Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne yalan soyliyim cnm 2 bile cok zor ama sonrasi guzel olur inşallah evvel hayirlisi amq bide kizim olursa cok mutlu olurum
mutlaka zordur ama ne bileyim kendi kendilerine oynarlar en azından bana bulaşmazlar diye düşünüyorum 😂😂
Al bendende o kadar😂 mesela erkek bebek isteyenler topiği var 8150 sayfa var 4 senedir aktifler 😳 bizim gerçi daha 1 sene olmadı ama hız kesmememiz lazım🤔 11 ayda yinede fena sayılmayız 😍
bi ara gerçekten bayağı hararetliydik. La herkes aynı anda hamile kaldı ya😂😂😂
Evet ya öyle de yapalım bence
Ortaya karışık olsun 😂
Acaba manevi bişeyler mi yapsakkk

Al bendende o kadar😂 mesela erkek bebek isteyenler topiği var 8150 sayfa var 4 senedir aktifler 😳 bizim gerçi daha 1 sene olmadı ama hız kesmememiz lazım🤔 11 ayda yinede fena sayılmayız 😍
aa bende bi ara baktim ona erkek diye gelenlerin kac tanesi 3, 4 kiz doğurdu demekki bu islerin pek mantigi yok Allah neyi dilerse onu veriyor..bilgi edinmek icin bakıyordum tersini yapıp belku kiz tuttururum diye😂

aa bende bi ara baktim ona erkek diye gelenlerin kac tanesi 3, 4 kiz doğurdu demekki bu islerin pek mantigi yok Allah neyi dilerse onu veriyor..bilgi edinmek icin bakıyordum tersini yapıp belku kiz tuttururum diye😂

Kesinlikle canım 😂 artık ne konuşuyolarsa konu popüler konu olarak baş sayfada
Bizim neyimiz eksik 😂

Normal yollarla mümkün mü kız 3üz

Olabiliyo tabiki kuzum neden olmasın
Aşılamada da mesela ikiz ihtimali artıyomuş
Aslında bu kadının yumurtalıklarının nasıl çalıştığıyla alakalı birden fazla yumurtası gelişip çatlayanların oluyo senin yaşlarda yumurtalar daha aktif olur inşAllah😂

Olabiliyo tabiki kuzum neden olmasın
Aşılamada da mesela ikiz ihtimali artıyomuş
Aslında bu kadının yumurtalıklarının nasıl çalıştığıyla alakalı birden fazla yumurtası gelişip çatlayanların oluyo senin yaşlarda yumurtalar daha aktif olur inşAllah😂
yaaa nasıl aktif nasıl aktif😂😂
bir tane bakmak bence daha kolay gebeligi de daha kolay oluyor sanki ya
Ama ben ikiz isterdim yinede yaaa

X