• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam hanımlar

Bi kaç gün önce de yazmıştım.
Rahim filmi çekildim tüplerimden biri kapalı imiş onu öğrendim ve şu an iki tüpümde açık.
Öncelikle bir çok yerde farklı farklı yorumlar okudum ki hakverirsiniz baya da korktum hgs filminden ama belki okuyanlara bir faydası olur diyerekten yazmak istedim.
Evet açık tüp için ilaç verirken acı hissetmedim az bişey sancı oluyor ama kapalı tüpte ağrım oldu o da maksimum 1 dk odadan çıktığımda sancım ve hafif ağrım vardı ama İnan’ın işlem bitince herşey bitiyor korkmayın ve yaptırın doktorunuz talep ettiyse.
Kanama hafif devam ediyor 2-3 gün normalmiş zaten çok az ve hafif pembe şekilde.
Bir gün ilişki için ara ver dedi doktorum dün boş geçtik.
Bugün tekrar gittim kontrol için ve Bingo yumurtam var bu arada ben geç yumurtluyorum zannediyordum diğer kontrolde öle çıkmıştı ama sanırım değişebiliyor şu an yumurtan var dedi ve ovıtrelle 250 mcg iğne verdi (karından vuruluyor) bugün ve 3 gün üst üste ilişki dedi ve Cuma tekrar gel dedi.
Bu Arada eşimde spermiogram testi yaptırdı onunda sorun yokmuş.
Doktora göre hamile kalmama engel hiç birşey yok bu ay için :) hayırlısı ile bekliyoruz dediğim gibi herkes gibi bende bayaaaa korkan biriydim ama 2 dk sancı ve ağrı sanırım anne olmak için hiç birşey ❤️
Herkesin kalbinden geçen dileği kabul olsun❤️ Umarım bir gün bende mutlu bir haber yazabilirim buraya 🎈
Sormak istediğiniz birşey olursa bildiğim birşey ise yardımcı olmak isterim🎈

Rabbim aynı acıyı yaşatmasın😔
Çok şükür ki rahmin alınmadı💗 kullandığın antibiyotik zararlı değilmi canım aman bişey olmasında
Doktor zarar vermez diye verdi canim o yuzden bnde her gun test yapiyorum. Ama gecmedi dişim bir turlu dolgunun ustte acik yeri kalmis zaten birde yandan disim tekrar kirildi birde iltihaplandi dusun yani agrisi dayanilmaz oluyor. Kac gundur cok zor durumdayim. Doktor yarin insallah cektirebilirsin der

Aynen kuzum çoğu gitti çocuğu olanlarda girmiyor artık... Selinokay 'ı hatırlıyormusun o da nick değiştirdi ama beni görmüş profil resmimden tanımış bana yazdı o da burda listede adı
@Smile Forever 🙂
Ben ilk kan testimi 28 martta adet günümde yaptırmıştım 170'di 2.yi 5 gün sonra yaptırdım 2 Nisan'da 1860 çıktı çok şükür...
Dün keseyi görmeye gittim bekliyoruz bakalım
Allah yavrularımıza sağ salim kavuştursun
Aynı zamana denk gelmişiz ne güzel 💗
Sen ne zaman nasıl öğrendin? Oğlun vardı dimi kaç yaşında oldu büyüktü ama o öyle hatırlıyorum
Evet canim oglusum var bir tane 5 yasina girecek artik oda kardes diye tepiniyor evde :KK48: normalde pazar gunu adet gunum iste ben cumartesi öğrendim. Dis cektirmeye gidecektim icimden bir ses yarin adet gunun test yap ne olur ne olmaz dedi

Doktor zarar vermez diye verdi canim o yuzden bnde her gun test yapiyorum. Ama gecmedi dişim bir turlu dolgunun ustte acik yeri kalmis zaten birde yandan disim tekrar kirildi birde iltihaplandi dusun yani agrisi dayanilmaz oluyor. Kac gundur cok zor durumdayim. Doktor yarin insallah cektirebilirsin der

Ayy Allah yardımcın olsun diş ağrısı çok kötü ya aksilik tamda hamileliğe denk geldi
Karanfil iyi geliyomuş ama bebeğe zararı olurmu bilmiyorum çene dişin heralde dimi çekerlerken anestezi yapacak🤔 Allah kurtarsın tez vakitte🤲 şuan nasıl çok ağrıyormu?

Ayy Allah yardımcın olsun diş ağrısı çok kötü ya aksilik tamda hamileliğe denk geldi
Karanfil iyi geliyomuş ama bebeğe zararı olurmu bilmiyorum çene dişin heralde dimi çekerlerken anestezi yapacak🤔 Allah kurtarsın tez vakitte🤲 şuan nasıl çok ağrıyormu?
Karanfil falan biraz olsun bile etki etmedi o kadar kotu yani dusun. Fren yağı var pamugu bandirip koyuyorum uyusturuyor orayi onca oyle durabiliyorum. Yemek falan yedim mi iki kat kotu oluyor. Yerlere carpiyorum resmen kendimi acidan düşün. Yarin biran once kurtulurum insallaah dua edin bana

Evet canim oglusum var bir tane 5 yasina girecek artik oda kardes diye tepiniyor evde :KK48: normalde pazar gunu adet gunum iste ben cumartesi öğrendim. Dis cektirmeye gidecektim icimden bir ses yarin adet gunun test yap ne olur ne olmaz dedi

İyi yapmışsın malum olmuş🤭🤭 inşaallah oğluşlarımız kardeşlerine kavuşurlar🥰🌹👩‍❤️‍👩

Karanfil falan biraz olsun bile etki etmedi o kadar kotu yani dusun. Fren yağı var pamugu bandirip koyuyorum uyusturuyor orayi onca oyle durabiliyorum. Yemek falan yedim mi iki kat kotu oluyor. Yerlere carpiyorum resmen kendimi acidan düşün. Yarin biran once kurtulurum insallaah dua edin bana

Of offff😣 Rabbim tez zamanda kurtarsın canım🤲

Hanımlar bırsey danısmak istiyorum persembe Dr kontrolum var yumurtaların buyuyup buyumedıgını kontrol edecek kontrole kadar gebelik olusma ihtimali var mı sizce yani hadı oldu diyelim alttan muayene zarar vermez mi anlasılır mı olup olmadıgı 1 haftalık bir ilişki sonucu persembe kontrol var aklıma takılıyor persembe den sonra mı olusacak diye bekliyor Dr sormak aklıma gelmedi

Herkese merhaba arkadaşlar bizde tam 14 aydır gebelik için uğraşıyoruz. Tam bu ay ben de eşim de doktora gittik, ikimizede sağlıklısınız dendi ve ben sanırım hamileyim.

Benim bat 10 nisan,

Ama ben 6 nisanda kan testi yaptırdım beta hcg 26 çıktı yani adete 4 gün kala,
ardından 8 nisanda yeniden yaptırdım bu sefer 90 çıktı adete 2 gün kala,

Bu sonuçlara göre hamileyim sanırım :)

Açıkçası 26 dan sonra 2 kat değil daha çok yükselmesi beni korkuttu, doktor randevum da cuma günü.

Tecrübeli olanlardan biraz yorum alabilir miyim acaba?

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım.

Birde bu günlerde ne yapmam gerekiyor, sağlıkla tutunabilmesi için falan...

Bana aile hekimi 2 gün sonra gelsen daha iyi çıkar sonuçlar dedide ondan dedim canım ama ben genelde ertesi güne alıyorum doktor yarın gel diyor ondan demekki her yerde farklı oluyo🤔

Bekledikçe sonuç farklı mı çıkıyor ilk defa duydum :KK55: Neyse hayırlısı olsun yaaa. Yerine göre değişiyormuş demekki. Sen tekrar kan vermiş miydin artışı nasıl yavrucuğunun 🤗

Herkese merhaba arkadaşlar bizde tam 14 aydır gebelik için uğraşıyoruz. Tam bu ay ben de eşim de doktora gittik, ikimizede sağlıklısınız dendi ve ben sanırım hamileyim.

Benim bat 10 nisan,

Ama ben 6 nisanda kan testi yaptırdım beta hcg 26 çıktı yani adete 4 gün kala,
ardından 8 nisanda yeniden yaptırdım bu sefer 90 çıktı adete 2 gün kala,

Bu sonuçlara göre hamileyim sanırım :)

Açıkçası 26 dan sonra 2 kat değil daha çok yükselmesi beni korkuttu, doktor randevum da cuma günü.

Tecrübeli olanlardan biraz yorum alabilir miyim acaba?

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım.

Birde bu günlerde ne yapmam gerekiyor, sağlıkla tutunabilmesi için falan...

Yok yok gayet iyi maşaAllah. Sen hiç canını sıkmaa. Gebeliğinin tadını çıkar 🤭🤭 Öyle aman aman bir uçuş olmamış. Yolunda gidiyor değerler ☺️☺️ Bazen hcg değerleri hastanelere göre farklılık gösterebiliyor. Eğer sen adete 4 kala kan vermeseydin, 2 gün kala verseydin ve 90 çıksaydı hiçbir sorun olmayacaktı dimi 🤗 Öyle düşün ve rahatla.

Adet gecikmesinden önceki değerlerede çok takılmayın derler :KK52:

Back