- 14 Mart 2018
- 3.504
- 3.655
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #3.341
Verim o zaman kuzum ya. Dedigin gibi ufacik da artsa yeter esimede tiroit icin kan vercem dedim
Vayyy seni uyanıkkkk Ama pozitif çıkarsaa dahaa adamı yamultacannn işin çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verim o zaman kuzum ya. Dedigin gibi ufacik da artsa yeter esimede tiroit icin kan vercem dedim
olsun kuzum ya verirsin acele etme. Bende sanirsizlaniyom da 1 hafta beklicemHak
haklısın canım 15 ine kadar beklim o zamana veririm başka doktora randevum var o zaman yaptırıırm artık kayınvalidemde yanımdan ayrılmıyor zaten gidip gizli vereydim
Ahhhh inşaAllah Allah razı olsunnnn benimmm tatlımmmm yaa tatlımmmm ❤
Hic sormaa ayy insallah cikarda hayallerim gercek olur bu ay Allahim nolurrVayyy seni uyanıkkkk Ama pozitif çıkarsaa dahaa adamı yamultacannn işin çok
İnşallah bebiş vardır canım hayırlısıK
Kayınvalidem yanımda malesef bırakmıyor ki kıbırdim 15 inde başka doktora randevum var o zaman vercem canım
Bu ay daha bi sakinim canım ya geçen ay çok sabırsızdm evde 6 gebelik testi var zaten bi hafta kala bende yaparım artıkolsun kuzum ya verirsin acele etme. Bende sanirsizlaniyom da 1 hafta beklicem
Aminn canım Rabbim hepimize nasip etsin inşallahİnşallah bebiş vardır canım hayırlısı
Hic sormaa ayy insallah cikarda hayallerim gercek olur bu ay Allahim nolurr
Bi tane bayan 9 gün kala kan veriyor çıkmıyor tekrardan iki gün geçiyor veriyor çıkıyorolsun kuzum ya verirsin acele etme. Bende sanirsizlaniyom da 1 hafta beklicem
Canım inşallah bebiş haberi alırsın. Bizimlede paylaş sonucuBen de kendimden bahsedeyim. 1yıldır deniyorum. Olursa ilk gebelik olacak. Genelde döngüm 35gün.
1yıldır aynı doktora gidiyorum 1yılda 5kez falan gittim. İlk gittiğimde yani 1yıl önce yumrtalklrda ve kan değerlermde Bi sorun olmdğnı söyleyen dr'um şubat ayında pko başladğnı söyledi o ay femara kullanıp çtltma iğnesi kullndm ve tutmadı.
Hasta oldğm gün tekrar gidip tekrar ymrtlma takibi ypcktk ama psikoljm çk bozuldu çk kötü hssttm gtmk istmdm. Ama femarayı yine kullndm.
Yine 14.gün yoğun akıntılarla ymrtlma oldğnu farkttm normalde 21.gün yumrtlardm. İlacı ilk kullndğmda da erkn yumrtlmştm ve uzun zmndr ilk kez 29. Gün regl görmştüm.
Yumrtlmadan itibaren çok yoğun göğüs hassasiyeti başladı. Normalde regle 1hfta kala başlar. Öyle böyle değil, sütyenimi değştrrken gözlerim yaşarıyor yatakta sağıma soluma dönsem uyanıyorum acıdan.
Bugün 33.gün hala göğüs hassasytm var ve regl gelmedi. Regl belrtsi olan sivlclnme olmdı
En garip gelen; pazar günü hafif sancı ve ıslaklk oldu, khvrngi lekelenme gelmiş. Tmm dedm geldi bnmki ped koydum. Akşam eve gittğmde pedimde hç bşy yktu ağrı da yktu. Peçeteye pembelk geldi. Akıntı yada parça şeklinde dğl. Tekrar sildim peçete bembyz. 2gün geçti yani bugün hala gelen giden yk. Daha önce hç böyle lekelenme yaşamdm o yüzden garipsiyorum. Ama başka da belrti yk.
Anlamadığım Bi nokta da şu. Yumurtlamn herkesle aynı olmyblr bazen geç yumrtlrsın ama yumrtlmdan 14gün snra regl gelir bu herkeste sabittir. Bnm yumurtlamama göre 5-6nisanda regl gelmesi gerekyrdu.
Çok uzun yazdm ama yarın sabah kan vercm, perşembe iznli oldğm içn o sonuçlarla dr'a gitcm. Gebelik yksa bile söktrcü vercktr ve tedaviye devam edicem. Dua edin hayırlı haberler alalım..
Amiin canim benim ❤❤❤Ayyyy aminnnnnn Yüce Mevlammm hayırlısıylaaa nasip etsinnnnn güzelll dostummm benimmm yaaa
Benim ilk hamileliğimde adete 5 gün kala kanda öğrenmiştim sağlık ocağındaBi
Bi tane bayan 9 gün kala kan veriyor çıkmıyor tekrardan iki gün geçiyor veriyor çıkıyor
9 kala erkende ben 4-5 kala vercem insallah cikar insallah vardirBi
Bi tane bayan 9 gün kala kan veriyor çıkmıyor tekrardan iki gün geçiyor veriyor çıkıyor
Yap yap benim testimde yok olduğumuz yerde de sadece 2 eczane var yuzumde yok artik gidip almayaBu ay daha bi sakinim canım ya geçen ay çok sabırsızdm evde 6 gebelik testi var zaten bi hafta kala bende yaparım artık ☺☺
Netten sipariş ver kız daha karlı çıkarsınYap yap benim testimde yok olduğumuz yerde de sadece 2 eczane var yuzumde yok artik gidip almaya
Bebiş olsun da biz bekleriz bi kaç gün daha fazla ya zaten ha 9 ha 59 kala erkende ben 4-5 kala vercem insallah cikar insallah vardir
Aynen öyle canım masallah inşallah ilerki günlerde çıkmazAynıyız o zaman bende ilkinde çok bulantı çektim öğürürdüm aman maaşallah diyelim o zaman dedikleri gibi her gebelik bir değilmiş demekki...
Isin kotu yani mahrumiyet bolgesine kargo da yok ptt var onunlada getiren varmiskr bilmiyorumNetten sipariş ver kız daha karlı çıkarsın
Ayy olsun da beklerim tabii ama bu ay bende rahatim ya. Daha cok var belki ondandir bilmiyorum ama insallah sonu hayirli olur.Bebiş olsun da biz bekleriz bi kaç gün daha fazla ya zaten ha 9 ha 5
Oo kuzum nasıl bi yerdesin sen yaIsin kotu yani mahrumiyet bolgesine kargo da yok ptt var onunlada getiren varmiskr bilmiyorum