Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun carsiya gidicektim hic gidecek halim yoktu test alamadim.
Sari kahveregi arasi 10 gunde bi ped bile doldurmayacak olan bu akintiyi bi sure yaşayacaģim galiba.. dusükler beni yipratti vallahi.
Vazgectim cocuk fikrinden.
1 ay sonra kisa bi tatile cikacagiz aksilik olmassa. Ona hazirliknrtcem.

gebelik takvimi kuzum
Kızlar adete 1 gün kala yapmıştım ilk idrarla yapın bence varsa çıkar inşallah 🤲🏻dualarım sizlerle bekleyince de stres oluyor insan 😌
benim adet günü negatifti. Bugün gecikmenin 4. Günü
Benimde aynı baş ağrısı belirtimdi 4 aya kadar sürdü 😌
ayy umarım benimde öyledir🙃
bugun carsiya gidicektim hic gidecek halim yoktu test alamadim.
Sari kahveregi arasi 10 gunde bi ped bile doldurmayacak olan bu akintiyi bi sure yaşayacaģim galiba.. dusükler beni yipratti vallahi.
Vazgectim cocuk fikrinden.
1 ay sonra kisa bi tatile cikacagiz aksilik olmassa. Ona hazirliknrtcem.
öyle söyleme kuzum ya bi test yapaydın keşke

Ayşe koymayi dusunuyorum.yaninada bir isim daha
Güzel ismi hayırlısı olsun inşallah kız isimleri çok var benim hoşuma gidenler asel mina elanur müberra rana elif zeynep erkek ismi çok zor geliyor sağolsun eşim bana hiç bırakmıyor 2 çocuğumun isminide o buldu 3 de yine kendi koyuyor😏Ben sağ sağlim dogurayımda hayırlısıyla 😊

Güzel ismi hayırlısı olsun inşallah kız isimleri çok var benim hoşuma gidenler asel mina elanur müberra rana elif zeynep erkek ismi çok zor geliyor sağolsun eşim bana hiç bırakmıyor 2 çocuğumun isminide o buldu 3 de yine kendi koyuyor😏Ben sağ sağlim dogurayımda hayırlısıyla 😊
Oğlumun adini ben koymustum kendi babamin adiydi birde bir isim daha simdi allah nadip ederse annemin (kayinvalidem) ismini koyacam ayşe yi

X