- 19 Şubat 2016
- 1.556
- 1.727
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.441
hayirli sabahlar kizlaarr @Mavi boncuğum benim bat 10 mart yazabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmıyorum boncuğum ya kesin geç olcam yineO zaman oldu bu iş desek mi hadi bakalım hayırlısı
Hayirlisi gulum vakti saati gelmisee olur..H M çiçeğim öyle yazıyorum ama o sabahki ruh halimdi. Halimize bin şükür. Olur yada olmaz herşey Rabbimin takdiri. Hayırlı zaman ne zaman bakalım
Test yapmadım demi halaHayirlisi gulum vakti saati gelmisee olur..
Ben hala sokulmedim. 10 gun oldu..
Normalmi bu durum acaba.
Hic sevmiyorum bu uzun akintilsri yaaa
Belki geç döllenme falandır kuzum hemen strese girmeSelamınaleyküm kızlar biz bugün doktora gittik 6+4 günlük dedi doktor kalp atışını duramadım haftaya tekrar gel dedi ama benim hesabıma göre yarın 8 haftalık olması gerekiyordu yine kürtaj mı oluvam ben çok korkuyorum
Daha olmadın demi kuzum sen. benibekleyin kız sen test yapsaydın bi keşke muallakta kalmazdınSanmıyorum boncuğum ya kesin geç olcam yine
Dün yaptım ya bebeğim. Ama şuan karnımda bi ağrı hissediyorum olcam heraldeDaha olmadın demi kuzum sen. benibekleyin kız sen test yapsaydın bi keşke muallakta kalmazdın
Seni gördüm yavrum yapmışsın ama olmadım dedin belki olmaz belli mi olur. benibekleyin ve H M test yapmadı halaDün yaptım ya bebeğim. Ama şuan karnımda bi ağrı hissediyorum olcam heralde
Haa belli olmaz kuzum bakalım nasipSeni gördüm yavrum yapmışsın ama olmadım dedin belki olmaz belli mi olur. benibekleyin ve H M test yapmadı hala
mrb doğum ne zaman ? bebişin ismi ne olacak?Seni gördüm yavrum yapmışsın ama olmadım dedin belki olmaz belli mi olur. benibekleyin ve H M test yapmadı hala
Ben yapmadim kuzum belki sokulur diye bekliyorum. Belki normaldir diye dusukten sonraHaa belli olmaz kuzum bakalım nasip
Son 9 gün kaldı canım bekliyoruz bakalım kızıma annemin ismi vericem nevi m olcak sonu mmrb doğum ne zaman ? bebişin ismi ne olacak?
adıyla yaşasın sanada allah kolaylık versinSon 9 gün kaldı canım bekliyoruz bakalım kızıma annemin ismi vericem nevi m olcak sonu m☺
Sanmıyorum boncuğum ya kesin geç olcam yine
Kireçleme neymiş ya bende ilk defa duydum. İnşallah ilaçlar işe yarar da. Femada falan yumurta geliştirici değil miydi kuzum senin ihtiyacın var mıydı kiBeklicez sabır fındığım☹ başka bi sıkıntın olmasında....ben bugün doktora gittim yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim
Bütün tahlil sonuçlarımı istedi bide hsg sonucuna bakayım dedi o evde yanımda getirmedim salı günü kontrole gidicem o zaman getirirsin dedi
Alttan baktı dediki rahimde kireçlenme olmuş
İlk defa duydum devlet hastanesinde hiç böyle bişeyden bahsetmemişlerdi
Kürtajdan dolayı olmuş halbuki daha önce devlette 2 defa alttan muayene olmuştum böyle bişey dememişlerdi şaşırdım
Femara yazdı klomen verecek sandım ama femara verdi 5 gün sabah akşam kullanıcam
Bide omePa Q10 adlı bi takviye yazdı
O da yumurta kalitesini arttırmak içinmiş
Bu iki ilaca 300 lira verdim ne kadar pahalı☹
İnşallah işe yararlarda parasında değilim
Klomen ucuz diye duymuştum ama bu femara 150 tl bu kadar pahalı olduğunu bilmiyodum
Eczacıya sordum sgk karşılamıyo dedi
Şu kireçlenme olayı kafama takıldı
İnşallah engel olmaz
Kireçleme neymiş ya bende ilk defa duydum. İnşallah ilaçlar işe yarar da. Femada falan yumurta geliştirici değil miydi kuzum senin ihtiyacın var mıydı ki