- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #3.381
neyse olur sizin daha seneye gidiyosanız, biz yazın gidiyoruz malesef. Allah nasip ederse hamile giderim inşallahVallahi benim derdim de o . Doguya gidersek ara vermek zorunda kalabiliriz.
Gercekten cok guzeldi . Insallah bunlar bilinc alti.ruyasi degildirHehehhama insan rüya dahi olsa mutlu olmuyor mu? Hissediyor yani ❤
Insallah canim. Oralarda.zor oluyor hastane isleri. Bide asker polis esiysen daha zorr insan korkuyor yollara cikmayaneyse olur sizin daha seneye gidiyosanız, biz yazın gidiyoruz malesef. Allah nasip ederse hamile giderim inşallah
Sen neler yaptın nasıl gidiyor hamilelik okuyamadım henüz mesajları :)Mavi Boncugumm
İnşallah kuzum bu ay güzel haberler alırız hepimiz :) İtalyadaydım 10 gün yeni döndük. Gitmeden kan testinde negatif çıkmıştı 2 gün de odda gecikme olunca acaba geç döllenmemi oldu diye sevinmiştim ama baya kötü bir şekilde hasta oldum. Bu ay inşallh olur ya ovlasyon test siparişi verdim bugün hemen. Bakalım birde böyle deneyelim :))
Sağlık ocağına vermiştim evimin dibinde hemen diye de bugün de Bi arıcam bakalımHastanenin sitesi yok mu barkod ile bakabilirsin belki
Yaaaa işte olur inşallah da gerçek haber veririmYaaaa Allah seniiiii ne yapsınnnnn gebee yapsınnn e miiiiiii güldürdün beniiiiiRüyanda bile bana haber veriyorsunnnn maşaAllah yaaaaaa. İnşaAllah gerçek olurrrrrr yaaa
Aynen öyle canım masallah inşallah ilerki günlerde çıkmaz
%90 bilinç altı ama Allah önceden gösteriyor ya öyle düşünelimmmGercekten cok guzeldi . Insallah bunlar bilinc alti.ruyasi degildir
Amin inşallah Vallah hergün dua ediyorum rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasip etsinAmin kuzum inşaAllah rahat ve sorunsuz bir hamilelik geçiririz
Bu ay burdaki herkestende güzel haberler alırız inşaAllah
Sağlık ocağına vermiştim evimin dibinde hemen diye de bugün de Bi arıcam bakalım
Insallah canim%90 bilinç altı ama Allah önceden gösteriyor ya öyle düşünelimmm❤
Allah razı olsun canım inşallahhhh darısı basına olur. Ben sağ over pko luyum. Soldada kistlerim vardı iki ayn önce soğan suyu içtim Bi ay sonrasında sekeri azalttım pkoyu azdırıomus. Kistim eridi düzenli üç dört aydr da folik asit kullanıyorum sonuc hamileyim. Belirtileri adet sancısı akıntı ve bulantısı. Her ne k adar simdi azaldıysada.)Mavi Boncugumm Eneaciz Hayhatun Whitechocolate-2020 Hayal Kocak
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle hamişleri tebrik ederim Sağlıkla kucağınıza alın inş.
Diğer arkadaşlara ve bana da inş nasip eder Rabbim.
Hamiş arkadaşlara sormak istiyorum; gebeliğinizi öğrenmeden önceki belirtilerinizi paylaşabilir misiniz.? Pko gbi sorunlar var mıydı ve kaçıncı denemede oldu? Tedaviyle mi normal yolla mı oldu?
Belirtileriniz den bahsetmişsinizdir belki de ama gerideki sayfalara baktıysam da bulamdm.
Cvplarınız için şimdiden tşkkr ederm
Bende randevu gelmesini beklıyorum canısıNe zaman gideceksin?Eneaciz de daha gitmedi randevusunu bekliyor
Aslında ne kadar geç o kadar iyi... Tabi sabretmek zor geliyor bize
Ben sadece keseyi gördüm daha iş bitmedi şimdi böyle olunca insan acaba bebeğimi görüp kalp atışını duyabilecekmiyim diye düşünüp duruyor... inşaallah hepsini görürüz
İnşallah canım umut herşeyimiz tabi :)) sende hamileymişsin ne güzel çok sevindim.Şu umutlarımız da olmasaa ne yapardıkkk
Allah'ın izniyleee güzel bir haber de senden gelecek inşaAllah
Çok güzel geçti gerçekten iyi geldi bana :) ama çok yoruldum hamile olsaydım muhtemelen vücudum hiç dayanmazdı. Çünkü son gün artık çok yürümekten birazda havanın sürekli değişken olmasından kaynaklı hastalandım ateşlendim falan. Şuan ilaç kullanıyorum :) ohh ohh maşallah geriden gelsin sağlıklı olsunda inşallah. Kalp atışını da tez zamanda duyarsın umarımAh dimiii ordaydın ne güzel gezmişsindir nasıl geçti beğendin mi?hava değişikliği iyi geliyor insana... Şimdi daha enerjik ve pozitifsindir inşaallah kaldığımız yerden devam bu ay daha sıkı çalışırsın inşaallah çift çizgi gelir canımmm
Bende dün doktora gittim işte kuzum ilk defa
çok şükür keseyi gördüm son adetime göre 6 haftalık ama 4 gün geriden geliyor dedi
Bide tiroidim 2.88 çıkmıştı referansın altında aslında ama doktor bir tık üstünde çıkmış sorun olmaz ama yinede endokrine git dedi bu sabah gel dediler ama gidemedim
Hayırlısı inşaallah bakalım bizde bekliyoruz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?