• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekledikçe sonuç farklı mı çıkıyor ilk defa duydum :KK55: Neyse hayırlısı olsun yaaa. Yerine göre değişiyormuş demekki. Sen tekrar kan vermiş miydin artışı nasıl yavrucuğunun 🤗

Yok canım sağlık ocağında verdim en son
Toplam 2 kere verdim yani dahada baktırmadım inşaAllah iyidir kuzularımız🥰💗

Hemen bu geceden baslayayim. Sonra da sabahlari icerim. Kasik agrim var suan. Cok yeni oldugu icin mi antibiyotik kullandigim icin mi bilmiyorum

Aynıyız canımm. Bende de oluyor kasık ağrısı 🤗 Normal inşaAllah ❤️ Ama fazla ayakta kalma. Ağrı geldiğinde ayağının altına yastık koyup uzan biraz. Bir de folik asit alıyorsun dimi?

Mercimek, fasulye, ıspanak, brokoli, yumurta, patlıcan, muz gibi besinlerde de bulunuyor

Şimdi baktımdaa ilk büyük hastanede verdiğim gözüküyor ama geçen sağlıkocağında verdiğim dahi listede çıkmamış canım yaa
Doktorun ismi bile yokmu benim ilk çıkmamıştı ama doktorun ismi vardir gittigime dair halla halla niye cikmamiski acaba biraz sonra tekrar dene canim

Doktorun ismi bile yokmu benim ilk çıkmamıştı ama doktorun ismi vardir gittigime dair halla halla niye cikmamiski acaba biraz sonra tekrar dene canim

Geçen perşembe sağlık ocağında verdiğim kan bile gözükmüyor sistemde. Ama büyük hastanede verdiğim gözüküyor. Keşke çıksaydı yaa

Geçen perşembe sağlık ocağında verdiğim kan bile gözükmüyor sistemde. Ama büyük hastanede verdiğim gözüküyor. Keşke çıksaydı yaa
Benimde geçmişteki gozukmuyor acaba e nabız indirdikten sonra kan vermeye gidince mi oyle cikti ondan once indirmedigimiz icin cikmamista olabilir mi Ben de şaşırdım simdi

Bende bunu çok araştırdım ama cesaret edip yapamadım rahmi temizliyormuş gebeliği kolaylaştırıyormuş canım
M Merve788 kızlar ben geçen ay yaptım. Bildiğim bi yan etkisi olmadı. Ama 3-5 gün yapmak gerekiyordu ben 2 gün yapabildim

Benimde geçmişteki gozukmuyor acaba e nabız indirdikten sonra kan vermeye gidince mi oyle cikti ondan once indirmedigimiz icin cikmamista olabilir mi Ben de şaşırdım simdi

Yok canım yaa. E nabıza şimdi kayıt oldum ama 1 nisandaki büyük hastane sonucum gözüküyor mesela. Neyse ya yarın öğreneceğiz nasıl olsa. Ama olsaydı iyi olurdu arayıp öğrenmekten iyiydi

Yok canım yaa. E nabıza şimdi kayıt oldum ama 1 nisandaki büyük hastane sonucum gözüküyor mesela. Neyse ya yarın öğreneceğiz nasıl olsa. Ama olsaydı iyi olurdu arayıp öğrenmekten iyiydi
Bundan sonrakiler hepsi cikar canim cunku saglik ocagindakilerin hic biri yok benimde gecmistekiler ama e nabiza uye olduktan sonra saglik ocaginada gitsem hemen cikiyor bundan sonra butun tahlillerine ordan bakabilirsin

Bundan sonrakiler hepsi cikar canim cunku saglik ocagindakilerin hic biri yok benimde gecmistekiler ama e nabiza uye olduktan sonra saglik ocaginada gitsem hemen cikiyor bundan sonra butun tahlillerine ordan bakabilirsin

Aaa sahi mii hadi inşaAllah yaaa. Bir de benim aile hekimim hala başka memleketteki gözüküyor. Ondan dolayıda çıkmıyor olabilir mi ki

Valla ben cesaret edip yapamadım inşallah gerekte kalmaz hiç birimize ☺
Ben gerek olup olmadığımı bilmiyorum ama yaptığım günün ertesi gün sarı yoğun bi akıntım oldu. Heralde içim temizlendi dedim ondan tekrar yapcam 😀

Back