- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.521
Ne duasıymış kızlarrrMavi Boncugumm canım dua atmıştım ya
O duayı nerde üzgün, çaresiz biri görsen atar mısın
Özellikle hamile olmak isteyenlere
Geçen birime verirken de dedi
Sen de vermişsin ona hatta :)
E devlet şifrenle de giriyorsun e nabıza kuzummE nabızda nasıl bakılıyor ki tc ile mi
Yok yok gayet iyi maşaAllah. Sen hiç canını sıkmaa. Gebeliğinin tadını çıkarÖyle aman aman bir uçuş olmamış. Yolunda gidiyor değerler ☺☺ Bazen hcg değerleri hastanelere göre farklılık gösterebiliyor. Eğer sen adete 4 kala kan vermeseydin, 2 gün kala verseydin ve 90 çıksaydı hiçbir sorun olmayacaktı dimi Öyle düşün ve rahatla.
Adet gecikmesinden önceki değerlerede çok takılmayın derler
Olmaz canım benimYumurtlama da yapılırsa ne olur ki
Lütfen inanarak yap ve hayırlısını isteNe duasıymış kızlarrr
Doğru diyosun canım dikkat edeyim bende yapcam bu ay yineOlmaz canım benim
Yumurtlama en işlevli zaman
Engelleyebilir allah korusun
Yumurtlamaya kadar kürler
Canım e-nabizda çıkmıştır şimdi belki
E devlet şifrenle de giriyorsun e nabıza kuzumm
Yaaa çok tatlısın çok teşekkürler. Daha çıkaramıyorum tadını vallahi, bi doktor da onaylasın o zaman içim rahat edicek sanırım. 2 ay önce de gebe kalmıştım hcg 20 olmuştu ama kimyasal olmuştu
ne işe yarıyor acabaBir litre süte bir demet maydanozu parçalayarak at
Kaynadıktan sora üstüne otur
Regl biter bitmez iki gün üstüste yap
Yumurtlamada yapma şakın
Oyle miyimis bnde iceyim bari. Suan antibiyotik kullaniyorum cunkuSen gönlünü ferah tut arkadaşım. Embriyo sağlıklıysa rahim onu kucaklayacak
Her gün havuç suyu içmelisin. Tutunması için birebir ☺
Bende bunu çok araştırdım ama cesaret edip yapamadım rahmi temizliyormuş gebeliği kolaylaştırıyormuş canımne işe yarıyor acaba
vaBende bunu çok araştırdım ama cesaret edip yapamadım rahmi temizliyormuş gebeliği kolaylaştırıyormuş canım
valla suan arastırıyorum cok kısı bole hamıle kaldım yazmıs cok sasırdımBende bunu çok araştırdım ama cesaret edip yapamadım rahmi temizliyormuş gebeliği kolaylaştırıyormuş canım
Bende çok araştırdım canım ama dikkat etmek lazım üşümemek lazımmış ve sana yardımcı olması gereken biri olmalı tekrardan maydanoz suyunu ısıtmak için sonra duş alınmamalı denildi bende vazgeçtimva
valla suan arastırıyorum cok kısı bole hamıle kaldım yazmıs cok sasırdım
Oyle miyimis bnde iceyim bari. Suan antibiyotik kullaniyorum cunku
Hemen bu geceden baslayayim. Sonra da sabahlari icerim. Kasik agrim var suan. Cok yeni oldugu icin mi antibiyotik kullandigim icin mi bilmiyorumEvet ilk 3 ay sabah akşam aç karnına taze sıkılmış havuç suyu düşüğü engelliyor. Amniyos sıvısı sağlıyor3-4 havuçdan bir bardak çıkıyor hemen hemen
Bugün adet olmam lazımdı canım 2 gün sonra yeniden Bi kan vericem bakalım çok sancım var inşallah bir sıkıntı yoktur. Bi çocuğum var çok şükür ama onda böyle ağrılarım olmamıştı Değerim de daha yüksekti. Tedirginim işte biraz hayırlısı herşeyi. Daha eşime bile diyemedim netleşsin diyeOhhh Elhamdulillah yaaaaa. Adetine kaç var yada gecikti mi canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?