Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun carsiya gidicektim hic gidecek halim yoktu test alamadim.
Sari kahveregi arasi 10 gunde bi ped bile doldurmayacak olan bu akintiyi bi sure yaşayacaģim galiba.. dusükler beni yipratti vallahi.
Vazgectim cocuk fikrinden.
1 ay sonra kisa bi tatile cikacagiz aksilik olmassa. Ona hazirliknrtcem.

Kaçıncı günündü bugün canım? Kontrole gittin dimi acaba için tam temizlenmedi mi🤔
İnşallah ummadığın anda gelir meleğin☹
Genelde öyle oluyor....
Tatil iyi gelir psikolojine

Boncuğum yaa sabahta test yaptım acaba dedim akşm mı çıkmadı sabahta negatif ben kesin hamile değilim. Acaba adet olmak için bişeyler mi içsem

Boncuğum yaa sabahta test yaptım acaba dedim akşm mı çıkmadı sabahta negatif ben kesin hamile değilim. Acaba adet olmak için bişeyler mi içsem

İçme ballim bekle bence kan vermedin ama %100 emin olamazsın adet gelmedikçe
Hani atıyorum son 10 gün içinde farzedelim yumurtlaman oldu birliktelikle tutma şansı var ama eğer 15 gün boyunca eşinle aranda bişey olmadıysa o zaman ihtimal yok zaten
guzelgunler2019 guzelgunler2019 varya o hamile olduğu ayda kanda çıkmamış demekki o da erken dönemde baktırmıştı
İstersen bi doktora git baksın duphaston verirse adet olmanı sağlayabilir hamileliğe de zararı yokmuş

Mal3sef korunurken bu ay tek bi iliskiyle kalmisim ustelik 4 5 sene cocuk dusunmuyordum benim kiz cok fena.daha 16.5 aylik :/ bu isler pesini birakinca oluyor onu anladm

Ayıptır sorması neyle korunuyodun?
Olacağı varsa oluyor işte...
olsun hayırlısı olsun sağlıklı olsun en önemlisi
İyi yönlerinden bak.. başta zorlanırsın ama sonra iyiki olmuş dersin, bu lafımı unutma
Allah verir onunda kolaylığını , "Zorlukla beraber kolaylık vardır" diye buyurmuş ayetinde. Kızın şuan çok küçük evet daha kardeşin bilincinde değil ama 2 yaşından sonra tek çocuğu zaptetmek daha zor oluyo. En azından arkadaş gibi beraber büyürler ve senin için de kolaylık olur bu anlamda
Bak ben oğlumun kardeşi olsun diye çırpınıyorum geçen sene Mart ayında 18 aylıkken hamile kalmıştım ama kürtajla sonuçlandı ve ben ikisini nasıl büyütürüm korkusundan ziyade yavrumu kaybettiğim için çok üzüldüm 🥺 Hayırlısı böyleymiş ama Allah bidaha o üzüntüyü yaşatmasın
Allah vermişse vardır bir hikmeti böyle düşün
şimdi de rahmimde kireçlenme olmuş dedi doktor kürtajdan dolayıymış 9 ay geçti ama hala etkisi geçmedi sanırım😔

Son düzenleme:
X