Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H M H M çiçeğim öyle yazıyorum ama o sabahki ruh halimdi. Halimize bin şükür. Olur yada olmaz herşey Rabbimin takdiri. Hayırlı zaman ne zaman bakalım 💖😍🤗

• Beğen
Reactions: H M
Selamınaleyküm kızlar biz bugün doktora gittik 6+4 günlük dedi doktor kalp atışını duramadım haftaya tekrar gel dedi ama benim hesabıma göre yarın 8 haftalık olması gerekiyordu yine kürtaj mı oluvam ben çok korkuyorum

Selamınaleyküm kızlar biz bugün doktora gittik 6+4 günlük dedi doktor kalp atışını duramadım haftaya tekrar gel dedi ama benim hesabıma göre yarın 8 haftalık olması gerekiyordu yine kürtaj mı oluvam ben çok korkuyorum
Belki geç döllenme falandır kuzum hemen strese girme

Sanmıyorum boncuğum ya kesin geç olcam yine 😣

Beklicez sabır fındığım☹ başka bi sıkıntın olmasında....ben bugün doktora gittim yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim
Bütün tahlil sonuçlarımı istedi bide hsg sonucuna bakayım dedi o evde yanımda getirmedim salı günü kontrole gidicem o zaman getirirsin dedi
Alttan baktı dediki rahimde kireçlenme olmuş
İlk defa duydum devlet hastanesinde hiç böyle bişeyden bahsetmemişlerdi
Kürtajdan dolayı olmuş🥺 halbuki daha önce devlette 2 defa alttan muayene olmuştum böyle bişey dememişlerdi şaşırdım
Femara yazdı klomen verecek sandım ama femara verdi 5 gün sabah akşam kullanıcam
Bide omePa Q10 adlı bi takviye yazdı
O da yumurta kalitesini arttırmak içinmiş
Bu iki ilaca 300 lira verdim ne kadar pahalı☹
İnşallah işe yararlarda parasında değilim
Klomen ucuz diye duymuştum ama bu femara 150 tl bu kadar pahalı olduğunu bilmiyodum
Eczacıya sordum sgk karşılamıyo dedi
Şu kireçlenme olayı kafama takıldı
İnşallah engel olmaz😔
Bide daha önce smear verdinmi dedi hayır dedim hata ettim aslında yaptırmam gerekirdi sonra bi alet taktı bişey yaptı
Galiba smear için...iyi oldu onu alması da
İltihap falan var mı diye bakılıyo ona dimi

Beklicez sabır fındığım☹ başka bi sıkıntın olmasında....ben bugün doktora gittim yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim
Bütün tahlil sonuçlarımı istedi bide hsg sonucuna bakayım dedi o evde yanımda getirmedim salı günü kontrole gidicem o zaman getirirsin dedi
Alttan baktı dediki rahimde kireçlenme olmuş
İlk defa duydum devlet hastanesinde hiç böyle bişeyden bahsetmemişlerdi
Kürtajdan dolayı olmuş🥺 halbuki daha önce devlette 2 defa alttan muayene olmuştum böyle bişey dememişlerdi şaşırdım
Femara yazdı klomen verecek sandım ama femara verdi 5 gün sabah akşam kullanıcam
Bide omePa Q10 adlı bi takviye yazdı
O da yumurta kalitesini arttırmak içinmiş
Bu iki ilaca 300 lira verdim ne kadar pahalı☹
İnşallah işe yararlarda parasında değilim
Klomen ucuz diye duymuştum ama bu femara 150 tl bu kadar pahalı olduğunu bilmiyodum
Eczacıya sordum sgk karşılamıyo dedi
Şu kireçlenme olayı kafama takıldı
İnşallah engel olmaz😔
Kireçleme neymiş ya bende ilk defa duydum. İnşallah ilaçlar işe yarar da. Femada falan yumurta geliştirici değil miydi kuzum senin ihtiyacın var mıydı ki

Kireçleme neymiş ya bende ilk defa duydum. İnşallah ilaçlar işe yarar da. Femada falan yumurta geliştirici değil miydi kuzum senin ihtiyacın var mıydı ki

Evet balım yumurta geliştirici o da
klomenden daha ağır olduğunu duymuştum ama klomen yerine direkt bunu verdi😳
İnşallah zararı olmaz ya ne bileyim
Kireçlenme kürtajdan dolayı oluyomuş bende ilk defa duydum
Yukarda bişey daha yazmıştım kuzum

X