Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaaa çok tatlısın çok teşekkürler. Daha çıkaramıyorum tadını vallahi, bi doktor da onaylasın o zaman içim rahat edicek sanırım. 2 ay önce de gebe kalmıştım hcg 20 olmuştu ama kimyasal olmuştu

Kızlar birde kaç mm yumurtam doktora sormadım ama ultrason kağıdından anlayan var mı?

Eklentiler

• B0E3B075-3699-4094-AA63-F1BFA12EC145.jpeg
    91,3 KB · Görüntüleme: 42

Sen gönlünü ferah tut arkadaşım. Embriyo sağlıklıysa rahim onu kucaklayacak

Her gün havuç suyu içmelisin. Tutunması için birebir

va

valla suan arastırıyorum cok kısı bole hamıle kaldım yazmıs cok sasırdım
Bende çok araştırdım canım ama dikkat etmek lazım üşümemek lazımmış ve sana yardımcı olması gereken biri olmalı tekrardan maydanoz suyunu ısıtmak için sonra duş alınmamalı denildi bende vazgeçtim

Evet ilk 3 ay sabah akşam aç karnına taze sıkılmış havuç suyu düşüğü engelliyor. Amniyos sıvısı sağlıyor 3-4 havuçdan bir bardak çıkıyor hemen hemen
Hemen bu geceden baslayayim. Sonra da sabahlari icerim. Kasik agrim var suan. Cok yeni oldugu icin mi antibiyotik kullandigim icin mi bilmiyorum

Ohhh Elhamdulillah yaaaaa. Adetine kaç var yada gecikti mi canımmm
Bugün adet olmam lazımdı canım 2 gün sonra yeniden Bi kan vericem bakalım çok sancım var inşallah bir sıkıntı yoktur. Bi çocuğum var çok şükür ama onda böyle ağrılarım olmamıştı Değerim de daha yüksekti. Tedirginim işte biraz hayırlısı herşeyi. Daha eşime bile diyemedim netleşsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…