- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #3.481
O zaman nerden cikarmis pcoyuCan
ım bunlara hiç bakılmamış benim. Tsh falan var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman nerden cikarmis pcoyuCan
ım bunlara hiç bakılmamış benim. Tsh falan var
Soğan kürünü nasıl uyguladın canım hatırlıyor musun? Benim adetim biteli 2 3 gün oluyor şimdi uygulamaya başlasam olur mu? Gebelik olucakken ters etki yapıp olmama gibi birşey olur mu endişeliyim açıkcası. Bu ayda düzenli ilişki deneyip bir sonraki aya mı bıraksam kürü?Bencede baska bir dr git iste bazi dr biz sorarsak soyluyor
Benim iki tane cocugum var canim 3.yu subatta kaybettim kalbi durdugu icin
Ben once Rabbimin izniyle sonrada alternatif tipla hamile kaldim diyebilirim oglumda sogan suyu kürü
Kizimdada bögürtlen kökü ve hayit hapi vesile oldu
3.supriz olmustu ama kaybettim sonra esimle ben cok uzulduk ve tekrar denemeye basladik biraz uzun oldu
Valla bende anlamadım canım bazı doktorlara güven olmuuor maalesef insanı yanıltıyorlar.O zaman nerden cikarmis pcoyu
Cümle isteyenlere de inşallah bitanemAllah seni ne etmesin emi kuzum insallah tez vakitte nasip olur
Polikistik over, Kist ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!Soğan kürünü nasıl uyguladın canım hatırlıyor musun? Benim adetim biteli 2 3 gün oluyor şimdi uygulamaya başlasam olur mu? Gebelik olucakken ters etki yapıp olmama gibi birşey olur mu endişeliyim açıkcası. Bu ayda düzenli ilişki deneyip bir sonraki aya mı bıraksam kürü?
İnşallah canım cümle isteyenlerede nasip etsin mevlamCanım seninde bu ay nasip olur inşallah hayırlısıyla :)
Tebrik ederim canim saglikla ilerlesin insallahDeğerim 60 çıkmış pozitif dedi ama mutlaka kadın doğuma gitmelisin yükselmesi lazım dedi...
Polikistik over, Kist ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Ben bu sekilde yaptim canim sabah ve aksam yemeginden once ictim
Sen bilirsin canim
O zaman insallah gerek kalmaz hamile kalirsin canimTeşekkürler canım sanırım bir sonraki aya bırakıcam bunu.
Canim benide ekleyebilir misin lutfen. Sat 3 mart Mavi Boncugumm
maydonoz süt buharı nasıl oluyorAllah razı olsun canım
Hiç belirtim olmadı
Pko vb yoktu
Uzun süredir olmuyordu
Yaşım da 30 üstü
Doğal yolla oldu ama sebepsiz infertilite idi
Maydanoz süt buharı yaptım
Vesile olmuş olabilir
Hatirladim canim hatirlamam mi . Evet ne guzel denk gelmis zamanlarimiz da cok yakin hemde. Malesef ikinci nasip olmadi 8. Ayimda kaybettim. Bir seneyi gecti site simdi tekrar hamileyim rabbim u sefer kucagima almayi nasip etsin insallahOoo canım hoşgeldin ya beni hatırladınmı eski nickim Fm-ist 'di nasılsın yaa epeydir konuşamadık senin 2.bebiş olmuştu dimi? Ne güzel denk geldik
O gruba daha yazan yok uzun zamandır ben ara ara bakıyordum ama kayboldu bende konu açayım dedim burda adetin geçmiş hamilemisin yoksa?
Hatirladim canim hatirlamam mi . Evet ne guzel denk gelmis zamanlarimiz da cok yakin hemde. Malesef ikinci nasip olmadi 8. Ayimda kaybettim. Bir seneyi gecti site simdi tekrar hamileyim rabbim u sefer kucagima almayi nasip etsin insallah
Rabbik kimseye yasatmasin insallah canim. Plasenta benden erken ayrilmis rahmimin arkasina yapismis. Kanama ile gittim. Son anda beni kurtarabilmisler sadece. Zor bir ameliyat gecirdim. Rahmimi falan alacaklarken son anda kurtarmislar yani. Simdi de adet gunum pazar günüydü iste. Cumartesi dişimden dolayi uyice kotu olunca doktora gitmeden test yapayim dedim aslinda aklimda yoktu ama varmis megerse. Cumartesiden bu yana her gun test yapiyorum disimden dolayi antibiyotik kullaniyorum. Hepsinde cizgim pozitif cikti cok sukur. Ama kan testi yaptirmadim daha yarin giderim insallahAyyy canım benim çok üzüldüm başın sağolsun cennette şefaatçin olsun meleğin inşaallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın acını deşmek istemem ama merak ettim neden kaybettin bebeğini? ☹
Kaç haftalıksın şimdi gittinmi doktora
Eskilerden pek kimse kalmadi. Çoğu da isim degistirdi falan bilemiyoruz artik. Kan testi yaptirdin mi ben yaptirmadim daha Mavi Boncugumm
Rabbik kimseye yasatmasin insallah canim. Plasenta benden erken ayrilmis rahmimin arkasina yapismis. Kanama ile gittim. Son anda beni kurtarabilmisler sadece. Zor bir ameliyat gecirdim. Rahmimi falan alacaklarken son anda kurtarmislar yani. Simdi de adet gunum pazar günüydü iste. Cumartesi dişimden dolayi uyice kotu olunca doktora gitmeden test yapayim dedim aslinda aklimda yoktu ama varmis megerse. Cumartesiden bu yana her gun test yapiyorum disimden dolayi antibiyotik kullaniyorum. Hepsinde cizgim pozitif cikti cok sukur. Ama kan testi yaptirmadim daha yarin giderim insallah