Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gel bacım gel listeyi görüyosun hamişlerimiz ve annelerimiz bol hoşgeldin kendini tanıtır mısın
Tabiki tanıtırım 26 buçuk yaşındayım 2.5 yıllık evliyim haziran 2019 dan beri çocuk düşünüyoruz geçen ay klomen kullandım yumurtam çatladı ama bebek olmadı hu ay da femara+çat iğnesi kullandım 28 şubatta test yapıcam şansa inanırım belki de bu topik bana da uğur getirecek

Tabi canım istediğin zaman hoşgeldin
İnşallah bu ay adetinin yerine meleğin gelir Rabbim sevince boğsun hepimizi
o günleri de görürüz inşallah
Amin hep beraber insallah. Anne olmak gerçekten zorlaştı. Birileri gebe olunca inanılmaz seviniyorum. İnsallah hamiş sayımız artar.

Nasip canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir şu yumurta takibini bende yaptırayım diyorum hiç yaptırmadım sen adetin kaçıncı günü başladın peki kaç günde bir gittin?
Femara klomenden daha ağırmış sanırım
Bide şeyi merak ediyorum doktor önce yumurtanın büyüyüp büyümediğine bakarak ona göre mi klomen veriyo? Hani yumurta kendiliğinden büyüyosa boşuna hormon yüklemeleri iyi olmaz heralde

Benim şöyle anlatayım çok doktor değiştirdim son doktorumda kararnkıldım çünkü bu doktor sen ne istersen onu yapıyo çünkü diyo ki ben sana başka bişey söylesem ya da versem senin aklında hep kendi düşündüğün kalıcak o yüzden senin seçtiğin tedavi şeklini uygulayalım diyo mesela şöyle anlatayım ben geçen ay klomen kullandım üç yumurta çatladı ama bebek olmadı doktor diyo ki geçen ay femara da çok direttin ama ben klomenle başlaman gerektiğini düşündüm diyo ve sen belki de bu stresten hamile kalamadın dedi ve bana femara verdi bu ay femara bittikten 4 gün sonra gittim bana dedi ki 16 cm hem sağda hem solda iki yumurtan var biri de büyüyo sen çat iğnesini de yap garanti olsun dedi yaptık ama benim mesela bugün de yumurtam çatladı ben ovülasyon testleriyle uğraşamam çünkü anlamam o süreci ben akıntıma göre yol izliyorum

Valla oluyor çünkü şöyle bir durum var. Birden çok yumurta oluşturulmak amaç o ilaçlarla. Sonra da iğne ile catlatılıp yumurtlama sağlanıyor. O saate de ilişki veriliyor. Ihtimal arttırılmış oluyor. Ben 3 ay kullandım ilk ay 1 taneydi gelişmis yumurta iğne filan yapmadi gün aşırı ilişki olsun dedi sadece. 2.ve 3. Ay iki gelişmiş yumurtam vardı iğnemi de oldum. Ödevlerimi de yaptım ama nasip olmadı. Femera bilemiyorum pko olanlara daha çok veriyorlar gibi geldi. Biraz daha ağiır diye klomenden yanıt alınamazsa kullanılıyor.

Anladım ovulasyon test kullanmıyosun yani
Bende doktorun yumurtan çatlayacak dediği zamanda lh testi nasıl çıkıyo acaba o an pik oluyomu onu merak ediyorum
Peki iğneyi nerde vuruluyosun eczaneden alınıyo galiba bu konuda bilgim yokda
İğneyi yapınca kesin çatlıyomu ama ultrasonda bakıyodur onada
Kafaya koydum inşallah bende bi gideyim bakayım napacak doktor
İnşallah istediğim gibi birini bulurum

Bence akıntıya göre yol izlemek yanıltabilir. Her şeyden etkilenen bir şey. Ovulasyon ben de uğraşamam daha stresli geliyor. Belki gebelik oluşuyordur akıntın ondandır.

Anladım canım yani yumurtan kendiliğinden büyüyüp çatlasa bile klomeni iğneyi vuruyolar
İnşallah vesilemiz olur geçenlerde bi arkadaş ilk takip yaptırdığı ayda hamile kaldı
denemekten zarar çıkmaz
Rabbim çabalarımızı hayırla sonuçlandırsın amin

Evet ilk yapışta kalan da çok. İnşallah Allah bir sebep versin nasip etsin.

Ben iğneyi ezcaneden aldım evde kendim yaptım zaten hazır şırınga doktor tarif ediyo nasıl yapacağını yaptığım gün baya akıntım gelmişt ben çatladığını düşündüm kesinliği hakkında konuşamam çünkü sonrasında doktora gitmedim istanbulda mı yaşıyosun
Bence akıntıya göre yol izlemek yanıltabilir. Her şeyden etkilenen bir şey. Ovulasyon ben de uğraşamam daha stresli geliyor. Belki gebelik oluşuyordur akıntın ondandır.
kuzum ben gerçekten ota bo.a stres olan bi insanım ovlasyon testleri beni ciddi stres yapar o yüzden bulaşmıyorum bak hiç gebelik oluştu diye düşünmedim yumurtam yine çatladı diye düşündüm hayırlısı neyse o olsun öğreniriz 8/9 güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…