiliyor doktorlar.
Yok canim maalesef uģrastik 5 testtede bi kere 0 bi kere 1 sonralari 2 cikti.Eşin illaki takviyeler kullanıyodur hiçbiri işe yaramadı mı? Yani morfoloji tedaviyle değişmez mi?
Yok canim maalesef uģrastik 5 testtede bi kere 0 bi kere 1 sonralari 2 cikti.
Yani herkrste kar etmiyor bu durum.
Yukselsydide ugraşmasaydim tüple..
Ama evliliğimin 6nci senesine giderken tupe karsr verdim. Cunku dunya para gidiyor.
Beklememenin faydasi olmuyor cunku benim yaşim 30 oldu.. tedavininde saglikli ilerleyebilmesi genc hasta olmakla fayda saglaysbilir.