Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zor ya benim çevremdede var asker eşi olanların düzenli bi hayatları olmuyo Allah yardım etsin .... Zaten burda durdukça bu düşünceden hiç uzaklaşamazki kafamız
Benim eşimde buraya girmeme uyuz oluyo
her akşam gördüğünde yinemi ordasın şu kadınlar günü başıma bela oldu diyo😆
Napayım sıkılıyorum insanlarada belki biraz faydam olur diyorum
Amin canim guzl yanlarida var bu meslegin ama zorlugu cok cocugu olanlar doguda okula gonderemuyor olmayanlar ara veriyo 😄 hakkimizda hayirlisi. Ben gizli giriyorum valla kiziyo bana da esim . Ama bidahaki aya noo 😂

Amin canim guzl yanlarida var bu meslegin ama zorlugu cok cocugu olanlar doguda okula gonderemuyor olmayanlar ara veriyo 😄 hakkimizda hayirlisi. Ben gizli giriyorum valla kiziyo bana da esim . Ama bidahaki aya noo 😂

Bende onun dizilerini izlemesine sinir oluyorum mesela...kozum bu zaten o zaman sende dizileri bırak bende telefonu bırakayım diyorum😄 ay doğuya gitmekde en zorudur ya Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım🤲

Kızlar benimde bat 6 nisan.... ama bugün ovulasyonda 16.gün hala negatif sanirim bu ay yumurtlama olmadi.yinede regliye kadar test yapmaya devam edicem.

Kızlar benimde bat 6 nisan.... ama bugün ovulasyonda 16.gün hala negatif sanirim bu ay yumurtlama olmadi.yinede regliye kadar test yapmaya devam edicem.

Ekliyorum senide canım...çift çizgi çıkmıyormu yani? Belki geç yumurtlayacaksın şu aralar gebelik için en uygun dönem yinede bırakma bence...gecikmen oluyomu

Ekliyorum senide canım...çift çizgi çıkmıyormu yani? Belki geç yumurtlayacaksın şu aralar gebelik için en uygun dönem yinede bırakma bence...gecikmen oluyomu

hafif Pko luyum canim reglim duzensiz. 5yasinda oglum var.kardeş istiyor... 5 ay klomen catlama ignesi kullandim 2 asilama oldum. Ilk asilamam kimyasal oldu.kan pirtilasmam varmis. Doktor 3 ay ara verdi tedaviye. kendinden olur diye umut ediyorum. ikinci cizgi var ama koyulasmiyor.

Adetin bittiğinden beri mi test yapıyorsun? Ben başka bi konuda görmüştüm adetlerine 2 3 gün kala yumurtlama oluyordu döngün ne kadar?

Adetin bittiğinden beri mi test yapıyorsun? Ben başka bi konuda görmüştüm adetlerine 2 3 gün kala yumurtlama oluyordu döngün ne kadar?

Evet canim bende gecen ay yasadim mesela reglinin 3.günü gittim 17mm yumurtam vardi ama kist oldu.30gün döngüm. Coraspin kullandigimdan bu ay reglim 10gün sürdü ama ben reglinin 5.günü test yapmaya basladim.13.günde koyulasir gibi oldu sonra siliklesti.

hafif Pko luyum canim reglim duzensiz. 5yasinda oglum var.kardeş istiyor... 5 ay klomen catlama ignesi kullandim 2 asilama oldum. Ilk asilamam kimyasal oldu.kan pirtilasmam varmis. Doktor 3 ay ara verdi tedaviye. kendinden olur diye umut ediyorum. ikinci cizgi var ama koyulasmiyor.

Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin🤲 oğluşunada maşallah😘 Kan pıhtılaşman ilk hamileliğindede varmıydı peki cnm? Çizgi iğnenin etkisimi ? 🤔 Son aşılaman ne zamandı

Screenshot_2019-03-18-19-01-00.png 20190321_154847.jpg testler bu sekilde.

Tatlım ama herkesin döllenmesi aynı şekilde olmazki.... Herkesin yumurtlama döllenme süresi aynı olmaz adet gelmeden çıkanlarınki belki erken döllendi.... Hem onlar erken gebelik testi yapıyo senin yaptığın normalmiydi yoksa erken gebelik testimiydi
Konunuza tam hakim degilim. Yine de yazmak istedim
3. Cocugumu bat a 5 gun kala 5 liralik testle ogrendim
Ikinci cizgi silik cikmisti.
Bat gunu test yaptim degerim cok dusuktu. Hatta basta doktorum bile dusuk yaptigimi zannetti. Surekli testi tekrarladik.
Kalp atisini 8. Hafta sonunda duydum.
Yani gorune bilir 5 gun kala

Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin🤲 oğluşunada maşallah😘 Kan pıhtılaşman ilk hamileliğindede varmıydı peki cnm? Çizgi iğnenin etkisimi ? 🤔 Son aşılaman ne zamandı

Canim son asilamam 2 ay onceydi .bu ay igne ilac kullanmadim. Sadece hayit hapi iciyorum 20gundur belki son umut faydasi olur diye kendi kafama gore eczaneden aldim doktira sordum kullanabilirsin dedi.. Ilk hamileligimde pirtilasma gibi bir problem ya yoktu ya da etkilemedi. 3 yilda 3 tane kimyasalim oldu. Allah im herkese nasip etsin aratmasın.

Konunuza tam hakim degilim. Yine de yazmak istedim
3. Cocugumu bat a 5 gun kala 5 liralik testle ogrendim
Ikinci cizgi silik cikmisti.
Bat gunu test yaptim degerim cok dusuktu. Hatta basta doktorum bile dusuk yaptigimi zannetti. Surekli testi tekrarladik.
Kalp atisini 8. Hafta sonunda duydum.
Yani gorune bilir 5 gun kala

Görünebilir yumurtlama ve döllenme zamanıyla ilgili bişey tabi ama genelde görünmediği için negatifi görmek insanın moralini ve motivasyonunu tamamen düşürüyo doktorlar bile adeti bekleyin diyolar
O negatifi göreceğime hiç yapmam daha iyi
Benim fikrim tabi bu😊 en azından adet gününü beklemek bana daha mantıklı geliyo

Çok enteresan sanki en alttaki 13 daha koyu yumurrlamadıysan hiç çizgi çıkmaz benim yumurtlamadığım zamanlarda silik bike çıkmıyo. Doktora gözüktün mü hiç

Evet canim bende 13 unde galiba oluyor dedim sonra siliklesti sobra bugün yani 16.gün tekrar koyulasti biraz. Bende hafif pko var ondan mi oldu anlamadim. Bu lh testleri uzay mekigi kullanmak gibi geliyor bana.

X