- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.541
Bekledikçe sonuç farklı mı çıkıyor ilk defa duydumNeyse hayırlısı olsun yaaa. Yerine göre değişiyormuş demekki. Sen tekrar kan vermiş miydin artışı nasıl yavrucuğunun
Hemen bu geceden baslayayim. Sonra da sabahlari icerim. Kasik agrim var suan. Cok yeni oldugu icin mi antibiyotik kullandigim icin mi bilmiyorum
Yok canım sağlık ocağında verdim en son
Toplam 2 kere verdim yani dahada baktırmadım inşaAllah iyidir kuzularımız
Mavi Boncugumm canım dua atmıştım ya
O duayı nerde üzgün, çaresiz biri görsen atar mısın
Özellikle hamile olmak isteyenlere
Geçen birime verirken de dedi
Sen de vermişsin ona hatta :)
Keske bilseydin cünkü soğan suyu yükseltiyor onuCanım enabızdan baktımda şimdi hiç prolaktin seviyeme bakılmamış. Bilmiyorum o yüzden normal mi değil mi
Canim playstore indir canim kayit ol butun tahlilerin cikiyor zaten benimde yarin ogleden sonra cikar demisti ama kan verdigim akşamında çıkmıştıE nabızda nasıl bakılıyor ki tc ile mi
Doktorun ismi bile yokmu benim ilk çıkmamıştı ama doktorun ismi vardir gittigime dair halla halla niye cikmamiski acaba biraz sonra tekrar dene canimŞimdi baktımdaa ilk büyük hastanede verdiğim gözüküyor ama geçen sağlıkocağında verdiğim dahi listede çıkmamış canım yaa
Doktorun ismi bile yokmu benim ilk çıkmamıştı ama doktorun ismi vardir gittigime dair halla halla niye cikmamiski acaba biraz sonra tekrar dene canim
Benimde geçmişteki gozukmuyor acaba e nabız indirdikten sonra kan vermeye gidince mi oyle cikti ondan once indirmedigimiz icin cikmamista olabilir mi Ben de şaşırdım simdiGeçen perşembe sağlık ocağında verdiğim kan bile gözükmüyor sistemde. Ama büyük hastanede verdiğim gözüküyor. Keşke çıksaydı yaa
Benimde geçmişteki gozukmuyor acaba e nabız indirdikten sonra kan vermeye gidince mi oyle cikti ondan once indirmedigimiz icin cikmamista olabilir mi Ben de şaşırdım simdi
Bundan sonrakiler hepsi cikar canim cunku saglik ocagindakilerin hic biri yok benimde gecmistekiler ama e nabiza uye olduktan sonra saglik ocaginada gitsem hemen cikiyor bundan sonra butun tahlillerine ordan bakabilirsinYok canım yaa. E nabıza şimdi kayıt oldum ama 1 nisandaki büyük hastane sonucum gözüküyor mesela. Neyse ya yarın öğreneceğiz nasıl olsa. Ama olsaydı iyi olurdu arayıp öğrenmekten iyiydi
Bundan sonrakiler hepsi cikar canim cunku saglik ocagindakilerin hic biri yok benimde gecmistekiler ama e nabiza uye olduktan sonra saglik ocaginada gitsem hemen cikiyor bundan sonra butun tahlillerine ordan bakabilirsin
Ben gerek olup olmadığımı bilmiyorum ama yaptığım günün ertesi gün sarı yoğun bi akıntım oldu. Heralde içim temizlendi dedim ondan tekrar yapcamValla ben cesaret edip yapamadım inşallah gerekte kalmaz hiç birimize ☺
Evet canım zaten kötü kokuyor tekrar kullanılacak olsa bile saklayamazsın ki.anladım pekı ıkıncı gunde mı sıfırdan kaynattınız malzemeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?