- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.281
Allah razi olsun canim Rabbim dua edenin muradini nasip etsin.Ben
Hep sizin icin dua ediyorum kuzum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim Rabbim dua edenin muradini nasip etsin.Ben
Hep sizin icin dua ediyorum kuzum.
Amin cnm insallah.Allah razi olsun canim Rabbim dua edenin muradini nasip etsin.
düşükten 1 hafta sonra gittim rahim temiz demişti dr.Yumurtlama oldumu yani..
Olduysa ihtimal vsrdir. Bende sen gibiyim ama bende agri yook. Ufak kahverengi geliyor bazen hic gelmiyor. Bi test yapsana.
Agrilarindan dolayi icerde birsey kalmis olabilirmi. Temizlendimi tamamen.
sende mi düşük yaşadın :/ çok geçmiş olsun.yumurtlama olmadı mı sendeYumurtlama oldumu yani..
Olduysa ihtimal vsrdir. Bende sen gibiyim ama bende agri yook. Ufak kahverengi geliyor bazen hic gelmiyor. Bi test yapsana.
cnm 10 gün civarı kanama leke gördüm bitti temizlendim yani.15 gündür temizleneli ve leke hiçbişi görmedim taki düne kadar o kadar.şimdi sabah test yaptım bişey de çıkmadı hani hamilelik olabilir mi diye:/Yumurtlama oldumu yani..
Ben bi yaptim cok silik cikti blmiyorum. Bende senin gibiyim. Dolu dolu kanamam oldu benmde fazlasiyla 10 gun boyunca..cnm 10 gün civarı kanama leke gördüm bitti temizlendim yani.15 gündür temizleneli ve leke hiçbişi görmedim taki düne kadar o kadar.şimdi sabah test yaptım bişey de çıkmadı hani hamilelik olabilir mi diye:/
yumurtlamandan kaç gün geçti inşlallah vardır bebişin canım. ben bu sabah yaptım normal gebelik bişey çıkmadı ama yumurtlamadan bir hafta geçti bilemedim .Ben bi yaptim cok silik cikti blmiyorum. Bende senin gibiyim. Dolu dolu kanamam oldu benmde fazlasiyla 10 gun boyunca..
Bende temiz olali 23 gun filan oldu.
Kana donmedi bide cok az geldigi icin suphelendm ama blmiyorum belkide yoktur..
Ben olup olmadigini hic blmiyorm haberim yok yani olacagni dusunmedigim icin boyle seyler dusunmedim.sende mi düşük yaşadın :/ çok geçmiş olsun.yumurtlama olmadı mı sende
Yumurtlaman yeni olmus bekle bakalim b3lkide sora cikar.. ben kendimde oldugunu sanmiyorum pek test alicam genede bi bakicam koyulasnismi.yumurtlamandan kaç gün geçti inşlallah vardır bebişin canım. ben bu sabah yaptım normal gebelik bişey çıkmadı ama yumurtlamadan bir hafta geçti bilemedim .
Olur. Birseyler varsa gorulur.şimdi size bir soru vajinal ultrasonda kist var mı yok mu belli olur mu ?
Ay kıyamam cnm çok geçmiş olsun. Bende 6.haftalıktı bugün belki kan vermeye giderm sağlık ocağına düşmüş mü diye betaYumurtlaman yeni olmus bekle bakalim b3lkide sora cikar.. ben kendimde oldugunu sanmiyorum pek test alicam genede bi bakicam koyulasnismi.
Sagol canm sanada geccmis olsun. Bende 6 hftalik yapmistm ikizdi.. Parcalar dusurdum epey.
Al test mutlaka yap derim. Güsel haberlerini bekliyorumYumurtlaman yeni olmus bekle bakalim b3lkide sora cikar.. ben kendimde oldugunu sanmiyorum pek test alicam genede bi bakicam koyulasnismi.
Sagol canm sanada geccmis olsun. Bende 6 hftalik yapmistm ikizdi.. Parcalar dusurdum epey.
Sende haber edersin durumumuz ayni hemen hemen. Ben ovulasyon tespit etmedm ama ya o yyzden şaibeli.Al test mutlaka yap derim. Güsel haberlerini bekliyorum
Testin pozitif cikardi dusmeseydi. Belki bende oyle durum vardir. Gerci en son negtif gordum ben.Ay kıyamam cnm çok geçmiş olsun. Bende 6.haftalıktı bugün belki kan vermeye giderm sağlık ocağına düşmüş mü diye beta
Geç olsun da güç olmasınBugun test almaya gidemedim esim peşimden uyandi sagolsun.habersiz alacaktim guya :)
Havada güpgünesli..
Artik yarin sabaha alicam.
Aynen tatlim. NabalimGeç olsun da güç olmasın
yani beta 20 idi en son 2 hafta önce bende 1 hafta öncede test yaptım evde çıkmadı bişey.düşmüştür bence.dün ki de kalan bişeydi düştü heralde. kan verdim sağlık ocasğına gidip öğleden sonra çıkcak sonuç bakalım.Testin pozitif cikardi dusmeseydi. Belki bende oyle durum vardir. Gerci en son negtif gordum ben.