- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.521
Biliyorım bebeğim burda ki takvim varya onu neden yapmıyorsun diyorumBen zaten gebeyim canım 2 aylık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorım bebeğim burda ki takvim varya onu neden yapmıyorsun diyorumBen zaten gebeyim canım 2 aylık
bugun carsiya gidicektim hic gidecek halim yoktu test alamadim.
Sari kahveregi arasi 10 gunde bi ped bile doldurmayacak olan bu akintiyi bi sure yaşayacaģim galiba.. dusükler beni yipratti vallahi.
Vazgectim cocuk fikrinden.
1 ay sonra kisa bi tatile cikacagiz aksilik olmassa. Ona hazirliknrtcem.
Yavrum evde değilim kiTest yapsana hadi artıkkk K KurkmantoluS
Yavrum evde değilim ki
Yaptım kuzum şimdi. Negatif.Ne zaman gitcen
Bence sen hamilesin inşallah
Nasılsın canımefendimm canım
Kaç gün gecri ki şerrocumYaptım kuzum şimdi. Negatif.
sanmıyorum ya. Bari hemen olsam da hormona baktırsam artık
Yaptım kuzum şimdi. Negatif.
sanmıyorum ya. Bari hemen olsam da hormona baktırsam artık
4 bebeğimKaç gün gecri ki şerrocum
Eğer hamile değilsem bu 3 olacak kuzum geciktiğiHadi ya geç döllenme olabilir mi acaba
Böyle gecikiyomuydu?
4 bebeğim
Eğer hamile değilsem bu 3 olacak kuzum geciktiği
Slm :)Eğer değilsen hormon tahlili ile usg muayenesi yaptır fındığım
inşallah balım hayırlısı olsunEğer değilsen hormon tahlili ile usg muayenesi yaptır fındığım
Ne oldu kuzumHayhatun canım çok sıkkın canım sen nasılsın
Boncuğum yaa sabahta test yaptım acaba dedim akşm mı çıkmadı sabahta negatif ben kesin hamile değilim. Acaba adet olmak için bişeyler mi içsem
Mal3sef korunurken bu ay tek bi iliskiyle kalmisim ustelik 4 5 sene cocuk dusunmuyordum benim kiz cok fena.daha 16.5 aylik :/ bu isler pesini birakinca oluyor onu anladmA.s canım nerelerdesin nasılsın
Hamilesin ha?
Mal3sef korunurken bu ay tek bi iliskiyle kalmisim ustelik 4 5 sene cocuk dusunmuyordum benim kiz cok fena.daha 16.5 aylik :/ bu isler pesini birakinca oluyor onu anladm