- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.261
Bencede boncuğum. Ben zaten bi tane doğurayım sonra düşünmeyecem ya hep kazara hamile kalacam çok istiyorum
Ahahhh cümlem biraz +18 gibi olduKalırsın inşAllah yavrumben zaten o kaza kurşunlarını da anlamış değilim
Bi kere de bizi vursa ya o kurşunlar
Ahahhh cümlem biraz +18 gibi oldu
Ahhhh 3 üz olmasın gııı o zaman kaynana bende kalır kesinBaksanaEmine Hatayli bacımız kırbaçlarla halletti olayı ne zaman +18 lafı geçse o geliyo aklıma napayım
Bide senin üçüzün oluyomuş düşünsene
O zamanda artık hamile kalmama yollarını ararsın heralde
Aminn cnmRabbim umduğuna kavuştursun
Ahhhh 3 üz olmasın gııı o zaman kaynana bende kalır kesin
Valla harbi kadın kırbaçlattı kendini bebeyi kaptı gitti
Ayyy sus gız ne doğurmasıTamam diyekde o zaman teker teker gelsinlerhiçde sesi çıkmıyo 2 haftadır girmemiş doğurdu mu gıı yoksam
Ayyy sus gız ne doğurması
İşin tuhafı ben onu kullanmayıda bilmem ha. Kendimi falakaya yatırıyormuşum
Hep sizin icin dua ediyorum kuzum.Elbette amenna..
Insallah hayirli zamanda saglikla olsun.
Kuzum kirbacin yaninda kirmizi kelepcelerde olacak o zaman bak bebek nasil geliyorAyyy sus gız ne doğurması
İşin tuhafı ben onu kullanmayıda bilmem ha. Kendimi falakaya yatırıyormuşum
Yok cnm kuccuk kizim uyanik alemlere takiliyoruzzKüçük oğluşun uyuyo mu?
KIZLAR MERHAABA.24 OCAKTA 6HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM KENDİSİ DÜŞTÜ BOŞ KESE.. 8 GÜN ÖNCE OVULASYON TESTİ YAPTIM YUMURTLAMA OLUYORMU DİYE 2 GÜN ÇİFT KOYU ÇİZGİ GÖRDÜM 3.GÜN SİLİKLEŞTİ.BUGÜN ADET SANCISI VE AFEDERSİNİZ SU GİBİ ŞEFFAF AKINTI BAYA OLDU HALA AZ AZ DEVAM ETMEKTE PET İLE GÜN BOYU KALDIM ADET OLCAM DİYE.PEÇETEYE AKINTI KARIŞIK KOYU KIRMIZI PIHTI GİBİ LEKE GİBİ BİŞEY GELDİ.HALA BEKLİYORUM ADET OLCAM DİYE 23 GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPMIŞ OLUYORUM. KORUNMASIZ 2 İLŞKİM OLDU YUMURTLAMA GÜNÜNDEN 2 GÜN ÖNCE.şuan BEL VE KARIN AĞRIM ÇOK ŞİDDETLİ.DÜŞÜKTEN SONRA KAÇ GÜN SONRA DET OLDUNUZ DÜŞÜK YAPAN VARSA ARANIZA?yada yaşadığım ne bilgisi olan var mı acaba.:/
Yok cnm kuccuk kizim uyanik alemlere takiliyoruzz
Akiyoruz alemlere :)))Akiyoruz alemlere :))
Anam kızın mı vardı senin karıştırdım
Takılın iyi ne güzel ya maşallah
haklısın boncuğumBende bilmiremaman biz böyle iyiyiz ya kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Kız tövbeler olsun ben onları kullanamamKuzum kirbacin yaninda kirmizi kelepcelerde olacak o zaman bak bebek nasil geliyor
Sen beni çok üzüyorsun ya
Canm teşekkür ederim. Döngüm 31 günde bir düşüğü sat baza alırsak daha 1 hafta var adetime .sancım gelip gidiyor yine. Hamilelik olduğunu düşünmüyorum yani en azından bir adet olsaydım. Yumurtlamam şubat 8 ve 9 da koyuydu baya.Geçmiş olsun bacım burdaki bi çok kişi düşük ya da kürtaj yaşamıştır.... Bende kürtaj oldum kendiliğinden düşmedi. Kürtaj , düşükten daha zararlı bişey. Çok şükür 32 gün sonra adet olmuştum ben. Doktorlar kürtajı ya da düşüğü adet gibi farzedin diyolar yani ona göre bi sonraki döngüde adetinin gelmesi lazım
30-40 gün içinde adet gelmesi beklenir.
Sen şuan ovulasyon testi yaptın mı peki?
Bel ve karın ağrının çok şiddetli olduğunu söylediğin için acaba parça kalma ihtimali olabilir mi diye düşündüm
İnşallah yokturda... Bence bi doktora git
Karnından baksın en azından rahmini iyi kötü görür sen düşük yaptıktan sonra kontrole gittin mi?
Yumurtlama oldumu yani..KIZLAR MERHAABA.24 OCAKTA 6HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM KENDİSİ DÜŞTÜ BOŞ KESE.. 8 GÜN ÖNCE OVULASYON TESTİ YAPTIM YUMURTLAMA OLUYORMU DİYE 2 GÜN ÇİFT KOYU ÇİZGİ GÖRDÜM 3.GÜN SİLİKLEŞTİ.BUGÜN ADET SANCISI VE AFEDERSİNİZ SU GİBİ ŞEFFAF AKINTI BAYA OLDU HALA AZ AZ DEVAM ETMEKTE PET İLE GÜN BOYU KALDIM ADET OLCAM DİYE.PEÇETEYE AKINTI KARIŞIK KOYU KIRMIZI PIHTI GİBİ LEKE GİBİ BİŞEY GELDİ.HALA BEKLİYORUM ADET OLCAM DİYE 23 GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPMIŞ OLUYORUM. KORUNMASIZ 2 İLŞKİM OLDU YUMURTLAMA GÜNÜNDEN 2 GÜN ÖNCE.şuan BEL VE KARIN AĞRIM ÇOK ŞİDDETLİ.DÜŞÜKTEN SONRA KAÇ GÜN SONRA DET OLDUNUZ DÜŞÜK YAPAN VARSA ARANIZA?yada yaşadığım ne bilgisi olan var mı acaba.:/