Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
K KurkmantoluS ya bunlar napıyolar hastaneyi aradım smear sonucumu sordum laboratuvara bağladılar sordum kadın sonuç yok diyo 10 gün oldu dedim nasıl yok
1 haftada çıkıyormuş bunlar benden almadılar mı ya sinir oldum şimdi😤 o gün muayenede doktor alet takıp almıştı ama hatta daha sonraki randevuda asistanına sordum sonuç şimdi çıkmamış demişti
Yaptılar mı yapmadılar mı onu anlamadım ya
sinir oldum sinir😤

Hadi bakalim insallah. Haber et bizede 😘
Rahimde yara vardı bende. Bayağı belliydi ultrason da göstermişti doktor. Hani bi yerini cam keserde kan sızıntı şeklinde akarya aynen öyleydi. Şimdi doktor bana o yara geçene kadar korunun dedi 🤦‍♀️🤦‍♀️

• Şaşırdım
Reactions: H M
K KurkmantoluS ya bunlar napıyolar hastaneyi aradım smear sonucumu sordum laboratuvara bağladılar sordum kadın sonuç yok diyo 10 gün oldu dedim nasıl yok
1 haftada çıkıyormuş bunlar benden almadılar mı ya sinir oldum şimdi😤 o gün muayenede doktor alet takıp almıştı ama hatta daha sonraki randevuda asistanına sordum sonuç şimdi çıkmamış demişti
Yaptılar mı yapmadılar mı onu anlamadım ya
sinir oldum sinir😤
Bebeğim yapmışlardır. 10-12 günde alıyorum ben sonucu genelde. Cumartesi yaptırdım mesela 10 martta alacağım bende. Sana kaç gün oldu ki.

Bebeğim yapmışlardır. 10-12 günde alıyorum ben sonucu genelde. Cumartesi yaptırdım mesela 10 martta alacağım bende. Sana kaç gün oldu ki.

Ulan almamışlar iyi mi😤 şimdi doktorun asistanına sordum
Diyoki isterseniz bi sonraki muayenede alırız
La o zaman niye o gün doktor bana smear verdinmi hiç? diye soruyo hayır dedim sonra aletle uğraştı etti bende ne bileyim aldı sandım almayacaksa niye sordu
sabah sabah gerildim ya bende kaç gündür sonuç bekliyorum😠

Ulan almamışlar iyi mi😤 şimdi doktorun asistanına sordum
Diyoki isterseniz bi sonraki muayenede alırız
La o zaman niye o gün doktor bana smear verdinmi hiç? diye soruyo hayır dedim sonra aletle uğraştı etti bende ne bileyim aldı sandım almayacaksa niye sordu
sabah sabah gerildim ya bende kaç gündür sonuç bekliyorum😠
Kuzum sana şırınga gibi bişey vermediler mi zarfın içine koyup. Laboratuvara götürmen için

Kuzum sana şırınga gibi bişey vermediler mi zarfın içine koyup. Laboratuvara götürmen için

Yooo vermediler benim bilgim yokki hiçbişey demediler insan en azından sorar alalımmı diye 33 yaşıma kadar yaptırmamışım
Doktora hiç yaptırmadım dedim zaten
insan alayım o zaman derdi

Yooo vermediler benim bilgim yokki hiçbişey demediler insan en azından sorar alalımmı diye 33 yaşıma kadar yaptırmamışım
Doktora hiç yaptırmadım dedim zaten
insan alayım o zaman derdi
O zaman almamışlar evet kuzum çünkü sonuç kağıdı falan vermeleri lazımdı.
sen ilk defa mı gitmiştin o doktora bebeğim.
ya bu doktorun iyisine denk gelmekte gerçekten kader kısmet yani

O zaman almamışlar evet kuzum çünkü sonuç kağıdı falan vermeleri lazımdı.
sen ilk defa mı gitmiştin o doktora bebeğim.
ya bu doktorun iyisine denk gelmekte gerçekten kader kısmet yani

Evet yavrum buna ilk defa gittim
Bütün sonuçlarıma baktı hsg sonucuma falan baktı bana "Romantik bir rahmin var" dedi🥴
Rahmim hafif kalp şeklindeymiş ya😂
Kadın fena değil aslında ama bidaha gidersem bu sefer alın derim
Sen ne kadar ödemiştin smear için?

Ya işin kötüsü bi önceki doktor bana folbiol verdi. 6 ay içtim. Ama o folik asit hiç önerilmiyormuş. Doktor gram olayını anlattı aklımda değil ama dediki senin o ilaçı 10 a bölüp içmen gerekirdi bu mümkün olmadığına göre içmemen lazımdı dedi. Zarar verir dedi.
ama anlamadığım diğer doktor nasıl verdi. Hemde 6 ay ya şaka gibi.
başkafolik asit yazdı onu aldım canım bende artık
Cnm merhaba folibolu bende gebelik oncesi kullanmistim. Dozu yuksek oldugu icin doktorum haftada yarim onermisti. Gebe kalinca gerekli gunluk doz icin daha dusuk dozu olan folic asit kullandim. Yalniz ben troid icin gebe oncesi folic asit kullaniyordum.

Hayırlı sabahlar canım🌹 amin sağolasın inşallah hep beraber görürüz 🤲 ebeveyn banyon olsa aslında hallolurdu ama🤭 böyle durumlarda çok gerekli oluyo ben çok severim ama malesef her evde bulunmuyo ne zaman gidecekleri belli mi? Bende adet zamanı çok üşürüm. Hele ayaklarım buz keser...
Hiç umudun yok mu peki hiç oldu mu sanki emin değilsin gibi🤔
amin insallah cnm valla not tutuyorum ya deneme gunlerini😊adet bittik ten 2 gun sonra olmus bide 5 gun once anlayacagin umudum pek yok yani.normalde bebek dusundugumuz ay 2 gune bir bazen hergun olurdu tuttu da ama bunda tutnasi cok düşük ihtimal.ebeveyn banyom maalesef yok aslinda problem o olmadi da gun asiri calisinca yorgunluk tan birbirimizin yuzunu pek giremedik😁

Bende pco hastasiydim 9 aydir tedavi goruyordum 3 ay normal denettirdi doktorum 6 ay dupbaston kullandim bu ay klomen kullandim dun kan testimde bethg 26 cikti :KK200:bugun doktor kontrolum vardi catlama durumu icin ve rahime bakti doktorum bir bebis geliyor sanirim dedi :anneadayı:emin olamayiz suan daha cok erken dedi yuksek ihtimal 7 ile 13 gun arasinda 🦋🦋haftaya gel tekrar kan testi yapalim dedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏🙏

Bende pco hastasiydim 9 aydir tedavi goruyordum 3 ay normal denettirdi doktorum 6 ay dupbaston kullandim bu ay klomen kullandim dun kan testimde bethg 26 cikti :KK200:bugun doktor kontrolum vardi catlama durumu icin ve rahime bakti doktorum bir bebis geliyor sanirim dedi :anneadayı:emin olamayiz suan daha cok erken dedi yuksek ihtimal 7 ile 13 gun arasinda 🦋🦋haftaya gel tekrar kan testi yapalim dedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏🙏
hayirli olsun canim gozunuz aydin. bat kac?cunku daha cok yeni sanirim?

Evet yavrum buna ilk defa gittim
Bütün sonuçlarıma baktı hsg sonucuma falan baktı bana "Romantik bir rahmin var" dedi🥴
Rahmim hafif kalp şeklindeymiş ya😂
Kadın fena değil aslında ama bidaha gidersem bu sefer alın derim
Sen ne kadar ödemiştin smear için?
romantik rahim mi😂😂😂
Kuzum biz eşimin işinden dolayı ücret ödemiyoruz hastanede o yüzden bilmiyorum ki valla.
Cnm merhaba folibolu bende gebelik oncesi kullanmistim. Dozu yuksek oldugu icin doktorum haftada yarim onermisti. Gebe kalinca gerekli gunluk doz icin daha dusuk dozu olan folic asit kullandim. Yalniz ben troid icin gebe oncesi folic asit kullaniyordum.
bak haftada diyorsun ben 4 günde 1 tam içmiş oluyorum yani haftada 2 ya şaka gibi.
K KurkmantoluS korunucakmisin yani simdi oyle mi dedi doktor
evet bebeğim yara geçene kadar korunun dedi.
Çok güzel ya hayırlı uğurlu olsun 😍😍😍 sağlıkla gelsin inşallah. Darısı bizlere 😍

romantik rahim mi😂😂😂
Kuzum biz eşimin işinden dolayı ücret ödemiyoruz hastanede o yüzden bilmiyorum ki valla.
bak haftada diyorsun ben 4 günde 1 tam içmiş oluyorum yani haftada 2 ya şaka gibi.
evet bebeğim yara geçene kadar korunun dedi.

Çok güzel ya hayırlı uğurlu olsun 😍😍😍 sağlıkla gelsin inşallah. Darısı bizlere 😍
Amin canim Rabbim sizlerede nasip etsin insAllah

X