Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya burdaki eczanede albi ile bebe time var. Bende doģru cikardi oncekileri onlarla yapmistim.Merkeze gitmem lazm farkli marka dusunuyorum. Oncomed guvenilir onu bulamiyorum.
Eger yollar kapanmassa filan gidip gelirim carsiya nabsym.
Bulursan laboquik al bence kuzum

Yok onlar iste gulum. Farkli markalar var.
Hangileri varsa farkli farkli alirim olmassa.
Zaten carsidakilerde yan yana 2 3 tane eczane var anca.
Digerleri uzak mesafede.. yuruyup etmem lazm.
Senin yaptıkların bana attıkların hangi markaydı kuzjm

aşkım böyle sağlı sollu göbek altında bi çekiştirmeler var baya sancılı özellikle ters hareket yapınca veya gerinince
dün suyum gelmiş gibi birden şeffaf akıntı geldi
ondan önce de iki gün süren feci gazım vardı
Bunlar sadece adet belirtisi mi kuzum. :KK8::KK8:

Ya burdaki eczanede albi ile bebe time var. Bende doģru cikardi oncekileri onlarla yapmistim.Merkeze gitmem lazm farkli marka dusunuyorum. Oncomed guvenilir onu bulamiyorum.
Eger yollar kapanmassa filan gidip gelirim carsiya nabsym.

Elimde laboquick ile innovita gebelik testi var
aynı şehirde olaydık verirdim😕

Boncuğum sende kasık ağrısı var mı

Bebeğim kasık ağrım yokda ara ara akıntım oluyor yarın bi idrar tahlili yaptırayım
Gerçi akıntı bende hep varolan bişey
Adetden 2-3 gün önce de gelir bende
Bide dün sol cicişime iğne batıyodu😂
Bende hiç göğüs ağrısı olmaz normalde ama buna ağrı da denmez
yok ya ben yine adet olucam biliyorum 😣

Bebeğim kasık ağrım yokda ara ara akıntım oluyor yarın bi idrar tahlili yaptırayım
Gerçi akıntı bende hep varolan bişey
Adetden 2-3 gün önce de gelir bende
Bide dün sol cicişime iğne batıyodu😂
Bende hiç göğüs ağrısı olmaz normalde ama buna ağrı da denmez
yok ya ben yine adet olucam biliyorum 😣
Dur hele yavrum ne belirtiler geçti gitti bu topikten. Hangimiz anladıkki hemen adet olcam diyon. Ben yine unuttum senin bat neydi

Dur hele yavrum ne belirtiler geçti gitti bu topikten. Hangimiz anladıkki hemen adet olcam diyon. Ben yine unuttum senin bat neydi

Haklısın yavrum ama ben ne zaman altında bişeyler aradıysam sonunda adet oldum☹️
Düşünmemeye çalışsamda her adet zamanı akla takılıyo ...benimde çok düzenli değil ama geçen ay 20'sinde olmuştum 30-35 arasında oluyorum genelde

Haklısın yavrum ama ben ne zaman altında bişeyler aradıysam sonunda adet oldum☹
Düşünmemeye çalışsamda her adet zamanı akla takılıyo ...benimde çok düzenli değil ama geçen ay 20'sinde olmuştum 30-35 arasında oluyorum genelde
Düşünmememek elde değilki. Hayret ediyorum düşünmeyenlere de gerçekten 😂 o zaman daha varmış kuşum sana ya

Düşünmememek elde değilki. Hayret ediyorum düşünmeyenlere de gerçekten 😂 o zaman daha varmış kuşum sana ya

Bilemiyorum fındığım 🤔 evet şu düşünmeme işini nasıl başarıyolar bende şaşıyorum hele bide 8,5 aylık hamile olan ablamı sık sık görüyoken nasıl çıksın aklımdan? Biz bunu anca hamile kalıp doğurduktan sonra kafadan atarız 😏

Bilemiyorum fındığım 🤔 evet şu düşünmeme işini nasıl başarıyolar bende şaşıyorum hele bide 8,5 aylık hamile olan ablamı sık sık görüyoken nasıl çıksın aklımdan? Biz bunu anca hamile kalıp doğurduktan sonra kafadan atarız 😏
Bencede boncuğum. Ben zaten bi tane doğurayım sonra düşünmeyecem ya hep kazara hamile kalacam çok istiyorum 🙄😀

X