Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kalp olan günleri değerlendirdim ovülasyon testi kullandım çok erken yumurtladım hemen o günü değerlendirdim dolunay vardı o etkilermiş öyle duymuştum da inanmıyordum bide sağ tarafıma yatıp ilişki oldu belimin altına yastık koydum o gün hiç sperm gelmedi tuvalete falan Perşembe Cuma peşpeşe olmuştu oyüzden az geldi sperm yani aslında herşey erkek çocuk için denenmiş oldu kız mı olur erkek mi olur bilemiyorum bide okadar yorgundumki 10 dakika uyumuşum eşim banyodayken

10 yazan güne gülücük koymuşsun o gün mü pik olmuştu kaçıncı günündü peki? Nasip işte vakti gelince Allah veriyor
Cinsiyet konusunda öyle düşünme
Sanki yumurtlama gününde hamile kalan herkesin oğlu mu var kızı olanlarda oluyor
O tür yöntemleri çok saçma buluyorum artık
Kimse Allah'ın vereceğini değiştiremez
Mesela oğlun olacaksa o dönemde denediğin için değil Allah öyle dilediği için olur
Aynı şekilde kız dilerse kız verir
Sen şimdi cinsiyete takılma da sağlıklı olsun önemli olan o. İnşallah sağlıkla kavuşursun

kizlar ne haberler varmi degisiklikler??bat yaklaşanlar?belirtiler yasayanlar?topik cok sessiz ya belli başlı 4 kisiyiz aktif galiba?

Burası eskiden kaynıyodu bilenler bilir😊
Ne muhabbetler vardı gırgır şamata, üzülenler , sevinenler vs.... 25 bin küsür mesajda ne hikayeler vardı...Çoğu kişi hamile kalınca bi biz kaldık 🤗 bat bekleyenlerin bi kısmı da inzivaya çekildi, kimileri sessiz takipte, kimileri de yıldı galiba 🙄
Doğum yapan annelerimizden Hayhatun Hayhatun hala ara ara yazar, o sayfamızın sadık takipçilerinden biri😊
Onun dışında sayfamızın konuşkan aktif kıpır kıpır şirinesi K KurkmantoluS 😍
Ağır ablamız fer_nur fer_nur 🤗 o da eskilerden...
benibekleyin benibekleyin kızımızda eski takipçilerden ama uzun zamandır görünmüyo kendisini tekrar meydanlara bekliyoruz 😂
Listedeki diğer hamişlerimizde doğum telaşında heralde🤗
sukufenazz sukufenazz nerelerdesin canım sende epeydir görünmüyosun?

Burası eskiden kaynıyodu bilenler bilir😊
Ne muhabbetler vardı gırgır şamata, üzülenler , sevinenler vs.... 25 bin küsür mesajda ne hikayeler vardı...Çoğu kişi hamile kalınca bi biz kaldık 🤗 bat bekleyenlerin bi kısmı da inzivaya çekildi, kimileri sessiz takipte, kimileri de yıldı galiba 🙄
Doğum yapan annelerimizden Hayhatun Hayhatun hala ara ara yazar, o sayfamızın sadık takipçilerinden biri😊
Onun dışında sayfamızın konuşkan aktif kıpır kıpır şirinesi K KurkmantoluS 😍
Ağır ablamız fer_nur fer_nur 🤗 o da eskilerden...
benibekleyin benibekleyin kızımızda eski takipçilerden ama uzun zamandır görünmüyo kendisini tekrar meydanlara bekliyoruz 😂
Listedeki diğer hamişlerimizde doğum telaşında heralde🤗
sukufenazz sukufenazz nerelerdesin canım sende epeydir görünmüyosun?
hadi biraz canlandıralım şu topiği ya. Başka topikler vızır vızır. Bizim kızlar tırt çıktı

X