- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.241
Yarın alcan mı testYok ya elimde yokki. Benm iş şaibeli zaten kesinliği yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın alcan mı testYok ya elimde yokki. Benm iş şaibeli zaten kesinliği yok.
Ya burdaki eczanede albi ile bebe time var. Bende doģru cikardi oncekileri onlarla yapmistim.Merkeze gitmem lazm farkli marka dusunuyorum. Oncomed guvenilir onu bulamiyorum.Yarın alcan mı test
Bulursan laboquik al bence kuzumYa burdaki eczanede albi ile bebe time var. Bende doģru cikardi oncekileri onlarla yapmistim.Merkeze gitmem lazm farkli marka dusunuyorum. Oncomed guvenilir onu bulamiyorum.
Eger yollar kapanmassa filan gidip gelirim carsiya nabsym.
Yok onlar iste gulum. Farkli markalar var.Bulursan laboquik al bence kuzum
Senin yaptıkların bana attıkların hangi markaydı kuzjmYok onlar iste gulum. Farkli markalar var.
Hangileri varsa farkli farkli alirim olmassa.
Zaten carsidakilerde yan yana 2 3 tane eczane var anca.
Digerleri uzak mesafede.. yuruyup etmem lazm.
Neler belirtin bebeğimbenim de yarın 27. gün ama günden güne artan regl belirtileri var kızlar vu sabah test yapacaktım unuttum yarın yapıcam artık
aşkım böyle sağlı sollu göbek altında bi çekiştirmeler var baya sancılı özellikle ters hareket yapınca veya gerininceNeler belirtin bebeğim
Bunlar sadece adet belirtisi mi kuzum.aşkım böyle sağlı sollu göbek altında bi çekiştirmeler var baya sancılı özellikle ters hareket yapınca veya gerinince
dün suyum gelmiş gibi birden şeffaf akıntı geldi
ondan önce de iki gün süren feci gazım vardı
Aminn cumlemizin insallah. NASILsin canim?
Ya burdaki eczanede albi ile bebe time var. Bende doģru cikardi oncekileri onlarla yapmistim.Merkeze gitmem lazm farkli marka dusunuyorum. Oncomed guvenilir onu bulamiyorum.
Eger yollar kapanmassa filan gidip gelirim carsiya nabsym.
yaaa dusünmeniz yeterliiiElimde laboquick ile innovita gebelik testi var
aynı şehirde olaydık verirdim
Boncuğum sende kasık ağrısı var mı
yaaa dusünmeniz yeterliii
Cok tatlisiniz. Bakicaz bi caresine insallah nabalim.
Dur hele yavrum ne belirtiler geçti gitti bu topikten. Hangimiz anladıkki hemen adet olcam diyon. Ben yine unuttum senin bat neydiBebeğim kasık ağrım yokda ara ara akıntım oluyor yarın bi idrar tahlili yaptırayım
Gerçi akıntı bende hep varolan bişey
Adetden 2-3 gün önce de gelir bende
Bide dün sol cicişime iğne batıyodu
Bende hiç göğüs ağrısı olmaz normalde ama buna ağrı da denmez
yok ya ben yine adet olucam biliyorum
Dur hele yavrum ne belirtiler geçti gitti bu topikten. Hangimiz anladıkki hemen adet olcam diyon. Ben yine unuttum senin bat neydi
Düşünmememek elde değilki. Hayret ediyorum düşünmeyenlere de gerçekten o zaman daha varmış kuşum sana yaHaklısın yavrum ama ben ne zaman altında bişeyler aradıysam sonunda adet oldum☹
Düşünmemeye çalışsamda her adet zamanı akla takılıyo ...benimde çok düzenli değil ama geçen ay 20'sinde olmuştum 30-35 arasında oluyorum genelde
Düşünmememek elde değilki. Hayret ediyorum düşünmeyenlere de gerçekten o zaman daha varmış kuşum sana ya
Bencede boncuğum. Ben zaten bi tane doğurayım sonra düşünmeyecem ya hep kazara hamile kalacam çok istiyorumBilemiyorum fındığım evet şu düşünmeme işini nasıl başarıyolar bende şaşıyorum hele bide 8,5 aylık hamile olan ablamı sık sık görüyoken nasıl çıksın aklımdan? Biz bunu anca hamile kalıp doğurduktan sonra kafadan atarız