- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.401
MERHABA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç bişey yapma kuzucuk oluruna bırakkızlar ben de olmadım olacak gibi de değilim
sancım var gazım yok memeler şiş
ama akıntı bile yok
bir de içim hiçbir şeyi kaldırmıyor sabahtan beri iki kere çıkardım kahvaltı yapamadım
ama saçmalıyorumdur ay bilmiyorum ya
29. gün bu ay erken yumurtlamış gibi de hissetmiştim Mavi Boncugumm hatırlıyor musun sana da yazmışım acaba erken mi yumurtluyorum diye.
ilk defa bu ay ovu yapmadım olanlara bak
evet test bile yapmadım biliyorum negatif çıkacak kahrolucam sonra. bir hafta daha bekleyeceğimhiç bişey yapma kuzucuk oluruna bırak
yapma kuzucuk test falan bırak kalsınevet test bile yapmadım biliyorum negatif çıkacak kahrolucam sonra. bir hafta daha bekleyeceğim
ay ovulacak nimetmiş ya keşke yapsaymışım şimdi deli gibi düşünmezdimkızlar ben de olmadım olacak gibi de değilim
sancım var gazım yok memeler şiş
ama akıntı bile yok
bir de içim hiçbir şeyi kaldırmıyor sabahtan beri iki kere çıkardım kahvaltı yapamadım
ama saçmalıyorumdur ay bilmiyorum ya
29. gün bu ay erken yumurtlamış gibi de hissetmiştim Mavi Boncugumm hatırlıyor musun sana da yazmışım acaba erken mi yumurtluyorum diye.
ilk defa bu ay ovu yapmadım olanlara bak
burdayımmmmK KurkmantoluS nerdesin _?
nerdesin hani nerede göremedim seniay ovulacak nimetmiş ya keşke yapsaymışım şimdi deli gibi düşünmezdim
burdayımmmm
Gezmedeyimnerdesin hani nerede göremedim seni
Daha kaç gün oldu kihala adet olmadım bence kist oldu
29 ama benim çok tuhaf şeyler oldu bu ayDaha kaç gün oldu ki
Nasıl şiyler29 ama benim çok tuhaf şeyler oldu bu ay
Bi bildirim gelince bakmazsan arkası gelmiyor canım. Gözünden kaçtıysaHayırlı akşamlar kızlar bana bildirim gelmemiş bende hiç konuşma olmadı sanıyorum
Arkadaşlar çoktandır yazamadım ayrıntılı ultrasyona girdik sol böbrekte 4.3 genişleme var dedi bebekte çok üzüldüm araştırma hastanesine sevk etti bilgisi olan varmı geçer dedi ultrason doktoru ama işte netten araştırınca kafaya takıyorum
Inşaallah cnm komşu da öyle dedi araştırma hastanesi çok strese sokuyor gitme dedi ama işte merak ediyorum takipte olayım diye Tabi duayı elden bırakmamak gerek sen naptın gelişme varmı?Bakma araştırma baktıkça strese girersen
Nicelerine hastalıklı dedilerde sapasağlam doğdular ultrason %100 doğruyu göstermez
Tek yapacağın şey dua etmek canım
Onlar bilemez...sağlıklıdır inşallah iyi düşün
Inşaallah cnm komşu da öyle dedi araştırma hastanesi çok strese sokuyor gitme dedi ama işte merak ediyorum takipte olayım diye Tabi duayı elden bırakmamak gerek sen naptın gelişme varmı?