- 16 Aralık 2015
- 29
- 15
- 88
- 35
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.501
Doktor zarar vermez diye verdi canim o yuzden bnde her gun test yapiyorum. Ama gecmedi dişim bir turlu dolgunun ustte acik yeri kalmis zaten birde yandan disim tekrar kirildi birde iltihaplandi dusun yani agrisi dayanilmaz oluyor. Kac gundur cok zor durumdayim. Doktor yarin insallah cektirebilirsin derRabbim aynı acıyı yaşatmasın
Çok şükür ki rahmin alınmadıkullandığın antibiyotik zararlı değilmi canım aman bişey olmasında
Evet canim oglusum var bir tane 5 yasina girecek artik oda kardes diye tepiniyor evdeAynen kuzum çoğu gitti çocuğu olanlarda girmiyor artık... Selinokay 'ı hatırlıyormusun o da nick değiştirdi ama beni görmüş profil resmimden tanımış bana yazdı o da burda listede adı
@Smile Forever
Ben ilk kan testimi 28 martta adet günümde yaptırmıştım 170'di 2.yi 5 gün sonra yaptırdım 2 Nisan'da 1860 çıktı çok şükür...
Dün keseyi görmeye gittim bekliyoruz bakalım
Allah yavrularımıza sağ salim kavuştursun
Aynı zamana denk gelmişiz ne güzel
Sen ne zaman nasıl öğrendin? Oğlun vardı dimi kaç yaşında oldu büyüktü ama o öyle hatırlıyorum
Doktor zarar vermez diye verdi canim o yuzden bnde her gun test yapiyorum. Ama gecmedi dişim bir turlu dolgunun ustte acik yeri kalmis zaten birde yandan disim tekrar kirildi birde iltihaplandi dusun yani agrisi dayanilmaz oluyor. Kac gundur cok zor durumdayim. Doktor yarin insallah cektirebilirsin der
Karanfil falan biraz olsun bile etki etmedi o kadar kotu yani dusun. Fren yağı var pamugu bandirip koyuyorum uyusturuyor orayi onca oyle durabiliyorum. Yemek falan yedim mi iki kat kotu oluyor. Yerlere carpiyorum resmen kendimi acidan düşün. Yarin biran once kurtulurum insallaah dua edin banaAyy Allah yardımcın olsun diş ağrısı çok kötü ya aksilik tamda hamileliğe denk geldi
Karanfil iyi geliyomuş ama bebeğe zararı olurmu bilmiyorum çene dişin heralde dimi çekerlerken anestezi yapacakAllah kurtarsın tez vakitte şuan nasıl çok ağrıyormu?
Evet canim oglusum var bir tane 5 yasina girecek artik oda kardes diye tepiniyor evdenormalde pazar gunu adet gunum iste ben cumartesi öğrendim. Dis cektirmeye gidecektim icimden bir ses yarin adet gunun test yap ne olur ne olmaz dedi
Karanfil falan biraz olsun bile etki etmedi o kadar kotu yani dusun. Fren yağı var pamugu bandirip koyuyorum uyusturuyor orayi onca oyle durabiliyorum. Yemek falan yedim mi iki kat kotu oluyor. Yerlere carpiyorum resmen kendimi acidan düşün. Yarin biran once kurtulurum insallaah dua edin bana
İyi yapmışsın malum olmuşinşaallah oğluşlarımız kardeşlerine kavuşurlar
AminnnnnOf offffRabbim tez zamanda kurtarsın canım
Amin canım amin 5 Benimİyi sevindimçok şükür bende dün gördüm doktor sana usg ye göre kaç haftalık dedi?
Bana son adete göre 6 haftalık ama 4 gün geriden geliyor dediinşallah bebişimizi görüp kalp atışlarını da duyarız
Bana aile hekimi 2 gün sonra gelsen daha iyi çıkar sonuçlar dedide ondan dedim canım ama ben genelde ertesi güne alıyorum doktor yarın gel diyor ondan demekki her yerde farklı oluyo
Bir litre süte bir demet maydanozu parçalayarak atmaydonoz süt buharı nasıl oluyor
Herkese merhaba arkadaşlar bizde tam 14 aydır gebelik için uğraşıyoruz. Tam bu ay ben de eşim de doktora gittik, ikimizede sağlıklısınız dendi ve ben sanırım hamileyim.
Benim bat 10 nisan,
Ama ben 6 nisanda kan testi yaptırdım beta hcg 26 çıktı yani adete 4 gün kala,
ardından 8 nisanda yeniden yaptırdım bu sefer 90 çıktı adete 2 gün kala,
Bu sonuçlara göre hamileyim sanırım :)
Açıkçası 26 dan sonra 2 kat değil daha çok yükselmesi beni korkuttu, doktor randevum da cuma günü.
Tecrübeli olanlardan biraz yorum alabilir miyim acaba?
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah, hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım.
Birde bu günlerde ne yapmam gerekiyor, sağlıkla tutunabilmesi için falan...
Canım e-nabizda çıkmıştır şimdi belki
Yumurtlama da yapılırsa ne olur kiBir litre süte bir demet maydanozu parçalayarak at
Kaynadıktan sora üstüne otur
Regl biter bitmez iki gün üstüste yap
Yumurtlamada yapma şakın
Değerim 60 çıkmış pozitif dedi ama mutlaka kadın doğuma gitmelisin yükselmesi lazım dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?