Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama oldumu yani..
Olduysa ihtimal vsrdir. Bende sen gibiyim ama bende agri yook. Ufak kahverengi geliyor bazen hic gelmiyor. Bi test yapsana.
Agrilarindan dolayi icerde birsey kalmis olabilirmi. Temizlendimi tamamen.
düşükten 1 hafta sonra gittim rahim temiz demişti dr.

• Beğen
Reactions: H M
Yumurtlama oldumu yani..
Olduysa ihtimal vsrdir. Bende sen gibiyim ama bende agri yook. Ufak kahverengi geliyor bazen hic gelmiyor. Bi test yapsana.
sende mi düşük yaşadın :/ çok geçmiş olsun.yumurtlama olmadı mı sende

• Beğen
Yumurtlama oldumu yani..
cnm 10 gün civarı kanama leke gördüm bitti temizlendim yani.15 gündür temizleneli ve leke hiçbişi görmedim taki düne kadar o kadar.şimdi sabah test yaptım bişey de çıkmadı hani hamilelik olabilir mi diye:/

• Beğen
cnm 10 gün civarı kanama leke gördüm bitti temizlendim yani.15 gündür temizleneli ve leke hiçbişi görmedim taki düne kadar o kadar.şimdi sabah test yaptım bişey de çıkmadı hani hamilelik olabilir mi diye:/
Ben bi yaptim cok silik cikti blmiyorum. Bende senin gibiyim. Dolu dolu kanamam oldu benmde fazlasiyla 10 gun boyunca..
Bende temiz olali 23 gun filan oldu.
Kana donmedi bide cok az geldigi icin suphelendm ama blmiyorum belkide yoktur..

Ben bi yaptim cok silik cikti blmiyorum. Bende senin gibiyim. Dolu dolu kanamam oldu benmde fazlasiyla 10 gun boyunca..
Bende temiz olali 23 gun filan oldu.
Kana donmedi bide cok az geldigi icin suphelendm ama blmiyorum belkide yoktur..
yumurtlamandan kaç gün geçti inşlallah vardır bebişin canım. ben bu sabah yaptım normal gebelik bişey çıkmadı ama yumurtlamadan bir hafta geçti bilemedim .

• Beğen
yumurtlamandan kaç gün geçti inşlallah vardır bebişin canım. ben bu sabah yaptım normal gebelik bişey çıkmadı ama yumurtlamadan bir hafta geçti bilemedim .
Yumurtlaman yeni olmus bekle bakalim b3lkide sora cikar.. ben kendimde oldugunu sanmiyorum pek test alicam genede bi bakicam koyulasnismi.
Sagol canm sanada geccmis olsun. Bende 6 hftalik yapmistm ikizdi.. Parcalar dusurdum epey.

Yumurtlaman yeni olmus bekle bakalim b3lkide sora cikar.. ben kendimde oldugunu sanmiyorum pek test alicam genede bi bakicam koyulasnismi.
Sagol canm sanada geccmis olsun. Bende 6 hftalik yapmistm ikizdi.. Parcalar dusurdum epey.
Ay kıyamam cnm çok geçmiş olsun. Bende 6.haftalıktı bugün belki kan vermeye giderm sağlık ocağına düşmüş mü diye beta

• Beğen
Al test mutlaka yap derim. Güsel haberlerini bekliyorum

• Beğen
Testin pozitif cikardi dusmeseydi. Belki bende oyle durum vardir. Gerci en son negtif gordum ben.
yani beta 20 idi en son 2 hafta önce bende 1 hafta öncede test yaptım evde çıkmadı bişey.düşmüştür bence.dün ki de kalan bişeydi düştü heralde. kan verdim sağlık ocasğına gidip öğleden sonra çıkcak sonuç bakalım.

• Beğen
X